Feest: Het regende diploma’s!

Op 17 juni 2019 was het groot feest bij Charis Bible College Nederland. 17 Studenten studeerden af en ontvingen hun diploma en alle eerstejaars hun certificaat.

De meeste afgestudeerden hebben de opleiding in deeltijd gevolgd, en sluiten  een periode van 4 jaar studeren af. Sommige van deze studenten kwamen van -voor ons- uithoeken van Nederland, en hebben vier jaar lang twee avonden in de week de reis naar Naarden gemaakt.

Dit is wat sommige mensen zeggen over Charis Bible College NL

 

Ik ging naar Charis Bible College hier in Naarden. Het was het meest levensveranderende dat ik ooit heb gedaan. Ik ben van een rups veranderd in een vlinder. Het gaf vleugels aan mijn leven

Victoria K.

Het meest impactvolle aan het bijwonen van lessen bij Charis is om gelijkgestemde mensen te hebben die geloven in wat jij gelooft – die in God geloven. Gewoon in die sfeer rondlopen en praten met mensen die je knuffelen en aanmoedigen, dat maakte dat ik doorging.

Rose T.

Op Charis heb ik geleerd mijn denken te spiegelen en te synchroniseren aan wat God zegt in Zijn woord, en daardoor worden we getransformeerd.

Sarina R.

 

De studenten hebben nu een periode afgesloten in hun leven; een periode van samenzijn in één klas. Eénheid in alle verscheidenheid, want ieder is anders maar toch met één doel: de Bijbelse Waarheid leren kennen in al zijn facetten, want het kennen van de Waarheid… Dat maakt vrij!

De eerstejaars studenten kregen een certificaat, zij gaan allemaal door voor het tweede (praktijk) jaar. Voor hun was dit het begin van de levensveranderende reis en hebben een jaar lang onder het Woord gezeten, wat het fundament is van Charis. Hun focus was op Hem, op wie Hij is, en nog beter: wie Hij is in ons.

Dankbaar kijken wij als leiding en medewerkers terug op deze geweldige dag, maat vooral op de levensverandering die deze studenten stuk voor stuk -naar eigen zeggen- hebben gemaakt.

Wil jij ook moeiteloos veranderen?

Kom dan naar de open lesweek van maandag 2 september – donderdag 5 september 2019 of naar de open lesdag van de Hybride studievorm op zaterdag 7 september 2019.

Charis-onderwijzer Barry Bennett heeft ook een paar woorden te zeggen over het komen naar de bijbelschool:

“Waarom moet je naar de Bijbelschool komen? Je moet komen om erachter te komen wie je echt bent. Je moet komen om erachter te komen wat het betekent opnieuw geboren te worden, herboren, opnieuw geboren in het beeld van Christus. Je moet weten wat het betekent voor de God van shalom om van je te houden, om je te zegenen, om zichzelf aan jou te openbaren, zodat de vijand niet naar je toe kan komen en zeggen: “Heeft God werkelijk gezegd?”

 

Als je op zoek bent naar meer in je leven, kan dit het nieuwe begin zijn dat je wilt. Er is geen beter moment om in Gods Woord te duiken en erachter te komen hoe Charis Bible College je kan helpen op weg naar Gods roeping.

Elke reis begint met een enkele stap. Kom naar de open lesweek en ervaar hoe het is om moeiteloos te veranderen.

 

1 Reactie

 1. Albert

  Thank God and congratulations all of you Grace students! Never forget: ONCE AND FOR ALL TIMES Jesus totally finished our sins 2000 years ago,
  Hebr 10:10,12,14,17 but also in 8:12,13, 9:12,14,15… 26,27,28, 10:17-2,22, 12:23, Kol2:13. He is NEVER NEVER NEVER angry again, not as in the OT, Halleluuujah!
  And now: start to destroy the kingdom of lies and build His Kingdom!

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis