Geen rolstoel meer nodig!

Of je nu voor een thuisstudie kiest of aan de voltijd opleiding van onze bijbelschool deelneemt, de liefde en kracht van God zijn altijd in je. Brenda, één van de studenten, die op afstand het onderwijs volgen, klampte zich vast aan de waarheden die ze leerde en bracht ze in praktijk. Ze vertelt:

“Ik had een brandend verlangen om te groeien in de gaven van de Heilige Geest. Dat verlangen leidde mij tot Andrew Wommack Ministries en uiteindelijk naar de Charis Bible College Thuisstudie.

Gedurende een 3-daags weekend, ervaarde ik God’s liefde en genezende kracht door mij heen stromen tijdens wat ik nu “mijn avonturen met God” noem. Op een zaterdagochtend reed ik langs een vrouw in een rolstoel, die door een jongere vrouw geduwd werd. Een klein jongetje liep ernaast. Ik parkeerde vlakbij en begon te bidden; ik wist, dat God me leidde om voor ze te bidden. Ik stapte uit en stelde me voor. Ik vroeg of ik voor ze mocht bidden en de oudere dame zei ja. Terwijl ik bad, groeide de armen en benen van de vrouw. God nam de pijn in haar schouder weg en ook uit haar knieën en rug. De vrouw stond op uit haar rolstoel en nam 30 stappen over de stoep zonder pijn.

Ze had de rolstoel niet langer meer nodig!

Toen vertelde ik de jongere vrouw, die bij haar was (haar dochter), van het evangelie. Prijs de Heer, ze gaf haar leven aan Christus! Toen zag ik het kleine jongetje, de kleinzoon van de vrouw, en tranen stroomden over zijn wangen. Toen ik hem vroeg of ik voor hem mocht bidden, begon hij nog harder te huilen.

Op het moment dat ik hem aanraakte, riep hij: “Mijn benen!” Verder niets, want hij leek flauw te vallen! Ik ving hem op in mijn armen, terwijl hij onder de kracht van de Heilige Geest viel. Dat was voor het eerst voor ons beiden.

De volgende ochtend was ik op weg naar de kerk. Onderweg stopte ik om voor een man te bidden, die niet goed kon lopen. Hij heette Eugene. Hij voelde de kracht van God toen zijn been aangroeide. De pijn ging weg uit zijn beide knieën en rug. Daarna gaf hij zijn leven aan Jezus.

Maar God was nog niet klaar. Nadat ik bij de kerk geparkeerd had, zag ik nog een man. Ik wist dat God mijn stappen leidde en ik ging om voor hem te bidden. God nam de pijn in zijn sleutelbeen weg, en de man gaf zijn leven aan Christus. Ik kwam te laat in de kerk, maar ik was heel erg blij!

Maandagochtend was ik klaar voor nog een avontuur met God. Toen ik naar een restaurantje reed, zag ik Eugene, de man van de vorige dag, met zijn vriend Samuel. Samuel was verlamd aan de hele rechterkant van zijn lichaam en had gedeeltelijke hersenbeschadiging. Hij gaf toestemming aan mij om voor hem te bidden. Terwijl ik dat deed, begon ik zijn verlamde arm te bewegen. Dat deed ik een kwartier lang. Nadat hij 20 jaar geen gevoel had gehad in die arm, begon Samuel te huilen. Hij zei dat hij een lichte pijn voelde en hij drukte mijn hand zachtjes. Het was geweldig! Ik bad voor de knie van Samuel en God nam de pijn weg. Toen vertelde ik hem van het evangelie en gaf Samuel zijn leven aan Jezus.

Ik gebruikte een 3-daags weekend om het koninkrijk van God uit te leven. Waar ik ook ging, ik nam Jezus met mij mee. Door dat te doen, ontdekte ik, dat de wereld hongerig is om het evangelie te zien werken. Mijn advies aan diegenen, die uit willen stappen en zich meer willen bewegen in het bovennatuurlijke, is: Doe het gewoon! Het gaat om het groeien erin. Ik voel me gelukkig om door te gaan met groeien door de cursus van Charis Bible College. Ik weet, dat ik op de juiste plek ben om te leren hoe ik alles kan zijn, wat God zegt, dat ik kan zijn.”

Winkelmand

Aanstaande evenementen

 1. School voor Genezing

  augustus 2 @ 09:00 - augustus 6 @ 14:30
 2. Summerschool

  augustus 9 @ 18:00 - augustus 21 @ 13:00
 3. Charis open dag

  september 4 @ 10:00 - 14:00

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.