Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Charis open lesweek

september 2 @ 17:30 - september 7 @ 17:00

TIME TO START YOUR JOURNEY! 

 

Een belangrijk thema van het onderwijs is: Ga op weg naar jouw bestemming! Door de Waarheid te zaaien in je hart ga je zien wie je werkelijk bent en welk plan God heeft met jouw leven.

Meer informatie over de bijbelschool en de diverse opleidingen vind je hier

Heb je een brandend verlangen om de Heer intiemer te kennen? Wil je de bestemming ontdekken die de Vader voor je heeft en daarin te leren wandelen? Charis Bible College NL is de plek om je te helpen groeien in jouw relatie met Christus.

Onze Open lesweek met als thema ‘Discover the power of grace’ is gratis toegankelijk. Kom en ervaar het onderwijs op Charis, luister naar de geweldige getuigenissen, kom in contact met onze huidige studenten, volg het onderwijs en nog veel meer!

 

‘A place called there’

‘A place called there’ is een onderwijsserie van Andrew waarin hij leert dat door op de plek te zijn die God in gedachte heeft voor ons…. Hij zal voorzien! (1 Kon.17:2-6)

Mogelijk denk je dat de afstand te groot is om iedere dag te komen, of heb je geen tijd en/of komt het financieel niet uit en zeg je bij voorbaat: ‘onmogelijk….’. Maar, we willen graag getuigen van veel (oud)studenten, die voor dezelfde obstakels stonden, maar dat voor hen bewaarheid werd dat bij God ALLES mogelijk is. Vaak zijn wij geneigd om – bij voorbaat al – deuren te sluiten, die God wil openen. Luister naar het verlangen in je hart en zie wat God wil gaan doen in jouw leven.

Michiel, een ondernemer liep aan tegen het feit dat hij geen tijd had om Charis te volgen, vanwege het runnen van zijn bedrijf. Toch gehoor gegeven aan het verlangen, en zijn werkzaamheden geminimaliseerd/aangepast op de schooltijden. Wat bleek na een jaar: de omzet van z’n bedrijf was in dat jaar vermenigvuldigd! Wat bij mensen onmogelijk lijkt, is bij God mogelijk!

Voor Mark, een student uit België, leek het onmogelijk om Charis te volgen in deeltijd.  De reistijd, die hij met het openbaar vervoer moest afleggen, was te groot. De oplossing kwam in de vorm van carpooling met studenten uit Zuid-Nederland en een overnachtingsplek bij één van de studenten. 

Billy Epperhart investeerde in een duur software programma voor investeerders, maar dat programma gaf hem kennis, inzicht en openbaringen waarmee hij nieuwe wegen kon inslaan en daarmee heeft hij de kosten van het software programma er wel vijfvoudig uit gehaald. Het volgen van Charis is een investering in jezelf maar het levert vruchten op die je niet voor mogelijk hebt gehouden!

Tijdens een conferentie van Andrew Wommack Ministries was er een jongeman met een groot verlangen in zijn hart om Charis te volgen. Maar…. geen geld. Wat bleek: God gaf in het hart van de man die naast hem zat om zijn studie te gaan betalen! We hebben getuigenissen te over dat op heel diverse manieren wordt voorzien in de financiën om de opleiding te gaan volgen.

Heb JIJ ook een verlangen naar meer……? Ga de uitdaging aan en word student bij Charis neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Graag helpen we jou met het nemen van je beslissing. Als je besluit Charis te volgen, dan kunnen we je verzekeren dat het voor altijd jouw leven en de levens van de mensen om je heen zal veranderen.”

Laat weten dat je komt!

Programma open lesweek

Maandag en dinsdag avond

 • 17.30 uur: Inloop met koffie en thee
 • 18.15 uur: Aanbidding
 • 19.00 uur: Avondprogramma
 • 22.00 uur: Afsluiting

Woensdag en donderdag ochtend

 • 08.30 uur: Inloop met koffie en thee
 • 09.00 uur: Aanbidding
 • 09.45 uur: Ochtendprogramma
 • 13.00 uur: Afsluiting

Programma Hybride

 • 08.30 uur: Inloop met koffie en thee
 • 09.00 uur: Aanbidding
 • 09.45 uur: Ochtendprogramma
 • 12.00 uur: Verzorgde lunch
 • 13.00 uur: Middagprogramma
 • 17.00 uur: Afsluiting

Gegevens

Begin:
september 2 @ 17:30
Einde:
september 7 @ 17:00

Locatie

Charis Bible College NL
Nikkelstraat 3A
Naarden, Noord-Holland 1411AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31355338875
Website:
www.charisbiblecollege.nl