+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

School voor Genezing

2 augustus 2021 @ 09:00 - 6 augustus 2021 @ 14:30

€150

GOD WIL DAT JIJ GEZOND BENT

De School voor genezing is een intensief vijfdaags fulltime programma waar je leert hoe je jouw genezing ontvangt uit het Woord van God. Ook oefen je in het bedienen van genezing aan anderen. Het programma omvat ochtend, middag en avond, dus fulltime is écht fulltime. ‘s Middags is er grote pauze tussen het middag en avondprogramma, nodig om te verwerken, te relaxen en wat je tussendoor maar nodig hebt. Het begint maandagochtend om 9:00 en sluit vrijdagmiddag 14:30 af.

 

Onderdompelen

De kracht van het programma zit in het even je normale leventje opzij zetten en volledig onder te dompelen in de tegenwoordigheid van God. Niet alleen in Zijn Woord, maar ook in lofprijs, aanbidding, meditatie, proclamatie en creatieve profetische uitingen. Een vakantie week aan de Costa del Son waar je geestelijk verfrist van thuiskomt. 

 

Vasten

Het wordt aangeraden de School te volgen met bidden en vasten. Vasten is niet verplicht en af te raden voor mensen die om medische redenen hun stofwisseling niet kunnen ontregelen. 
Er worden geen maaltijden verstrekt tijdens de week. Zelf voor je eten zorgen. Drinken: koffie, thee, bouillon etc. wordt volop en luxueus in voorzien. 

 

Meld je snel aan

Wie kan deelnemen?

Iedereen die bereid is vijf dagen apart te zetten voor God. Het programma is geen keuzeprogramma, het bouwt vanaf dag 1 een fundament waarop in de loop van de week verder gebouwd wordt. Omdat het aantal deelnemers mogelijk beperkt is, vragen wij mensen om alleen aan te melden als je er ook echt voor wil gaan.

 

Wat kost het?

In principe vragen we € 150,- per persoon voor de deelname. Daarvoor krijg je ook een uitgebreide studiemap waarin je het hele onderwijs later nog na kunt lezen. Wie een probleem heeft met betalen kan contact met ons opnemen. Wij vinden altijd een oplossing. Factuur wordt na afloop verstuurd

 

Locatie en logies

De locatie is het gebouw van Charis Bible College Nederland in Naarden. Het is mogelijk tussendoor in het gebouw te verblijven en zelfs je eigen potje te koken (als het moet) Overnachten is echter niet toegestaan. U zult eventueel zelf logies in de omgeving moeten zoeken. U bent er dan ook echt even helemaal uit. Wij noemen dat een midweek aan de costa del Son. In de omgeving kan heerlijk gewandeld worden tussendoor. Zorg daarom voor de juiste (vrije tijds) kleding.

 

Aantal deelnemers

Op dit moment ziet het er naar uit dat de maatregelen van de overheid beperkingen op zullen leggen aan het maximaal aantal deelnemers aan de School. Hoe groot die beperking zal zijn is nu nog niet in te schatten. Het is daarom aan te raden je snel op te geven.

 

Wie geeft het

Het programma wordt gegeven door Jan en Ria Vossen. Jan Vossen is een van de medeoprichters van Charis Bible College Nederland en geeft Bijbelonderwijs, online en op aanvraag ook op locatie.

 

Gegevens

Begin:
2 augustus 2021 @ 09:00
Einde:
6 augustus 2021 @ 14:30
Kosten:
€150

Organisator

Uit Genade Door Geloof
Telefoon:
0612268342
E-mail:
info@schoolvoorziening.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Charis Bible College
Nikkelstraat 3A
Naarden, Noord-Holland 1411AB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie