Charis in Roemenie (12) Kelly & Alberdien vloggen

Lieve volgers, gisteren een volle en dankbare dag. Het verlangen naar huis begint wat toe te nemen maar God doet zulke mooie dingen hier in Roemenië… check de vlog

 

7 Reacties

 1. Monique Mosselman

  Wat indrukwekkend allemaal. Mooi hoe jullie daar mensen op allerlei verschillende manieren bemoedigen en hoop geven. Nog een paar goede laatste dagen met elkaar gewenst!

 2. Jantien

  Fijn dat de kinderen en de ouderen genoten hebben van de activiteiten. Inderdaad bijzonder dat Alberdien een kadotje voor een van haar kleinkinderen krijgt. Dat laat zien dat er echt relatie is opgebouwd.
  Mooi hoor!

 3. Maarten Kroon

  Wat een prachtige dingen maken jullie toch mee. Bijzonder dat mensen die al zo weinig hebben nog zoveel over hebben voor een ander. Mooi om te horen dat jullie ook zo gezegend worden. Prachtig hoor al die activiteiten die jullie samen doen daar. Petje af…..

  Met een hartelijke groet
  Maarten

 4. Wilma Nell

  Hallo allemaal, ik heb al de missietrips op de voet gevolgd en wil dan toch ook nog even zeggen dat ik heb genoten van de prachtige verhalen.
  Jullie zijn uit je comfortzone gestapt om Jezus te laten zien “in woord en daad”. Hebben gehoor gegeven aan- en zijn gaan uitstappen in- hetgeen God jullie aangerijkt heeft.
  Hoe geweldig is het om zo tot zegen te mogen zijn.
  Hierdoor…….word je zelf dubbel en dwars gezegend!

  Veilige reis naar huis, gr Wilma

 5. Gerton en Elvira

  Kelly ik vind het supergaaf dat je zo op je plek bent daar. Dat is toch effe heel anders als je dacht hè! Mooi hoor wat een zegen.

 6. janvdh

  Kelly, Alberdien, Erna, Henri, Jan en Henk, wat een geweldige ontwikkelingen hebben jullie ervaren gedurende deze twee weken dat jullie in Sighisoara en omstreken mensen in de omgeving hebben kunnen zegenen. Levensveranderend voor deze ontvanger en voor jullie – we zijn trots op jullie! Goed reis naar huis morgen en tot spoedig ziens!!

 7. Mijnie Elsbeek

  Hoi Kelly en alberdien wat weer een mooie verhalen! Bedankt ervoor! Als ik zo alles hoor wat jullie vertellen maakt het me zo blij van binnen. Wat een voorrecht is het om dit te mogen doen echt geweldig!

  Het zit er al weer bijna op,dat dit ten einde loopt, zie ernaar uit om jullie verhalen weer opschool te gaan horen! Heel veel liefs en een knuf voor allemaalXXX

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis