Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Summerschool

augustus 9 @ 18:00

Gratis

Charis Summer School

Wil jij deze zomer alleen rusten met je voeten in het zand op het strand of je voeten plaatsen op de Rots?
Wil je allebei of kan je niet kiezen? Dan hebben we goed nieuws voor je: overdag met je billen op het strand en in de avond met je voeten op de Rots met de Charis Summer school!
 
In 4 avonden en 1 zaterdagochtend nemen we je mee door de fundamenten van het evangelie. Dit kan de eerste keer zijn dat je dit onderwijs volgt, maar je kan de Summer school ook volgen als opfrisser van het onderwijs dat je al hebt ontvangen. Summer school geeft je ook de kans om  te proeven aan het onderwijs van Charis en te beleven hoe het is om in de schoolbanken te zitten.
 
Wat kan je verwachten op de Charis Summer school? Onderwijs over de fundamenten van het Evangelie, waarbij ook ruimte is om vragen te stellen en samen door te praten over de lesstof. Samen optrekken in Summerschool met tijd voor fellowship tijdens de gezamenlijke maaltijden en koffiepauzes.
 
Jezus legt in Markus 4 uit dat het Woord een zaad is. Zet deze zomer tijd apart in Summerschool om het Woord in je hart te laten zaaien en dit je te laten veranderen. Kom uitgerust en toegerust de zomer uit met de Charis Summer school!

Wat is demo?

DEMO staat voor Discipelschap Evangelisatie Missionele Outreach en is een afdeling van Andrew Wommack Ministries die zich richt op het discipelen van mensen over de hele wereld.

Wij discipelen mensen door middel van de Discipelschap Evangelisatie (DE) cursus, een programma geschreven door Andrew Wommack en Don Krow. En naast het discipelen van mensen wereldwijd, is het Andrew’s verlangen om mensen op praktische manieren te helpen en de liefde van Christus te demonstreren op elke mogelijke manier. Eenvoudig gezegd is het Andrew’s verlangen om “mensen het Woord te geven en hen te leren vissen”.

Meld je snel aan

 

Mensen leren te ‘vissen’

D.E toont ook de liefde van Christus door op praktische manieren te helpen en mensen nuttige vaardigheden te leren waardoor ze effectieve ‘vissers van mensen’ kunnen zijn (Matt. 4:19). Dit doen we door microfinancieringstrainingen te geven aan voorgangers in Oeganda, Rwanda en Zuid-Soedan. In 2018 zijn twintig spaargroepen opgericht voor kerken in Karamoja, en zijn 200 fietsers aan pastors gegeven. D.E heeft ook een aantal voorgangers voorzien van rugzakken die uitgerust zijn met AV-apparatuur op zonne-energie voor outreaches. Dit zijn slechts enkele van de vele manieren waarop D.E lokale kerkleiders in staat steld om alles wat ze leren via het D.E programma in de praktijk te brengen.

 

Programma

Maandag 9 augustus 2021 
18:00 – 21:30
Donderdag 12 augustus 2021
18:00 – 21:30
Maandag 16 augustus 2021
18:00 – 21:30
Donderdag 19 augustus 2021
18:00 – 21:30
Zaterdag 21 augustus 2021
09:00 – 14:00

We beginnen de avond met een gezamenlijke maaltijd en zaterdag wordt er afgesloten met een lunch

 

Locatie 

De locatie is het gebouw van Charis Bible College Nederland in Naarden.

Charis Bible College
Nikkelstraat 3A
1411AB, Naarden

 

 

Wie geeft het

De Discipelschap Evangelisatie Studie wordt georganiseerd door Henri en Jantien van de Brug. Beiden zijn afgestudeerd aan Charis Bible College. Tijdens de studie worden de lessen verzorgd door verschillende afgestudeerde alumni leden van Charis Bible College.

 

Gegevens

Datum:
augustus 9
Tijd:
18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Charis Bible College NL
Nikkelstraat 3A
Naarden, Noord-Holland 1411AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31355338875
Bekijk de site van Locatie