Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Grace+Faith conferentie 2020 live stream

oktober 30 @ 19:00 - 22:00

Gratis

Grace+Faith 2020:

Livestream conferentie met Andrew Wommack

JEZUS LEEFT!

De Grace + Faith conferentie, met live onderwijs van Andrew Wommack, wordt via livestream uitgezonden en is online te volgen via onze website, via FaceBook of YouTube! Tijdens deze livestream conferentie word je meegenomen naar een dieper begrip van Gods hart voor jou, als het Woord van God – puur en ongesneden – wordt onderwezen door deze krachtige Bijbelleraar.

Met de focus op het Woord van God, zullen we Gods waarheden in het oog krijgen en leren om ze praktisch in ons dagelijks leven toe te passen. Steeds weer horen we getuigenissen van Gods voorziening op velerlei gebieden; mensen worden genezen en vrij gezet! Jezus leeft, en Hij is aan het werk in Zijn Lichaam vandaag.

De conferentie belooft een levensveranderende ervaring te worden, in de verwachting dat het beste nog gaat komen!

Meld je aan voor deze Livestream conferentie
Vrijdag 30 oktober van 19.00 – 22.00 uur
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je gratis kunt deelnemen aan de conferentie in onze eigen live omgeving. Ook ontvang je vooraf nog een handige herinnering.

Tijden
Vrijdag 30 oktober 2020: 19:00 – 22:00 uur

Wat kan ik verwachten?
– Aanbidding met Charlie and Jill LeBlanc
– onderwijs van Andrew Wommack
– Er is vertaling aanwezig

Privacy-verklaring
– We verzamelen cookies uitsluitend voor functionele en analytische doeleinden. Je kunt deze ten alle tijden verwijderen via je browser.
– We vinden het heel belangrijk dat je weet dat we zorgvuldig met je gegevens omgaan en beveiligen deze goed met ons technische ICT team.

De volledige privacy-verklaring kan je hier vinden

Contact
T. 035 533 8875
E. info.nl@awmcharis.com

ANDREW WOMMACK

Andrew Wommack onderwijst sinds 1969 het Evangelie van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade uit de Bijbel. Hij is getrouwd met Jamie en heeft twee zonen. Wereldwijd bereikt Andrew miljoenen mensen, onder andere door zijn radio- en televisie-uitzendingen van ‘The Gospel Truth’. Deze worden in Nederland uitgezonden op Family7 en YouTube. De basis van de boodschap van Andrew Wommack ligt in de liefde en genade van God en de kracht die verscholen ligt in Gods Geest die aan ons is gegeven, doordat we geloven in Jezus Christus, Gods Zoon.

Gegevens

Datum:
oktober 30
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Livestream
www.andrewwommack.nl

Organisator

Andrew Wommack Ministries
Telefoon:
035 533 88 75
E-mail:
info.nl@awmcharis.com
Site:
www.andrewwommack.nl