Charis in Roemenie (7) Henk & Henri vloggen

Iedere keer als je denkt dat God door ons heen werkt, zijn we iedere keer weer ontroerd dat hij boven bidden en denken geeft. Benieuwd…. check de vlog

Deel 1

 

Deel 2

7 Reacties

 1. Marijke

  Geweldig dat jullie je niet laten ontmoedigen door wat ‘voor ogen’ is (ellende, hopeloosheid), maar je in geloof en verwachting blijft uitstrekken naar God… zodat Hij dan door jullie heen kan werken! Tekenen en wonderen volgen jullie! Fantastisch!

 2. Maarten Kroon

  Dag Henri en Henk en alle andere van de groep. Wat krachtig werkt de Heere door jullie hee. Mooi om te horen dat er op zoveel verschillende manieren er genezingen plaatsvinden. Gaaf om zo ook te hebben vanuit de liefde van Jezus voor deze arme en verstrooide bevolkingsgroep. Gaaf dat jullie zo gezegend worden door de mensen daar, wat een bemoediging.Ik kijk uit naar jullie verhalen de komende dagen!

  Met een hartelijke groet
  Maarten

 3. Jacolien

  Ha beste mensen daar in Roemenië. Wat een geweldige tijd hebben jullie daar nu zeg.Zo mooi om te horen en te lezen wat jullie meemaken. God is bij jullie en om jullie heen, zodat jullie tot zegen zijn voor de mensen daar. Groetjes

 4. Mijnie Elsbeek

  Hoi Henk en Henry en alle anderen in de groep wat geweldig om te horen wat God allemaal aan het doen is door jullie heen! Daar word ik zoooooo blij van! Wat een liefdevolle Vader, wouw wouw wouw!

  Heel veel zegen voor morgen en zie naar het volgende verslag uit!

  Hartelijke groetjes en liefs

  Mijnie

 5. Jantien

  Wauw, wat een prachtige verhalen. Wonderbaarlijk! Heel gaaf dat jullie ons zo door een dag heen praten. Super, super, super! Dank U Jezus♥️

 6. Dennis

  Wat laten jullie op deze manier goed zien wat het normale Christelijke leven inhoudt. Alle beloftes die Jezus heeft gedaan zijn ja en amen.

 7. Gre

  Lieve mensen , zoals velen hiervoor al schrijven…. wat een indrukwekkende tijd maken jullie mee. Elke dag weer ben ik benieuwd naar de getuigenissen . God werkt krachtig door jullie heen, en ook in jullie eigen levens zal Hij herstel geven, vreugde over het plan dat Hij voor jullie klaar heeft liggen.
  Weet dat jullie allemaal Gezegend zijn.
  Liefs en groetjes. 🙂

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis