+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Discipelen voor deze tijd

Eén van Jezus’ laatste bevelen aan Zijn discipelen was om alle volken tot discipelen te maken (Matt. 28:19). Hij heeft ze niet verteld om gelovigen te maken. Hij zei dat ze discipelen moesten maken; leerling, volgeling, supporter… Juist omdat discipelschap mensen transformeert. 

We maken impact voor Gods Koninkrijk… HIER en NU!

Op 5 maart jl. hoorde Andrew de Heer duidelijk zeggen dat de Derde Grote Opwekking al begonnen is. Ongetwijfeld zal discipelschap bepalen hoe diep we de cultuur van onze tijd kunnen beïnvloeden.

Charis Bible College draagt bij aan de Grote Opwekking

Gelukkig is Charis Bible College uniek gepositioneerd om een groot deel te zijn van deze geweldige beweging van God, juist omdat discipelschap onze focus is. Met jullie hulp heeft Charis al sinds 1994 discipelen gemaakt. Van een beginnend Bijbelschooltje in een klein gebouw tot een instelling van wereldklasse op een prachtige locatie, zo is Charis met sprongen gegroeid. Wij hebben op dit moment meer dan 17.000 discipelen getraind die over de hele wereld het verschil maken! Dan is het zeker op zijn plaats om te zeggen dat elk leven dat getransformeerd is via Charis wordt bijgeschreven op jullie rekening, financiële partners! Door jullie steun gaan we in de komende tijd van de ‘Great Awakening’ een grotere impact maken in het leven van mensen.

Gods liefde trekt je uit de goot

Het is verbazingwekkend om te zien hoe levens worden getransformeerd, zoals dat van Matthew Reed. Matthew raakte verslaafd aan drugs en alcohol nadat hij blijvend letsel overgehouden had aan een auto-ongeluk. Hij werd uiteindelijk gearresteerd voor drugsbezit. ‘Bij geval’ stelde zijn reclasseringsambtenaar hem voor aan een predikant die hem naar de Charis conferentie Men’s Advance bracht, waar hij hoorde over de ware aard van God. Matthew wilde meer weten en schreef zich in bij Charis en ontving de openbaring die hem vrijzette! Hij leerde dat God niet kwaad was op hem, maar dat God Hem liefhad. Matthew is momenteel de aanvoerder van een paar teams die in de straten van de stad Denver aan daklozen de liefde van God brengen!

“Ik wist niet dat ik bruikbaar kon zijn in het Koninkrijk. Charis heeft mij genezing gebracht en een levende relatie met God, en er is zaad in mij gezaaid dat vruchten afwerpt in het leven van andere mensen.” (Matthew)

De wereld veranderen

Transformatie die vruchten afwerp… Dat is waar het bij Charis om draait! Wij zijn een organisatie om discipelen te maken, een organisatie die levens verandert en leiders traint, waardoor de wereld verandert. Charis is strategisch gepositioneerd voor deze Awakening, en dat komt door jou! Bedankt, partner!

Jouw steentje bijdragen voor een wereld vol discipelen?

Ben je nog geen partner en wil jij je bij ons aansluiten om het evangelie zo ver en zo diep mogelijk te brengen, wordt vandaag nog Grace Partner! 

Populair in onze webshop:

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

Stap 1 van 2