+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Over dit evenement

Healing School met Johan Toet 7 oktober

Wij geloven dat genezing beschikbaar is voor iedereen dankzij het offer van Jezus. Sterker nog, God heeft je al genezen (1 Petrus 2:24). Het enige wat je nog hoeft te doen, is dit cadeau in ontvangst te nemen. Daarom organiseren we tijdens het schooljaar maandelijks een Healing School waar onderwijs gegeven wordt over genezing en waar je ook toegerust wordt om genezing te bedienen aan anderen.

Op 7 oktober vindt de Healing School plaats met evangelist en oud-Charisstudent Johan Toet. Johan heeft samen met zijn vrouw Benda in korte tijd hun eigen stichting de One in him Foundation explosief zien groeien. Johan is een man die vol overgave aan God in geloof zijn leven wijdt aan Hem dienen. En dat is terug te zien in de enorme vrucht die voortkomt uit zijn leven en bediening. Dit belooft weer een geweldige leerzame en krachtige avond te worden.

Meld je aan en kom met verwachting! We zien uit naar je komst.

Aanmelden voor Healing School 7 oktober 2023

Leuk dat je erbij bent!
Registreer je namens iemand anders? Let er dan op dat je het emailadres van je metgezel invult en niet die van jezelf. Anders wordt je naam overgeschreven in het systeem. Bij vragen neem contact op: info.nl@awmcharis.com.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktische informatie

 

zaterdag 7 oktober 2023
Inloop: 18:30
Start: 19:00
Eind: 21:30

Locatie:
Henri Nouwenstraat 4, Nijkerk

 

Spreker

Johan Toet

Johan Toet is door God geroepen als evangelist en zijn grootste passie is het winnen van zielen voor het Koninkrijk van God. Dit doet hij door jaarlijks voor tienduizenden mensen grote openlucht campagnes te houden wereldwijd en door met de Gospeltruck de sloppenwijken in te gaan om het goede nieuws van het Evangelie te verkondigen.

In 2005 werd na een leven in een wereld van drugs en criminaliteit Johans tijdens een lange detentie radicaal veranderd door Gods liefde en genade. Samen met zijn vrouw Brenda heeft hij in 2016 de One in Him Foundation opgericht. Deze stichting zet zich in om discipelen te maken van Jezus en dit doet zij onder andere met missiereizen vanuit hun eigen project in Brazilië. Hier worden mensen toegerust om een leven uit te wandelen in de volheid van God.

Johan heeft tussen 2013 en 2017 gestudeerd en gediend op Charis Bible College van Andrew Wommack Ministries en is daarmee geen vreemde voor de school. Johan onderwijst over genezing vanuit eigen ervaring. In 2018 is Johan genezen van  gele koorts, die hij had opgelopen tijdens een missiereis in Brazilië.

Naast evangelist is Johan Toet ook auteur en heeft inmiddels drie boeken geschreven die wereldwijd gratis verspreid worden.