Charis in Roemenie (9) Jan & Alberdien vloggen

We hebben gisteren een krachtige tijd met 22 tieners gehad. We hebben ze gezegend met een barbecue en daarna les gegeven over dienend leiderschap en samen een persoonlijke leiderschapsmissie gemaakt. Benieuw….check de vlog

 

 

6 Reacties

 1. Gerton en Elvira

  Hoi allemaal, gaaf om te zien hoe jullie mogen uitdelen.
  Maar ook om zelf zo in de avond weer te mogen ontvangen van God door elkaar te bemoedigen.
  Super!

  Liefs van ons.
  Gerton en Elvira

 2. Jantien

  Mooi hoor, dat de tieners worden uitgedaagd om persoonlijk na te denken over dienend leiderschap. Zij zijn de toekomstige generatie leiders.
  Heel gaaf.
  Wat goed dat jullie s’avonds de ‘gezinsactiviteit’ hebben uitgevoerd. Hoe geweldig dat jullie er allemaal door opgebouwd worden.
  Klinkt weer als een heel vruchtbare dag. Fijn!

 3. Trijnie

  Wat fijn dat de tieners ook bemoedigd worden zij zijn de toekomst

 4. Maarten Kroon

  Prachtig dat jullie met tieners over dienend leiderschap hebben gesproken. Zo belangrijk dat jonge mensen zo mooi worden ondersteund door jullie. Kelly dapper van je hoor, je getuigenis, echt top. Niets mooier voor zulke jonge mensen om een getuigenis te horen van een jongere. Een tenslotte dat ze zo bemoedigd werden door jullie. Wat een zegen !!!

 5. Mijnie Elsbeek

  Hoi lieve mensen bedankt voor jullie filmpje echt super dat jullie dat elke keer doen om ons op de hoogte te houden,Dank jullie wel daarvoor!
  Mooi dat jullie zo kunnen zaaien in de harten van de tieners en de Heilige Geest zal het verder uitwerken in hun Marc 4:26-28 dat is een mooie belofte om op te staan,en Zijn beloften zij Ja en Amen! Ook helemaal top om mekaar zo te bemoedigen! Fijne om zo met mekaar op te mogen trekken en alle eer voor de Heer! Amen!

 6. Jan

  Dank jullie wel team Roemenië, geweldig te vernemen wat jullie mogen beteken voor de jongeren waar Liviu mee werkt om een blijvend verschil te maken in hun leven! Gezegend zijn door jullie uitdelen van Zijn Liefde voor ons.

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis