Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Partnermeeting Mike en Carrie Pickett (Volgeboekt)

24 november 2019 @ 16:00 - 19:00

PARTNERDAG MET MIKE EN CARRIE PICKETT (Volgeboekt)

 

 

Op 24 november 2019 organiseert Andrew Wommack Ministries Nederland (AWM) een partnermeeting met Mike en Carrie Pickett. Mike  is de Vice President van Andrew Wommack Ministries en Charis Bible College internationaal. Hij wordt hierbij ondersteund door Carrie, zij is tevens Director van de Global Training School.

Zij willen jou, als partner van de bediening, graag persoonlijk ontmoeten en je beter leren kennen. Tijdens de ‘Meet & Greet’ kan jij alle vragen stellen over de bediening. Daarna zal er een verzorgde maaltijd voor je klaar staan en kan je andere partners van Andrew Wommack Ministries ontmoeten.

Graag stellen we je ook in de gelegenheid om vrienden en familie bekend te maken met Andrew Wommack Ministries en ze kennis te laten maken met het rijke en bevrijdende onderwijs van Andrew!

Aansluitend op de partnermeeting is er een genezingsavond, je bent ook hier van harte welkom. 

Wij zijn helaas volgeboekt. We hopen je te ontmoeten op onze volgende partnermeeting.

Mike en Carrie Pickett

Mike Pickett vervult de functie van Vice President van Andrew Wommack Ministries & Charis Bible College Internationaal. Carrie assisteert haar echtgenoot daarbij, en daarnaast is zij Director van de Global Training School, een éénjarige opleiding in leiderschap, die afgestudeerden aan Charis kunnen volgen, wanneer zij bijvoorbeeld een Charis college willen gaan opzetten.

Carrie Picket, opgegroeid in Colorado, is als 21-jarige helemaal alleen naar Rusland vertrokken. Zij heeft daar met twee Russische pastors een gemeente gesticht waar het Genade onderwijs werd gepredikt. Onder ‘de paraplu’ van die gemeente, startte zij later Charis Bible College Rusland. Nadat zij met Mike (een Amerikaan) trouwde, werd onder leiding van Mike, Andrew Wommack Ministries Rusland opgericht.

Carrie had het van jongst af aan op haar hart om zendeling te worden, en was bereid om de naties te bereiken met ‘The Gospel Truth’, zoals onderwezen door Andrew Wommack. God bracht echter de naties naar Rusland, doordat jonge intellectuelen van over de hele wereld in St. Petersburg kwamen om alsdaar aan de universiteiten te studeren; in de avonduren volgden veel van deze jonge mensen Charis Bible College. De start van de avondschool bracht indertijd 68 studenten, waaronder 27 diverse nationaliteiten.

16 jaar na haar start in Rusland, zijn Mike en Carrie door God teruggeroepen naar de standplaats in Colorado, om het wereldwijde leiderschap, van zowel AWM als Charis, op zich te nemen.

Locatie

Charis Bible College
Nikkelstraat 3A
1411AB, Naarden

Programma

16.00 uur Meet & Greet Mike en Carrie Pickett
17:00 uur Onder het genot van een verzorgde maaltijd elkaar ontmoeten

19:00 uur conferentie Genezingsavond 
22:00 uur Einde programma

Privacy-verklaring

  • Als je bent ingeschreven voor onze mailing lijst dan kun je je altijd onderaan iedere mail afmelden.
  • We verzamelen cookies uitsluitend voor functionele en analytische doeleinden. Je kunt deze ten alle tijden verwijderen via je browser.
  • We vinder het heel belangrijk dat je weet dat we zorgvuldig met je gegevens omgaan en beveiligen deze goed met ons technische ICT team.

De volledige privacy-verklaring kan je hier vinden

Vertaling

Bij alle onderwijssessies van Andrew Wommack Ministries is vertaling aanwezig.

* Verplichte velden

Gegevens

Datum:
24 november 2019
Tijd:
16:00 - 19:00
Website:
www.andrewwommack.nl

Locatie

Charis Bible College NL
Nikkelstraat 3A
Naarden, Noord-Holland 1411AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31355338875
Website:
www.charisbiblecollege.nl