+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Charis’ Online Thuisstudie

Wil jij ook genieten van levens veranderend Bijbels onderwijs, maar heb je nu nog niet de mogelijkheid om naar Charis te gaan? Dan is de Online Thuisstudie wat voor jou.

 Met de thuisstudie volg je online de videolessen van de 42 modules uit het eerste leerjaar van de Charis opleiding, maak je per module een toets en volg je een bijbelleesrooster. Na een succesvolle afronding van de Online Thuisstudie, ontvang je een certificaat dat toegang geeft tot het 2e leerjaar ‘on-campus’ (voltijd, deeltijd of hybride) bij Charis.

Omdat je dezelfde modules volgt als een student die ‘on-campus’ het eerste leerjaar doet, kun je eventueel ook halverwege de studie overstappen naar de Hybride of de Wekelijkse Deeltijd studievorm.

 De online thuisstudie staat voor ‘studeren in je eigen tijd en op je eigen tempo’, met een maximum van 3,5 jaar. Maar binnenkort starten we daarnaast een nieuwe online studievorm:

 2-jarige Online Thuisstudie vanaf september 2022

We merkten dat het voor veel studenten die de thuisstudie doen lastig is om de discipline er in te houden. ‘Op eigen tempo’ betekent dan al gauw: uitstellen. En we weten allemaal: van uitstel komt afstel. De meesten van ons hebben een extra ‘stok achter de deur’ nodig. Dat bieden we door de studie aan te bieden volgens een vaststaand 2-jarig rooster, met daarbij maandelijkse online groepsbijeenkomsten, onder begeleiding van een Charis coach.

Je blijft dus thuis studeren, maar móet een lesrooster volgen en de toetsen binnen een bepaalde tijd hebben gemaakt. Als je voor groepsbesprekingen online samenkomt met studenten – die hetzelfde rooster volgen als jij – moet je natuurlijk ‘bij’ zijn om mee te kunnen praten en je vragen te kunnen stellen. Daarnaast zal er online ook af en toe les worden gegeven tijdens deze groepsbijeenkomsten.

Je vraagt je natuurlijk af hoeveel tijd het je wekelijks kost om de studie in twee jaar te doen.
Het jaarrooster loopt vanaf september t/m juni (kerst- en zomervakanties uitgezonderd); voor 2 jaar komt het ongeveer neer op een studiebelasting van 1 module per veertien dagen. Eén module bestaat uit 8 videolessen van 50 minuten. De video’s zijn ondertiteld of op schrift vertaald, in het Nederlands.

Na elke module moet je een toets maken; de tijd die dat gemiddeld kost is 20 minuten. De voorbereidingstijd voor het maken van de toets is per persoon verschillend; sommigen nemen de lesstof direct goed in zich op bij het bekijken van de videolessen en maken de toets direct daarna, anderen willen eerst nog het ter beschikking staande pdf-bestand met de letterlijk vertaalde tekst van de videolessen doorlezen.

Naast dit alles volg je een bijbelleesrooster, waarbij je tijdens je studie één keer de hele bijbel doorleest. De maandelijkse online groepsbijeenkomsten zullen hooguit twee uur duren.

Ben je benieuwd naar de te bestuderen modules? Een korte samenvatting van alle modules en meer informatie over de diverse vormen van Online thuis studeren, vind je hier.

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

Stap 1 van 2