Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open dag hybride Charis Bible College

november 21 @ 09:00 - 17:00

Ben je er klaar voor?

Naar het nieuwe normaal met God

 

Hoewel de opleiding van Charis Bible College in september jl. is gestart, bieden wij met ingang van 21 november 2020 alsnog de mogelijkheid om aan de studie te beginnen. Dit doen wij speciaal met het oog op de Grace+Faith conferentie met als spreker Andrew Wommack zelf. Gebleken is dat veel bezoekers tijdens een conferentie met Andrew een verlangen krijgen op dieper het onderwijs in te duiken, en daarmee een verlangen krijgen om de opleiding van Charis te volgen.

Hiervoor hebben wij een speciale ‘hybride instroomgroep’ in het leven geroepen. in deze hybride instroomgroep volg je het eerste deeltijdjaar van de Hybride studievorm d.w.z. je komt op de derde zaterdag van de maand (nov 2020 t/m juni 2021) naar school in Naarden om live lessen te volgen en mee te doen aan interactieve lessen, groepsbesprekingen e.d. Daarnaast volg je thuis, online, videolessen.

Omdat je in een instroomgroep zit, moet je thuis wel 4 lesmodules (a 8 videolessen per module) inhalen, dat betekent dat het voor jou iets meer wordt dan 2,5 uur in de week video-onderwijs volgen.

Wil je eerst nog een losdag meemaken voordat je de keuze gaat maken, registreer je dan voor de open lesdag van 21 november a.s. 

Aanmelden is verplicht in verband met de maatregelen die wij treffen voor Covid_19

Laat weten dat je komt!

Registratie hiervoor is pas mogelijk na de conferentie van 30 oktober 2020.

Locatie
Charis Bible College
Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden

Tijden
Zaterdag 21 november 2020: 09:00 – 17:00 uur
Inloop vanaf 08:30 uur.

Wat kan ik verwachten?

  • Ontmoet studenten van Charis
  • Volg onderwijs van Andrew Wommack
  • Getuigenissen

Privacy-verklaring
– We verzamelen cookies uitsluitend voor functionele en analytische doeleinden. Je kunt deze ten alle tijden verwijderen via je browser.
– We vinden het heel belangrijk dat je weet dat we zorgvuldig met je gegevens omgaan en beveiligen deze goed met ons technische ICT team.

De volledige privacy-verklaring kan je hier vinden

Contact
T. 035 533 8875
E. info.nl@awmcharis.com

Charis Bible College

Charis Bible College is een internationale bijbelschool met vestigingen in verschillende landen. Andrew Wommack is grondlegger van de bijbelschool en het onderwijs dat er gegeven wordt.

Een belangrijk thema van het onderwijs is: Ga op weg naar jouw bestemming! Door de Waarheid te zaaien in je hart ga je zien wie je werkelijk bent en welk plan God heeft met jouw leven.

De studies van Charis Bible College, waarin het genade-onderwijs uit het evangelie centraal staat, geven verdieping aan je geloofsleven en geven je kracht om jouw geloof in de praktijk te brengen. Door de Waarheid van het Woord te zaaien in je hart ga je zie wie je werkelijk bent en wat het plan van God voor jouw leven is. Zo kun je op weg gaan naar je bestemming.

Meer informatie vindt je hier.

Je bestemming wacht op je!

God heeft je gemaakt met een bestemming op je leven. Je weet misschien nog niet wat het is, maar Charis Bible College is een geweldige plek om erachter te komen!

Neem bijvoorbeeld het verhaal van Johan en Brenda Toet. Zij richtten na hun afstuderen een eigen stichting op: One in Him foundation, met het doel om christenen toe te rusten en te laten ontdekken wie ze zijn in Christus en welke autoriteit ze hebben ontvangen. Deelnemers gaan mee op missiereis naar Sao Paulo en nemen deel aan projecten in onder andere de Favela’s. Het is hun passie om het Evangelie van de genade en liefde van God, in Christus Jezus, te brengen onder deze bevolkingsgroep van Brazilië. Een land dat wordt geteisterd en,op bepaalde plaatsen, zelfs wordt beheerst door drugkartels.

Dat is een wereld waar Johan en Brenda alles van af weten vanuit hun verleden. Jaren geleden zat dit echtpaar gevangen in de rol van drugshandelaar en prostituee. Zij waren beiden op zoek naar iets wat de leegte van binnen kon vullen. Johan kwam in aanraking met het onderwijs van Andrew Wommack en besloot om te gaan studeren aan Charis Bible College Nederland. Het veranderde zijn leven en de levens van de mensen om hem heen voorgoed! Brenda volgde hem een jaar later in de studie aan Charis.

Na hun studie werden zij medewerkers van Charis Nederland om leiding te geven aan plaatselijke evangelisatie en zendingsreizen waarin zij hun talenten om leiding te geven en te evangeliseren verder ontwikkelden. Na jaren van trouwe dienst werden zij geroepen tot een voltijds bediening en richtten zij de One in Him Foundation op, waardoor zij inmiddels al aan duizenden mensen in heel de wereld het evangelie verkondigd hebben.

God heeft je misschien niet geroepen om naar de Favela’s te gaan, maar Hij heeft wel een roeping die speciaal en uniek voor jou is. Mis niet wat Hij voor jou heeft, kom naar de Charis open dagen en zie je wereld veranderen terwijl je begint te wandelen in de plannen en voorzieningen die God voor je heeft.

Gegevens

Datum:
november 21
Tijd:
09:00 - 17:00
Site:
www.charisbiblecollege.nl

Locatie

Charis Bible College NL
Nikkelstraat 3A
Naarden, Noord-Holland 1411AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31355338875
Site:
www.charisbiblecollege.nl