+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com
Healing School met Daniel Amstutz

Wij geloven dat genezing beschikbaar is voor iedereen. Dankzij het offer van Jezus. Sterker nog, God heeft je al genezen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is dit cadeau in ontvangst te nemen. Daarom organiseren we op 17 maart een Healing School met Daniel Amstutz.

Een avond waarop je jouw genezing ontvangt en bovendien wordt toegerust om genezing te bedienen aan anderen. Meld je aan en kom met verwachting! Om het met Daniels woorden te zeggen: Why not you? Why not now?

Aanmelden voor Healing School 17 maart 2023

Leuk dat je erbij bent!
Registreer je namens iemand anders? Let er dan op dat je het emailadres van je metgezel invult en niet die van jezelf. Anders wordt je naam overgeschreven in het systeem. Bij vragen neem contact op: info.nl@awmcharis.com.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum en tijd

17 maart 2023, 19:00

Locatie

Kosmonaut 2, 3824 MK Amersfoort

Meer informatie

Praktische informatie:
Vrijdag 17 maart 2023
Inloop: 18:30
Start: 19:00
Eind: 21:30
Locatie:
Rafael Amersfoort
Kosmonaut 2, 3824 MK Amersfoort

Speciaal voor onze partners
Speciaal voor onze partners organiseren we voorafgaand aan de Healing School een partnerbijeenkomst. Daniel zal een woord delen en na afloop bieden we jou als partner een maaltijd aan. Ook staat ons gebedsteam voor je klaar! Als je partner bent, ontvang je hier nog een speciale uitnodiging voor. Wel kun je 17 maart 16:00 uur alvast in je agenda noteren. Ben je nog geen partner, maar wil je wel graag deelgenoot worden van onze bediening? Klik hier voor meer informatie over partnerschap.

De spreker van dit evenement

Bekijk hieronder de spreker voor dit evenement.

Daniel Amstutz

Daniel Amstutz startte de Charis Healing School in 2011 met een krachtig team van leiders, en heeft tot op heden duizenden studenten opgeleid die hier letterlijk de hele wereld mee zijn ingetrokken. De module Training & Gebedsbediening; die werd ontwikkeld en onderwezen door Daniel Amstutz en Carlie Terradez wordt nu onderwezen in Charis Bijbel Colleges en kerken over de hele wereld. Healing is Here; is een jaarlijks evenement dat we in 2014 zijn begonnen en is uitgegroeid tot ons grootste evenement op onze prachtige Charis Colorado Campus, en we hebben gezamenlijk duizenden genezen zien worden van elke vorm van ziekte die je je maar kunt voorstellen. Wij geloven dat genezing altijd Gods wil is en wij geloven dat daarin al is voorzien in Christus.

Daniel heeft meer dan 50 jaar ervaring als senior pastor, associate pastor en aanbiddingsleider.  Daniel houdt ervan het Woord van God te onderwijzen en mensen genezen en bevrijd te zien worden. Zijn gevoel voor humor in combinatie met zijn ontspannen stijl helpt mensen de levensveranderende boodschap te ontvangen dat God wil dat je gezond bent. Tijdens een krachtige bovennatuurlijke ontmoeting met de Heer in 1980 had Daniel een visioen van mensen die uit een rolstoel opstaan, ledematen die worden hersteld en allerlei ziekten die worden genezen. Dit veranderde onmiddellijk zijn bediening en Daniel zag daardoor Gods Woord in vervulling gaan.

Andere evenementen

Bekijk de agenda voor onze andere evenementen.