Deel het evangelie ROYAAL uit

De beste manier om mensen te helpen om te leren is deze:

Doorbreek alle barrières die tussen hen en levensveranderend onderwijs in staan.

Bovenstaande is vanaf het begin het verlangen van Andrews hart geweest, en dat kun je zien aan alle vrij beschikbare producten die onze bediening levert. Van online lessen en gratis programma’s tot boeken en hele conferenties. Iemands banksaldo mag nooit een belemmering zijn om het Goede Nieuws over Gods liefde te horen.

In 2019 heeft Andrew Wommack Ministries International meer dan 250.000 producten gratis verzonden en we hadden meer dan 150.000 bezoekers bij GospelTruth.TV, ons 24/7 internet televisienetwerk. Daar bovenop hebben we in totaal meer dan 16 miljoen bezoeken gehad op onze website, awmi.net, waar honderden lessen beschikbaar zijn om mensen te helpen, hen aan te moedigen, en diegenen die ernaar op zoek zijn om Gods stem te horen, te begeleiden.

We horen verhalen, uit het hele land (V.S.) en van over de hele wereld, over hoe de gratis middelen die AWM ter beschikking stelt, mensen in nood helpt om hun leven te veranderen.

 

‘Ik werd gered toen ik in de gevangenis zat, zo’n 20 jaar geleden. Heel wat jaren was ik een trouwe kerkganger, maar in mijn kerk had ik een vreselijke ervaring die me in verwarring achterliet. Ik weet nog goed hoe ik bad: ‘Heer, ik wil U gewoon leren kennen zoals U bent.’ De volgende morgen toen ik wakker werd luisterde ik naar het programma Gospel Truth met Andrew Wommack. Mijn hart danste van vreugde en ik wist dat God mijn gebed beantwoord had! Toen ik begon met luisteren naar dit programma had ik nog geen credit card maar ik bleef telefonisch de gratis cd’s bestellen. Nu heb ik een eigen huis en ben in staat om als partner jullie te steunen.’ 

Pamela, Georgia

 

‘Dank u voor de artikelen met onderwijs op awmi.net die ik online kan lezen met Indonesische vertaling. Ik had al vaak de naam van dhr. Andrew Wommack gehoord, van mijn christelijke vrienden op Facebook. Ze hadden het over zijn boeken, maar ik kon ze hier niet krijgen want ik woon in een klein dorp. God zij dank dat ik awmi.net heb gevonden toen ik nog weinig veranderingen in mijn leven had gezien, en ik piekerde daarover terwijl ik wel wist dat God van mij hield en dat ik door Zijn genade gered was. Maar de artikelen op Andrews website hebben mij geleerd wie ik dankzij Gods genade ben en waar ik door genade in staat toe ben om te doen. Terimakasih dan salam kasih dari saya. Dank u wel en liefdevolle groeten van mij.’

Ade, Indonesia

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.