+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Genezing door genezende liefde

2 feb 2021 | Andrew Wommack Ministries, Getuigenissen, Uitgelicht AWM

Genezing door genezende liefde

Toen Connie Weiskopf werd gediagnosticeerd met borstkanker, had haar hart evenveel genezing nodig als haar lichaam. Haar vrienden adviseerden haar om alles te onderzoeken wat dokters over kanker zeggen. Echter, de Heer vertelde haar dat ze iets anders nodig had: ga uitvinden wat God zegt over genezing!

Connie had veel schaamte en schuldgevoelens over de drie abortussen die ze in het verleden had gehad. Ze twijfelde eraan of ze vergeving had ontvangen. ‘Ik dacht aan de abortussen die ik had gedaan, en ik dacht dat ik één van de ergste zondaars was’, zegt Connie. Haar hartverscheurende verhaal begon met het afbreken van een zwangerschap, die het gevolg was van een verkrachting waarbij ze bedreigd werd met een vuurwapen. De mensen om haar heen zeiden dat een abortus haar problemen zou oplossen. Maar het tegendeel was waar; de abortus gaf Connie juist veel emotionele problemen en innerlijke onrust. Haar hart werd verhard, wat later leidde tot nog twee abortussen.

‘Jij gelooft niet dat ik je zonden heb vergeven.
Hoe kun je Mij dan geloven voor je genezing?’

Connie had last van schuldgevoelens en fysieke schaamte. Ze gelooft dat de kanker die ze opliep, het gevolg is van de emotionele en fysieke gevolgen van abortus. Connie erkende dat ze haar schuldgevoel onder ogen moest zien. Op een dag voelde ze dat God tegen haar zei: ‘Jij gelooft niet dat ik je zonden heb vergeven. Hoe kun je Mij dan geloven voor je genezing?’ Ze bestudeerde toen alles wat de Heer voor haar deed aan het kruis. Andrews onderwijs hielp haar de waarheid te zien over wie ze was en wat Jezus’ verzoening inhoudt. Connie ging naar een bijeenkomst met Andrew waar hij een boodschap bracht over genade en geloof. Dat raakte haar hart. Ze ontving gebed van Andrew en voelde de kracht van de Heilige Geest op haar. Na deze ervaring ging ze voor een operatie om de kanker te laten verwijderen. Het was wonderbaarlijk, maar de artsen ontdekten dat de kanker al helemaal weg was!

Sinds haar genezing heeft Connie andere vrouwen in moeilijke situaties geholpen. Ze heeft onlangs een zwangerschapscentrum in Boulder (Colorado) geopend, het Boulder-zwangerschap Resource Center (BPRC) – slechts een paar deuren verwijderd van de locatie waar de allereerste aborteur in Amerika (die tot aan de geboorte kinderen aborteerde) zijn praktijk had. 

Met wat ze heeft meegemaakt, is Connie in staat om de vrouwen te helpen die naar haar centrum komen. Zo is er onlangs een vrouw geweest die acht maanden zwanger was. Haar familie wilde dat ze de zwangerschap zou beëindigen, maar Connie en haar team bedienden haar. ‘In ons centrum geven we mensen weer hoop en we geven steun zolang ze ons nodig hebben. Deze vrouw zei tegen ons: ‘Dit is voor het eerst dat ik hoop heb in mijn leven!’ Nu is zij net bevallen van haar baby.

Vorig jaar gaven 86 vrouwen hun leven aan Christus bij BPRC.

Naast het helpen van vrouwen bedient BPRC ook mannen, van wie het leven is getroffen door een abortus. Door het werk van Connie en anderen zijn de centra voor zwangerschapsvoorlichting in de VS nu meer in aantal dan de klinieken van Planned Parenthood, en dat is het bewijs dat de gemeente van Christus op een positieve manier reageert, en zich niet alleen maar bezig houdt met het vervloeken van de duisternis.

Bedankt partners! Jullie helpen ons om de waarheid over vergeving te delen, en over genezing en de heiligheid van het leven. Samen brengen we Gods liefde naar een gewonde wereld.

Om meer te weten te komen over hoe Connie haar genezing ontving, kijk eens op awmi.net/ConnieWeiskopf

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

[wpforms id=”11351″ title=”false” description=”false”]

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Overmaken / Donate"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over / Donate now" amount="25" tax="0" /] [/paytium]