Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEEF VANUIT JE HART

november 25 @ 19:00 - november 26 @ 22:00

LEEF VANUIT JE HART

Op 25 en 26 november 2019 organiseert Andrew Wommack Ministries Nederland (AWM) een conferentie met Mike en Carrie Pickett. De conferentie heeft als thema: ‘Leef vanuit je hart’. Laat je inspireren en bemoedigen door docenten van Charis Bible College Colorado met een schat aan kennis en ervaring.

God wil dat je je hart beschermd boven alles wat te behoeden is, want uit je hart zijn de uitingen van het leven. De conferentie geeft je geestelijke en praktische lessen om je hart te beschermen.

Locatie

Charis Bible College
Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden

Programma

19:00 uur Aanbidding
19:45 uur Onderwijs
20:30 uur Pauze
21:00 uur Onderwijs
22:00 uur Einde programma

Privacy-verklaring

  • Als je bent ingeschreven voor onze mailing lijst dan kun je je altijd onderaan iedere mail afmelden.
  • We verzamelen cookies uitsluitend voor functionele en analytische doeleinden. Je kunt deze ten alle tijden verwijderen via je browser.
  • We vinder het heel belangrijk dat je weet dat we zorgvuldig met je gegevens omgaan en beveiligen deze goed met ons technische ICT team.

De volledige privacy-verklaring kan je hier vinden

Vertaling

Bij alle onderwijssessies van Andrew Wommack Ministries is vertaling aanwezig.

Aanmelden

Mike en Carrie Pickett

Mike Pickett vervult de functie van Vice President van Andrew Wommack Ministries & Charis Bible College Internationaal. Carrie assisteert haar echtgenoot daarbij, en daarnaast is zij Director van de Global Training School, een éénjarige opleiding in leiderschap, die afgestudeerden aan Charis kunnen volgen, wanneer zij bijvoorbeeld een Charis college willen gaan opzetten.

Carrie Picket, opgegroeid in Colorado, is als 21-jarige helemaal alleen naar Rusland vertrokken. Zij heeft daar met twee Russische pastors een gemeente gesticht waar het Genade onderwijs werd gepredikt. Onder ‘de paraplu’ van die gemeente, startte zij later Charis Bible College Rusland. Nadat zij met Mike (een Amerikaan) trouwde, werd onder leiding van Mike, Andrew Wommack Ministries Rusland opgericht.

Carrie had het van jongst af aan op haar hart om zendeling te worden, en was bereid om de naties te bereiken met ‘The Gospel Truth’, zoals onderwezen door Andrew Wommack. God bracht echter de naties naar Rusland, doordat jonge intellectuelen van over de hele wereld in St. Petersburg kwamen om alsdaar aan de universiteiten te studeren; in de avonduren volgden veel van deze jonge mensen Charis Bible College. De start van de avondschool bracht indertijd 68 studenten, waaronder 27 diverse nationaliteiten.

16 jaar na haar start in Rusland, zijn Mike en Carrie door God teruggeroepen naar de standplaats in Colorado, om het wereldwijde leiderschap, van zowel AWM als Charis, op zich te nemen.

Gegevens

Begin:
november 25 @ 19:00
Einde:
november 26 @ 22:00
Website:
www.andrewwommack.nl

Locatie

Charis Bible College NL
Nikkelstraat 3A
Naarden, Noord-Holland 1411AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31355338875
Website:
www.charisbiblecollege.nl