Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GROEIACADEMIE RAFAËL AMERSFOORT

september 25 @ 20:00 - 22:00

€85

GROEIACADEMIE RAFAËL AMERSFOORT

 

Vanaf 25 september a.s. gaat bij Rafaël Amersfoort de zogenoemde ‘Groeiacademie’ weer van start met een vernieuwde cursusopzet. De cursus is bedoeld voor elke geïnteresseerde, gemeentelid of niet.

Een van de modules die worden gegeven is ‘Groeien in Waarheid’.  In deze module wordt onder meer gebruikt gemaakt van het trainingsmateriaal van de Charis studie ‘Discipelschap Evangelisatie’, met onderwerpen als: levensverandering door vernieuwen van denken, gezondheid, functioneren in de Geest, identiteit en autoriteit,  Gods voorziening, etc.

We bevelen deze cursus van harte bij u aan. Op deze laagdrempelige manier kun je – zonder al te veel tijdsinvestering – ontdekken wat Gods Woord je te vertellen heeft over genoemde onderwerpen, en o.a. ‘proeven’ aan het onderwijs van Charis. Naast de tijd die je steekt in de cursusavonden moet je wat extra tijd investeren voor de verwerking van de lesstof (huiswerk), maar aan het eind van de cursus word je beloond met een certificaat van de Groeiacademie.

De cursus wordt verspreid gegeven over het school-/gemeente seizoen 2019/2020, op 10 veertiendaagse woensdagavonden, vanaf 25 september a.s. t/m 25 maart 2020. (Tijdens de schoolvakanties zijn er geen cursusavonden.) Op 8 april 2020 is er een feestelijke afsluitingsavond, waarop je je certificaat krijgt uitgereikt.

Gegevens

Datum:
september 25
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€85
Website:
www.rafaelamersfoort.nl/go/ik-doe/groei-academie/

Organisator

Rafaël Amersfoort
Telefoon:
033 7600 400
E-mail:
info@rafaelamersfoort.nl
Website:
www.rafaelamersfoort.nl

Locatie

rafael amersfoort
Kosmonaut 2
Amersfoort, 3824 MK
+ Google Maps
Telefoon:
033 7600 400
Website:
//rafaelamersfoort.nl