+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Charis Bible College Missiereis

Missiereis Charis Bible College

De studenten van Charis Bible College gaan in het tweede leerjaar op missiereis naar het buitenland. Ze delen Gods liefde zowel fysiek als geestelijk. Wees onderdeel van de missiereis met jouw gift.

Missiereis Brazilië
In de periode van 18 april 2024 t/m 29 april 2024 zullen we met een groep studenten op het project van de One in Him foundation verblijven. Johan en Brenda (oud studenten van Charis Bible College) zullen ons meenemen in het prachtige werk wat ze daar doen in de sloppenwijken van Sao Paulo. We zullen daar de handen en voeten van Jezus zijn. In de sloppenwijken gaan we het evangelie verkondigen.

In deze periode zullen we o.a. meewerken met een campagne, waarbij we met de gospeltruck (dit is een kleine vrachtauto met geluidsapparatuur en uitklapbaar podium) op weg gaan. We delen voedselpakketten uit, bidden voor mensen, gaan afkickklinieken en kindertehuizen bezoeken en nog veel meer, we brengen zo een boodschap van hoop, spreken over Gods liefde, Zijn genade en vergeving aan de verschillende doelgroepen op allerlei manieren.

Missiereis Zuid-Afrika
Dit schooljaar (april 2024) staat er opnieuw een missietrip op het programma naar Zuid-Afrika, deze keer niet in Kaapstad zoals in de afgelopen jaren, maar een nieuwe locatie te weten Johannesburg. We zullen in deze periode nauw samen werken met Charis Bible College Johannesburg, samen met hen zijn we bezig om een mooi afwisselend programma samen te stellen.

Verschillende projecten zullen we bezoeken, waar we handen en voeten mogen zijn voor Jezus, een zo’n project is Kempton Park Shelter waar dak en thuislozen worden opgevangen, straatevangelisatie in Soweto een van de sloppenwijken van Johannesburg staat op het programma, een kindertehuis en nog veel meer plekken waar we mogen dienen en helpen.

Naast deze projecten zullen we ook een aantal dagen op Charis Bible College te gast zijn, lesgeven en optrekken met de studenten daar.

Alles zo genoemd hebbend, veel om naar uit te kijken!!

Missiereis Roemenië
Van 18 april 2024 t/m 29 april 2024 vertrekt er opnieuw een enthousiaste groep studenten naar het mooie plaatsje Sighișoara in Roemenië. We zullen te gast zijn bij de organisatie Perpective Danes van Liviu en Elena, ook onze oud studenten Henk en Marijne van Dijk werken en wonen daar inmiddels al 1,5 jaar, mooi om samen met hun op te trekken en uit te reiken naar de Roemeense bevolking. We zien ernaar uit om de goedheid van God zichtbaar te zien worden! We zullen betrokken zijn bij kinder- en tienerwerk waarbij we op een ontspannen manier, fun & bediening combineren.

Veel van de activiteiten zullen gericht zijn op de Roma bevolking die veelal in armoede leven, we bezoeken in de dorpen de gezinnen, alleenstaande ouderen, delen voedselpakketten, hebben tijd en aandacht voor ze, delen van de liefde die de Vader voor hun heeft, bidden voor hoop en genezing, wellicht zullen we daarnaast wat praktisch werk doen, ik denk terug aan m’n eigen missietrip in 2015 waar we een huis hebben voorzien van een goed niet lekkend dak, een zegen voor een heel gezin. Tijdens de reis zullen we gaan spreken in diverse gemeenten/ kerken, het zal een gevarieerd programma zijn met nog veel meer dan je in 15 regels kan noemen.

MELD JE HIER AAN OM DE REIS TE VOLGEN >>

Andrew Wommack Ministries Nederland is een erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Een ANBI is een door de Nederlandse belastingdienst aangemerkte organisatie, waaraan Nederlandse belastingplichtigen giften kunnen doen, die zij van hun belastingverplichting kunnen aftrekken.
Zie: ANBI verantwoording en jaarcijfers van Andrew Wommack Ministries Nederland.

Je kunt jouw gift overmaken via:
IBAN: NL83 RABO011 4176 485
t.n.v Andrew Wommack Nederland
o.v.v. Gift (of noem een specifiek project)