+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

DE BEPROEVING VAN VANDAAG GEEFT JE VISIE VOOR DE TOEKOMST

24 sep 2019 | Andrew Wommack schrijft

DE BEPROEVING VAN VANDAAG GEEFT JE VISIE VOOR DE TOEKOMST

Je hebt Andrew misschien wel eens horen zeggen dat niet iedereen geroepen is om prediker te worden. Sommige christenen worden door God geroepen om leiders te zijn op andere gebieden, waaronder het bedrijfsleven. Andrew wil degenen die geroepen zijn om zaken te doen, helpen om Gods wil voor hun leven te ontdekken en te volgen.

De Kingdom Business Summit, in Colorado, van juni jl., was een geweldige conferentie die succesvolle ondernemers en zakenvrouwen uit het hele land samenbracht, mensen met een schat aan ervaring in het bedrijfsleven. De onderwerpen die aan bod kwamen, pasten bij elkaar en gaven een compleet beeld van hoe het werkt om Bijbelse principes succesvol met zakendoen te combineren.

Een van de sprekers op het evenement was Dr. Henry Cloud, een expert in leiderschap, psycholoog en co-auteur van de succesvolle boekenserie ‘Boundaries’. Vanuit zijn ervaring als leiderschapsconsulent merkte Dr. Cloud op, dat het een veel voorkomende uitdaging voor leiders is om het verschil tussen de aanloop en de afloop van een project te onderscheiden. Dit is een probleem waar we allemaal last van kunnen hebben, omdat, zoals hij het zegt, “Mensen niet snel geneigd zijn om de nodige doelen te stellen.”

Persoonlijke ervaring laat ons zien dat het gemakkelijker is om iets te beginnen dan om het af te maken, iets op te bouwen dan af te breken of iets te behouden dan het af te stoten (Prediker 3: 1–8). Er zijn  seizoenen in het leven, ook voor bedrijven, en seizoenen veranderen. Het herkennen van het begin en einde van een seizoen, van een strategie, van een product of een relatie is één van de sleutels tot succes. God zegt in Jesaja 43:19: “Zie, Ik maak iets nieuws, nu zal het ontkiemen; zult u dat niet weten?”

Volgens Dr. Cloud moeten we naar ons leven kijken zoals een tuinman naar een rozenstruik kijkt, zodat we de nieuwe dingen gaan herkennen die God doet. Dr. Cloud luisterde naar de wijsheid van professionele tuiniers en hij leerde dat snoeien de sleutel is tot de visie dat de struik moet gaan bloeien. We moeten een goed beeld hebben van de rozenstruik en van de bloemen die we over vijf of tien jaar willen hebben. Snoeien is dan een activiteit die rechtstreeks verband houdt met je visie – want ik weet dat ik vandaag iets moet beëindigen als ik morgen een mooie roos wil hebben.

Om te slagen in zaken of in ons persoonlijk leven, moeten we een duidelijke visie op onze toekomst hebben, het seizoen waarin we ons bevinden begrijpen en de moed hebben om de dingen van vandaag los te laten die niet passen bij de visie die God ons voor de toekomst heeft gegeven. Het Woord belooft dat ‘Elke rank die vrucht draagt, door God gereinigd wordt, opdat zij meer vrucht draagt’ (Johannes 15:2).

De Kingdom Business Summit 2019 was een ongelooflijke tijd van snoeien en van voorbereiding op nieuwe groei voor bedrijfsleiders over de hele wereld. Wij van Andrew Wommack Ministries zien ernaar uit om de vrucht hiervan te zien groeien!

0 reacties

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

5 + 7 =