Terugzien en vooruit kijken in dankbaarheid

We zien als Andrew Wommack Ministries in de ‘lage landen’ in dankbaarheid terug op een geweldig jaar waarin we door Gods voorzieningen een geweldige ‘frisse start’ hebben gemaakt, met als belangrijk punt daarin het organiseren van de “Grace & Faith conferentie” in Veenendaal, waar Duane Sheriff en Andrew spraken in mei

Mede dankzij deze en andere conferenties en meetings hebben we vele nieuwe partners mogen toevoegen die onze bediening regelmatig ondersteunen.  Daarnaast hebben ook velen gekozen voor verdieping van hun geloof door te kiezen voor Charis, de bijbelschool van Andrew. We hebben bijna honderd nieuwe studenten mogen inschrijven.

Het doel van onze bediening is ver te reiken naar alle gebieden waar Nederlands gesproken wordt met het ‘bijna-te-goed-om-waar-te-zijn-goede-nieuws’; het Evangelie van Jezus Christus. Om mensen te helpen ontdekken de ware, goede aard van onze Hemelse Vader.

Vooruitblikken gaat over iets wat nog gaat komen; we zien naar de verdere zegeningen in wat we mogen organiseren tezamen met ons geweldig team van vrijwilligers.  We zijn aan het bouwen in Zijn Koninkrijk -hier en nu- en waar zouden we zijn zonder de mensen die God ons brengt, die ons hun capaciteiten aanbieden op allerlei gebied: catering, vertaalwerk, boekhouding, ICT, etc., om ons zo voor te bereiden op verdere groei, niet alleen in kwantiteit.

We strekken ons uit naar mensen in Zijn koninkrijk, hier en nu, mensen die op zoek zijn naar meer van de goedheid van God.  Er moet toch meer zijn…  “Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.” Is een bekende uitspraak van Mahatma Gandhi   Een proactief leven leiden betekent: serieus bezig zijn met voorbereiden, een constante voorbereiding op de beloftes van God voor jouw leven. Waar bereid jij je op voor?

We zien uit ervaring dat wanneer iemand op zoek gaat naar Zijn Goedheid en dat begint te ontdekken, er een focus en een passie ontbrandt die hem/haar bewegen om keuzes te gaan maken om het – door God voorbestemde – potentieel te gaan ontdekken. Om te ontdekken wat het is om te Leven met, voor, door en tot Hem; te ontdekken dat God elk van deze stappen doelgericht zal leiden (Spr. 3:5-6).   Wanneer je echt gelooft dat jouw leven een verschil gaat maken, moet je je nu 100% volledig aan dat soort voorbereidingen toewijden. 

Die beslissing van toewijzing, en het begrijpen van groei en verandering, zal dat potentieel vrijmaken; een focus en een passie zullen ontbranden, die door God gebruikt zal worden om elk van je stappen doelgericht te leiden. Dus, wat we verwachten voor het komende jaar: blijven uitreiken naar mensen die overwegen dat proces in te gaan om dát te gaan ontdekken.

We zien uit naar Gods zegeningen die ook voor 2019 zijn beloofd! Wees allen gezegend in die belofte, en laat jouw perspectief op Zijn goedheid alleen maar verder toenemen. Als er maar iets is wat wij kunnen doen om daaraan bij te dragen, laat het ons weten.

Mede namens ons geweldige team van medewerkers, je bent geweldig geliefd!

Jan van der Horst

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

10 + 15 =