Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Charis Business Summit

mei 17 @ 09:00 - mei 18 @ 16:00

ONDERNEMEN MET BIJBELSE WIJSHEID

 

Op 17 en 18 mei 2019 organiseert Andrew Wommack Ministries Nederland (AWM) een Charis Business Summit met Billy Epperhart en Michiel Koelewijn. Laat je inspireren door leiders van wereldklasse met een schat aan kennis en ervaring.

 God heeft je gemaakt om succesvol te zijn. De Charis Business Summit geeft je geestelijke en praktische lessen om heerschappij te hebben over je bedrijf of organisatie. Leer hoe je voorspoedig wordt, niet voor de rijkdom maar voor het Koninkrijk. Of zoals 2 Korinthe 9:8 beschrijft: ‘zodat u overvloedig kunt zijn in elk goed werk’. Door jouw rijkdom heb je impact om Gods koninkrijk te bouwen in je stad, in je land of daarbuiten.

Billy Epperhart

Billy is een succesvolle ondernemer en een internationaal bekende spreker en auteur. Hij houdt toezicht op de strategische richting van drie bedrijven, namelijk; ‘BillyEpperhart.com’ een organisatie voor ondernemend en financieel advies, ‘Tricord Global’ een non-profit organisatie die microkredieten en leningen verstrekt, en ‘Wealthbuilders Inc’, een organisatie voor financieel onderwijs in ontwikkelingslanden.

Daarnaast is Billy leraar en co-director van de business track van Charis Bible College in Colorado. Hij zal ons tijdens de Business Summit meenemen in het leren te wandelen in de principes van God met betrekking tot financiën. ‘Het is God die je kracht geeft om vermogen te verwerven; daarmee bevestigt Hij Zijn verbond met je’ (Deutr. 8:18).Billy’s statement is: vermogen verwerf je om er goed mee te doen,om hét verschil te maken in een wereld vol verschil!

“My mission is to help people by making sense of making money for making a difference”

 

Michiel Koelewijn

Michiel is een  bevlogen ondernemer en een nationaal bekende spreker en tevens auteur van onder andere: ‘Gods economie’. In 2006 is hij begonnen als ondernemer, en is daarin zeer succesvol gebleken. Zijn geheim? Een levende relatie met God, met de Heilige Geest als belangrijkste raadgever. Liefhebber van Jezus en van één van de mooiste dingen die Jezus ons heeft geleerd: de buitensporige genade van Zijn Vader

Registreer je nu!

De Charis business Summit 2019 is bedoeld voor iedereen die (meer) wil gaan investeren en ondernemen. Leer van succesvolle en toonaangevende christelijke zakenmensen wat de Bijbelse weg is, om zo jouw visie te vervullen en jouw potentie op de zakenmarkt te activeren.

Tickets

  • Beide dagen € 95,-
  • 1 dag € 60,-

Vroegboekkorting voor 30-04-2019

  • 2 dagen voor de prijs van 1 € 60,-

Programma

Billy neemt ons mee in de kracht van passief inkomen en het doel wat God heeft met geld. Het boek Money Mastery (tijdens conferentie te koop) is hierin de leidraad wat onder andere het ‘Triple X’ model uitlegt. Dit model laat zien hoe je geld kunt inzetten in het Koninkrijk van God.

Michiel zal spreken over diverse Bijbelse sleutels om je business mee op te bouwen. God is degene die ons het vermogen geeft om welvaart te creëren. Zijn wijsheid zorgt ervoor dat alles wat je onderneemt zal gelukken. Je zult waardevolle principes en wijsheden ontvangen die je direct kan toepassen in jouw bedrijf.
 
Tijd Item Tijd 17-mei 18-mei
09:00 Registratie       
09:40 Sessie 1 45 min Billy Michiel
  Sessie 2 45 min Billy  Michiel
11:10 Pauze 30 min    
11:40 Sessie 3 45 min Michiel  Billy
12:25 Lunch 60 min    
13:25 Sessie 4 45 min Michiel  Billy
  Sessie 5 45 min Billy Michiel
14:55 Pauze 20 min    
15:15 Q&A  45 min Michiel & Billy Michiel & Billy

Gegevens

Begin:
mei 17 @ 09:00
Einde:
mei 18 @ 16:00
Website:
www.andrewwommack.nl

Organisator

Charis Bible College
Telefoon:
+31355338875
E-mail:
info.nl@awmcharis.com
Website:
www.charisbiblecollege.nl