Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

School voor Genezing l volgeboekt

augustus 3 @ 09:00 - augustus 7 @ 14:30

€150

SCHOOL VOOR GENEZING

Zet een week apart voor God en ontvang wat je van Hem nodig hebt. De ‘School voor genezing’ is een intensief 5 daags fulltime programma van 3 tot 7 augustus 2020; van maandag tot donderdag van 09.00-14.30 en 19.00-22:00 uur en vrijdag van 09.00-14.30 uur.

De School voor genezing is volledig gebaseerd op het leven gevende Woord van God: de Bijbel. Door jezelf volledig onder te dompelen in het Woord, gemengd met intense aanbidding, maak je je hart ontvankelijk voor al het goede dat Jezus met Zijn kostbare bloed aan het kruis voor jou verworven heeft. Tevens stap je uit in praktijk en leer je hoe te bidden voor manifestatie van genezing bij anderen.

in verband met de maatregelen die wij dienen te treffen voor Covid_19 kunnen er maximaal 18 personen deelnemen aan de studieweek. Schrijf je dus snel in!

 

Wie kan er deelnemen?
Iedereen die wil! en die bereid is een intense tijd helemaal apart te zetten voor God. De schoon is interkerkelijk, gebaseerd op de Bijbel maar niet gebonden aan een bepaalde geloofsrichting

Wie geeft het?
De ‘School voor genezing’ wordt geleid door Jan en Ria vossen uit Alkmaar (NL). voor meer informatie en achtergrond bezoek de website: www.schoolvoorgenezing.nl

Opgave ‘School voor genezing’
Registreer je via het opgave formulier. Je kan ook een mail sturen naar info@schoolvoorgenezing.nl of bel +31 6 122 683 42

School van genezing
De ‘School voor genezing’ is een activiteit van: ‘Uit Genade door Geloof’: KvK 57823219 BIC INGBNL2A. IBAN NL17INGB0000111506 te Alkmaar. www.uit-genade-door-geloof.nl

Privacy-verklaring
– We verzamelen cookies uitsluitend voor functionele en analytische doeleinden. Je kunt deze ten alle tijden verwijderen via je browser.
– We vinden het heel belangrijk dat je weet dat we zorgvuldig met je gegevens omgaan en beveiligen deze goed met ons technische ICT team.

De volledige privacy-verklaring kan je hier vinden

Aanmelden voor de reservelijst

Vanwege corona protocollen is helaas het aantal deelnemers aan de School voor Genezing van 3 t/m 7 augustus aanstaande beperkt. Inmiddels is het maximum aantal aanmeldingen bereikt. Dat betekent dat je niet meer kunt aanmelden. Omdat het mogelijk is dat af en toe een deelnemer alsnog afziet van deelname, kun je wel op de reserve lijst komen. Geeft je dan op via info@schoolvoorgenezing.nl. De aanmelding gaat dan op volgorde van binnenkomst.

Vasten
De ‘School voor genezing’ is een goede gelegenheid om op Bijbelse manier te leren vasten. Vasten helpt de dominantie van je lichaam op je denken en doen te doorbreken en is een hulpmiddel om meer op God gericht te zijn. Het vasten is niet verplicht en géén doel op zich en kan op allerlei manieren en niveaus worden ingevuld.

Wat kost het? 
De adviesprijs is € 150,- per deelnemer. Maar laat het geld nooit een reden voor je zijn om niet mee te doen. in overleg is er altijd een oplossing te vinden. veel mensen die juist deze school nodig hebben, hebben ook problemen in het ‘genezen’ van hun financiën. God wil je helpen wat jou belemmert om deel te nemen te overwinnen.

Waar is het?
De ‘School voor genezing’ is in het pand van Charis Bible College Nederland aan de Nikkelstraat 3A te Naarden. Er is geen gelegenheid tot overnachten. Dit dien je zelf te regelen. Er zijn campings in de nabije omgeving. Er worden tevens geen maaltijden verzorgd. Je dient eventueel zelf te zorgen voor ontbijt en/of lunch. De keuken op Charis Bible College kan gebruikt worden om te koken en/of spullen in de koelkast te stoppen.

Gegevens

Begin:
augustus 3 @ 09:00
Einde:
augustus 7 @ 14:30
Kosten:
€150
Website:
www.schoolvoorgenezing.nl

Locatie

Charis Bible College NL
Nikkelstraat 3A
Naarden, Noord-Holland 1411AB Nederland
Telefoon:
+31355338875
Website:
www.charisbiblecollege.nl

Organisator

Uit Genade Door Geloof
Telefoon:
0612268342
E-mail:
info@schoolvoorziening.nl
Website:
www.schoolvoorgenezing.nl