+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Over dit evenement

Healing School met Rik McFarland 17 november

Wij geloven dat genezing beschikbaar is voor iedereen dankzij het offer van Jezus. Sterker nog, God heeft je al genezen (1 Petrus 2:24). Het enige wat je nog hoeft te doen, is dit cadeau in ontvangst te nemen. Daarom organiseren we tijdens het schooljaar maandelijks een Healing School waar onderwijs gegeven wordt over genezing en waar je ook toegerust wordt om genezing te bedienen aan anderen.

Op 17 november vindt de Healing School plaats met Charis docent Rick McFarland. Naast docent op Charis is Rick de senior pastor van River Rock Church in Colorado Springs. Rick weet op heldere, humoristische en soms confronterende wijze de boodschap over te brengen. Dit beloofd een leerzame en krachtige avond te worden.

Meld je aan en kom met verwachting! We zien uit naar je komst.

Aanmelden voor Healing School 17 november 2023

Leuk dat je erbij bent!
Registreer je namens iemand anders? Let er dan op dat je het emailadres van je metgezel invult en niet die van jezelf. Anders wordt je naam overgeschreven in het systeem. Bij vragen neem contact op: info.nl@awmcharis.com.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktische informatie

 

zaterdag 17 november 2023
Inloop: 18:30
Start: 19:00
Eind: 21:30

Locatie:
Kosmonaut 2, 3824 MK Amersfoort

 

Spreker

Rick McFarland

Rick McFarland is geboren in 1967 en is sinds 2001getrouwd met Joann. Rick heeft gestudeerd aan verschillende bijbelscholen, waaronder Charis Bible College. Hij is zestien jaar lang singels pastor geweest. Tegenwoordig is hij de senior pastor van River Rock Church in Colorado Springs en doceert verschillende kernlessen op Charis Bible College, waaronder Principes van genade en geloof en Hoe de Bijbel te bestuderen. Rick heeft een heldere en directe stijl van lesgeven, die soms confronterend kan zijn, maar hij weet dat met de nodige humor te brengen.