+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

De Kracht van een Getuigenis II

12 feb 2019 | Algemeen, Andrew Wommack schrijft

De Kracht van een Getuigenis II

Afgelopen september heb ik een artikel geschreven over de kracht van een getuigenis. Heel specifiek heb ik in dat artikel gesproken over genezing. De reden waarom getuigenissen belangrijk zijn, is omdat velen van ons het nodig hebben om te horen dat iemand vandaag de dag ervaart wat het Woord van God zegt. Het helpt ons om ons te realiseren dat, wat God belooft, nog steeds bereikbaar is. Genezing hield niet op na de laatste apostelen. Dus wil ik doorgaan met het vertellen van getuigenissen, die je opbouwen. Luister naar wat Paulus de Apostel zegt:

En nu, broeders, ik draag u op aan God en aan het woord van Zijn genade,  dat in staat is om u op te bouwen en u een erfdeel te geven onder al de geheiligden. Handelingen 20:32 (KJV)

Als genade echt begrepen en ontvangen wordt, bouwt het je op om het erfdeel in ontvangst te nemen, waar God voor jou in voorzien heeft.

Terstond genezen

Met constante pijn en volgepompt met medicijnen liep Lance Weldgen het koffietentje bij hem in de buurt binnen. Zijn dokters noemden zijn aandoening fibromyalgie. Lance noemde het marteling. Aan de andere kant zag hij een echtpaar zitten, Mike en Rose Gonyer, die hun Bijbel aan het lezen waren. Hij verzamelde moed en ging naar hen toe en begon een gesprek met ze. Toen Lance terugliep naar zijn eigen tafeltje, zagen de Gonyers dat hij pijn had. “Ik ben naar hem toegegaan en zei, dat ik zag dat hij veel pijn had,” vertelt Mike. “Ik vroeg hem mij te vertellen wat er aan de hand was. Toen hij dat gedaan had, nodigde ik hem uit om mee te komen naar Charis Bible College, waar Rose en ik studenten zijn.”

Nadat hij vier klassen had gevolgd, werd Lance meegenomen naar een leeg lokaal, waar Mike en Rose voor hem begonnen te bidden.

Lance was er niet op voorbereid wat er toen gebeurde: “Mike en Rose begonnen voor me te bidden – maar niet het soort gebed wat ik al eerder had gehoord. Zij spraken direct tegen mijn lichaam, geboden de fibromyalgie en de pijn om mijn lichaam te verlaten en daarna bestraften zij de geest van ziekte.” Toen zei Mike tegen Lance, dat hij op moest staan en vroeg hij hem, hoe hij zich voelde. “Ik merkte dat ik me nergens aan vast hoefde te houden om op te staan,” vertelt Lance. Lance stond rechtop en in gedachten ging hij zijn hele lichaam langs. Eén ding viel meteen op: de pijn was weg!

God is beter dan je denkt

Toen Mike en Aster Mullins hoorden dat hun 1-jarige zoontje, Andrew, kanker in het vierde stadium had, probeerden zij van alles om hem genezen te krijgen: van dokters tot gebedskettingen op Facebook. Maar in plaats van verbetering, ging het alleen maar slechter met hem. De mensen om hen heen begonnen hen te vertellen om hem los te laten. “Ik zei, dat ik er nog niet klaar voor was om mijn zoon los te laten,” zegt Aster. “Ik ben er niet klaar voor om mijn kleine jongetje los te laten.”

 Met vierduizend mensen, die voor Andrew baden, dachten de Mike en Aster, dat zij precies deden wat zij moesten doen. “Zal God luisteren, als we er tienduizend hebben?” vroeg Mike zich af. Wetende dat de tijd steeds korter werd en niets werkte, bedachten zij dat ze het op een andere manier moesten benaderen. “Ik denk, dat ons gebed eigenlijk veranderde naar: ‘God, leer ons hoe we moeten bidden.’”

 Als antwoord op hun gebed, stuurde iemand hen het onderwijs van Andrew Wommack: God wil dat je gezond bent. “Terwijl we onderweg naar het ziekenhuis reden voor de volgende ronde van chemo therapie, beluisterden we de cd. Iets in die boodschap, die Wommack gaf, resoneerde binnenin ons,” zegt Mike. “Hij wees ons heel duidelijk naar het Woord van God.” Het was nu tijd om op te staan. Mike legt uit: “We namen onze zoon en legden onze handen op hem, omdat het Woord in Markus 16 zegt, dat tekenen de gelovigen zullen volgen:  Je zult op zieken de handen leggen en zij zullen genezen.”

 Nadat hun zoon Andrew getest was, kregen Mike en Aster de boodschap, dat zijn botten – alle botten – zonder kanker waren!! Kort daarna waren al zijn organen ook schoon!

Mike zegt: “We hadden geleerd om met autoriteit te bidden en het werkte… En nu willen we het ook aan anderen vertellen, dat God goed is, ‘beter’ dan je denkt.”

Van depressief tot gezegend

De uitdagingen van het voorgangerschap begonnen zich te wreken bij Gary Piercy en hij kon zijn klachten niet langer negeren. Nadat hij was doorgestuurd naar een Christelijke arts, werd de diagnose gesteld: klassieke klinische depressie. Hij kreeg een recept mee voor de behandeling.

Na jaren in en uit de bediening te zijn geweest en middenin de vierde episode van depressiviteit zittende, vertelde een Christelijke psychiater, dat hij de rest van zijn leven de medicijnen zou moeten slikken. Hij accepteerde dat en ging iedere 6 maanden terug naar de arts voor een onderzoek en een nieuw recept voor de medicijnen.

Maar in 2018 hoorde Gary van onze conferentie in Colorado: ‘Is er genezing?’ Een gemeentelid had hem meegenomen en Gary vertelt wat er plaatsvond terwijl zij daar waren. Op de vrijdagavond van de conferentie, tegen het eind van de avond, vroeg de spreekster, Audrey Mack, aan de mensen om op te staan als je last had van mentale ziekten en daarvan wilde genezen. Dat deed ik dus. Naast een kleine trilling in mijn hoofd, heb ik niets gemerkt.”

 Vanaf die avond heeft Gary nooit meer medicijnen hoeven te nemen voor depressie. Hij heeft zelfs geen symptoom meer, dat wijst op depressiviteit. “Ik voel me geweldig en ben ervan overtuigd, dat de Heer mij genezen heeft van de chemische onbalans, die mijn depressie veroorzaakte!”

Prachtig!! Ik bid, dat dit je opgebouwd heeft om ook jouw genezing te ontvangen. Als je het eenmaal hebt ontvangen, zul je net als deze mensen een getuigenis hebben en niemand zal je ooit van gedachten kunnen laten veranderen. Eén van de dingen, die ikzelf doe om iets wat God gedaan heeft, vers in mijn geheugen te houden, is het te herhalen. Er gaat bijna geen dag voorbij waarop ik niet stilsta bij wat God in mijn leven deed op 23 maart 1968. Het is nog net zo vers, als toen het gebeurde. En het is al meer dan 50 jaar geleden! Ik geloof dat het één van de redenen is dat ik nog steeds wonderen in mijn leven zie gebeuren.

Je kunt vandaag jouw reis naar genezing beginnen met mijn CD- of DVD-set of met de USB stick van de 2018 Healing Is Here Conference (Genezing is hier Conferentie). Het was een krachtige conferentie! . Normaal gesproken zit er een tijd tussen het uitspreken van “Amen” en “Hier is het”. Maar je kunt de tijd van ontvangst verkorten. Wat er vorig jaar gebeurd is op de ‘Healing is Here’ Conferentie, zal je helpen! Je kunt dit aanschaffen voor een donatie van $ 49 of meer. Je kunt het via de Engelse website bestellen: www.awme.net/shop (DVD is Engelstalige, er is helaas geen ondertitelen beschikbaar)

Ik weet zeker dat je je net zo gezegend zult voelen als degenen, die erbij waren!

We houden van je.

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A

1411AB Naarden

T. (0)35 533 88 75

E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485    (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

9 + 11 =