Dromen worden werkelijkheid voor afgestudeerden van Charis

“Wat een eer is het om Christus te kennen en gekend te worden. Het is een van de grootste beloningen die we ooit zouden kunnen ontvangen.”

Vanuit een ontmoeting met God, door Zijn genade, en met de hulp van onze partners vertellen Johan en Brenda hoe zij Christus als hun Verlosser hebben leren kennen. Johan is in een ruwe omgeving opgegroeid, en beiden hadden ze later een slechte levensstijl. Toch slaagden ze erin elkaar te vinden. Johan is een voormalige drugsdealer uit Nederland, hij verdiende miljoenen met illegale drugshandel. In de gevangenis in Portugal had hij een bovennatuurlijke ontmoeting met God en toen veranderde zijn leven voor altijd. Later ontdekte hij het onderwijs van Andrew Wommack en leerde de ware betekenis van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade. Nadat hij zich realiseerde wie God werkelijk is, deelde Johan zijn ervaring met Brenda, en beiden werden gered en bevrijd uit de gevangenis van het leven dat ze leidden! Nu werken ze fulltime in Gods Koninkrijk, ze hebben een groeiende bediening in Brazilië en hebben plannen om in vele landen te evangeliseren!

Bekijk het gesprek van Johan en Brenda met Andrew Wommack:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ihXWUnTdqc8[/embedyt]

Bedankt mensen als je ons financieel ondersteunt. Onze partners zijn een geweldige zegen want ze stellen ons in staat om mensenlevens aan te raken door hen de ware boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade te brengen. Bedankt partners, zonder jullie zouden we het niet kunnen!

Wil jij ook zo’n impact hebben op vele mensen?

Word Gracepartner van onze bediening en bouw mee aan Gods koninkrijk. Wordt vandaag partner en ontvang het dagboek van Andrew Wommack ‘elke dag met Jezus’ gratis, zie onze partnerpagina voor meer informatie.

Als je niet gelooft dat dromen werkelijkheid worden moet je het maar eens vragen aan onze alumni. Door het Woord te bestuderen op Charis Bible College hebben onze afgestudeerden hun door God gegeven roeping ontdekt en hun doel bereikt!

 

“Charis Business School hielp mij om mijn droom te realiseren.”

Joyce, een student van de Charis Business school die in 2014 afgestudeerd is, dacht dat ze een dikke bankrekening nodig had en dat het veel tijd zou kosten om een succesvol bedrijf op te zetten. Maar met de hulp van Charis en de Heilige Geest ging ze zien dat ze de sleutel tot succes zelf in handen had. Toen Joyce besefte wat God haar al in handen had gegeven, opende ze haar restaurant Central 52. Zij en haar man gebruikten een pand dat ze al in bezit hadden in Argyle, Wisconsin, en begonnen hun bedrijf van daaruit. Op dit moment is Joyce bezig om haar droom waar te maken. Ze serveert pizza, koffie en ijs voor gezinnen in haar omgeving!

 

“Ik geloof dat de liefde van een paard kinderen kan helpen om het liefdevolle Vaderhart van God te begrijpen.”

Katie, een gediplomeerd paardrijd-instructeur, is in 2007 afgestudeerd aan Charis. Gedurende haar studietijd op Charis gaf de Heer Katie het idee voor The Father’s Heart Youth Ranch (De Vaderhart kinderboerderij) gelegen in Warwickshire, Engeland. Katie leert kansarme en gekwetste kinderen over Gods liefde terwijl ze leren om voor paarden te zorgen!

 

“Ik geloof niet in toevalligheden. God werkt niet op geheimzinnige manieren.”

Charis alumni Johnny en Jeannie verhuisden naar Pampa (Texas) in 2019, na zijn afstuderen in 2018. Tijdens zijn studie aan Charis gaf Jeannie haar medische vergunning eraan om de gelegenheid te krijgen om zich op de Heer te richten. Sinds ze naar Texas is verhuisd, heeft ze haar medische vergunning op wonderbaarlijke manier terug gekregen! Jeannie kon als EHBO-arts gaan werken aan het begin van de uitbraak van het coronavirus. Zij gelooft dat de Heer haar precies op het juiste moment op de juiste plaats bracht om een verschil voor Hem te maken! Onder de paraplu van J Rhodes Ministries was Johnny in de gelegenheid om in 2020 naar Sri Lanka te reizen. Tijdens zijn reis zag hij blinde ogen opengaan en dove oren genezen! Tegenwoordig werkt Johnny als kapelaan voor een plaatselijke hospice-organisatie. God blijft deuren openen voor Johnny en Jeannie terwijl ze Jezus prediken, de boodschap van hoop!

Bedankt, partners!

Uw steun helpt Charis Bible College om duizenden studenten toe te rusten. Onze alumni maken een eeuwig verschil in levens van mensen wereldwijd!

Opmerking: getuigenissen zijn bewerkt voor lengte en duidelijkheid.

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.