+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Donna: “Genezing is voor iedereen”

5 aug 2020 | Algemeen, Andrew Wommack Ministries, Charis Bible College, Getuigenissen, Uitgelicht AWM

Donna: “Genezing is voor iedereen”

Donna Jones was een hoog gekwalificeerde bedrijfsleider. Ze was echt iemand die leefde in de Amerikaanse droom van succes. Ze had een goede baan bij een groot telecommunicatiebedrijf dat tal van adviesbureaus met vele medewerkers had. Maar dat veranderde allemaal op 6 januari 1995, toen een ongeval de loop van haar leven drastisch veranderde. 

Op een dag, tijdens het rijden in winterse omstandigheden slipte haar auto op een bevroren weggedeelte en Donna sloeg met haar hoofd tegen de rand van de voorruit van haar auto. Na het ongeluk kreeg ze de diagnose van een traumatische hersenbeschadiging. De symptomen waren ernstig en ze stond voor grote nieuwe uitdagingen. Ze had altijd een fotografisch geheugen gehad, maar nu was ze dit kwijt. Haar kortetermijngeheugen was beschadigd en ze had zware chronische hoofdpijn. Om de pijn te verlichten had ze veel extra slaap nodig, zelfs overdag.

Donna probeerde zich aan te passen aan haar nieuwe leven en vond creatieve manieren om haar dagelijkse routines vol te houden. Haar nieuwe routine om ‘s morgens zich klaar te maken kostte haar dagelijks twee uur, en ze moest een checklist bijhouden om eenvoudige dingen te onthouden, zoals tanden poetsen en ontbijten. Met hulp van vrienden en familie was ze in staat om haar baan te behouden terwijl haar leven in het teken stond van het beheersen van haar handicap. Dit opende haar ogen en deed haar beseffen dat ze in het verleden haar identiteit gebaseerd had op haar werk.

Het deed haar beseffen dat ze haar identiteit gebaseerd had op haar werk.

Donna’s vervormde beeld van God bracht haar tot het geloof dat God alles onder controle had. Ze geloofde dat God haar had uitgekozen om tot inkeer te komen en om woordvoerder te zijn voor mensen met hersenletsel. Haar handicap was haar nieuwe identiteit geworden. Maar God had iets beters voor haar.

Elisa, een goede vriendin op haar werk, stelde Donna voor aan Cathy, die een vrouwenbijbelstudie leidde vanuit Andrews onderwijs ‘God wil je gezond hebben’. Cathy liet haar Andrews website zien en vertelde haar: ‘Je kunt genezen worden van dat hersenletsel.’ Met die woorden werd een zaadje geplant in haar hart.

Donna verdiepte zich in Andrews onderwijs en luisterde keer op keer naar online getuigenissen van genezing. Ook al had haar brein wat beperkingen, ze geloofde dat ze in haar geest de kracht van elk woord ontving. Het genezingsproces begon in haar ziel. God bevrijdde haar van gevoelens van onwaardigheid en onzekerheid. Ze gebruikte haar verbeeldingskracht om zichzelf te zien als een geliefd en gewaardeerd persoon. Donna bleef haar denken vernieuwen, en op een dag tijdens een oproep om naar voren te komen voor gebed werd haar genezing gemanifesteerd. Ze was helemaal genezen! De pijn die haar dertien en een half jaar gekweld had was weg, en haar verstandelijke vermogens werden hersteld. Via haar genezing heeft ze geleerd dat haar ware identiteit in Christus is. 

Donna’s genezing brengt nog meer vrucht voort. Samen delen Donna en Cathy dezelfde waarheden die Donna’s leven veranderden door middel van een onderwijsbediening met de naam: ‘Genezing is voor iedereen.’ Donna heeft meerdere boeken over genezing gepubliceerd en twee over haar persoonlijke levensreis. Om haar bediening naar een nieuw niveau te brengen is Donna momenteel student bij Charis Bible College.

Eén wonder leidt tot meer wonderen. Met de hulp van vrienden en partners van onze bediening gebruikt God Andrews onderwijs om mensen als Donna in hun eigen reis naar genezing bij te staan. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ytoUK7xhqE4[/embedyt]

 

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

[wpforms id=”11351″ title=”false” description=”false”]

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Gift overmaken"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over via iDeal" amount="25" tax="0" /] [/paytium]