Charis in Brazilie (9) Jacob schrijft

Vandaag hebben we een rustige dag op het programma staan, Santos is de door ons gekozen bestemming, strand en later op de middag wat winkelen. Om 08.00 stonden we met z’n allen in de eetzaal broodjes te smeren, dit was voor ons ontbijt welke we in de bus zouden nuttigen, en de lunch voor later op het strand. 3,5  uur later arriveerden we iets Noordelijker dan verwacht, op het strand Praia de pernambuco.
 
Het weer was heerlijk voor ons, perfect wil ik het noemen, wolken maar toch lekker warm, de witte huidjes vonden dit prima!
Een hele stapel strandstoelen werd door een ijverige man voor ons klaargezet, Niek had in no time z’n kleren uit en rende als een speer het water in, op de voet gevolgd door ondergetekende.
 
De meesten van ons durfden het aan om de golven te trotseren, heerlijk warm water aan deze kant van de Atlantische oceaan.
Het was ontspannen en laat dat nu ook juist de  bedoeling zijn…. lekker zitten, liggen, wat lezen, drinken, voetballen, watervolleybal, en wat je zoal nog meer doet aan het strand.
 
Inmiddels is het rond 16.00 uur en zijn we weer onderweg, vanaf het strand nu wel richting Santos om wat te shoppen, wat te eten en dan als het meezit 2,5 uur terug met de bus. We gaan met een pontje oversteken, lijkt me leuk, maar houdt de boel wel op druk, druk, druk.. 
De reis terug later op de avond vind ik zelf geen straf, is gezellig met elkaar in de bus, wat kletsen en natuurlijk dommelend in slaap vallen. 
Open monden en de gekste houdingen en gezichten maakt het extra leuk.
 
Nu dat was het wat mij betreft over deze geslaagde rustdag, morgen weer liefde in actie in de Favela waar we een vrouwenevent organiseren.
 
Ciao ciao
 
P.s.
Toen ik schreef het is 16.00 en als het meezit….  Meezitten is niet gelukt, het verkeer was dramatisch we hebben uren in de bus gezeten, file, file, rond 21.15 eindelijk een pizza in de buurt van ons verblijf.  Wat een dag, maar ook dat is missiontrip, als je alles vantevoren zou weten, dan is het leven echt eenvoudig. 
 
Nogmaals Ciao ciao.

7 Reacties

 1. Dennis

  Heerlijk genieten van de zon en het strand. Enjoy!! Ook daar heeft het Woord weer iets moois voor: Han 21:16 – We gingen de stad uit en knielden samen neer op het ‭strand‭ om te bidden.‭

 2. Ron Meijer

  Wat indrukwekkend wat jullie intussen allemaal hebben meegemaakt. Ik heb grote bewondering voor wat jullie als groep in de kracht van de Here presteren en gewoon doen wat Hij van ons vraagt. Door het goede nieuws te brengen maar ook heel simpel praktisch hulp te bieden in de vorm van voedsel, leuke dingen organiseren en voor mensen te bidden. Een zegen voor de mensen maar ook voor jullie. God is goed. Zijn goedertierenheid is tot in eeuwigheid.
  Een liefdevolle groet van mij. Ron Meijer

 3. Mijnie Elsbeek

  Hoi Jacob bedankt voor je mooie uitgebreide verslag!
  Heerlijk genieten van deze ontspannen dag met mekaar. En wat zie je er weer super uit Jacob je kan zo door voor een filmster ik ga je voor de vois opgeven.😉

  Hartelijke groet voor allemaalXXX

 4. Annette van de Ruitenbeek

  Wat een heerlijk verslag! De liefde straalt er vanaf! Een gezegende tijd nog met z’n allen voor deze ontzettende bijzondere trip!
  Wat is het fijn om mee te kunnen kijken/lezen wat jullie beleven mogen.
  Liefs familie van de Ruitenbeek uit Nijkerk

 5. Maarten Kroon

  Heerlijk z’n dagje even genieten van elkaar in een andere omgeving met een prachtige zee. Zeker na zulke indrukwekkende dagen die jullie hebben meegemaakt. Soms loopt het wat anders dan verwacht, maar met elkaar kan er dan ook een hoop gezelligheid zijn. En Jacob als je zo doorgaat ga ik je opgeven voor de Voice!!! We bidden dat jullie de komende dagen veel zegen mogen uitdelen en ontvangen.

  Met een liefdevolle groet
  Maarten

 6. Elly

  Heerlijk een dagje strand en ontspanning, doen jullie goed!
  Weer opgeladen voor de as programma’s
  Zegen voor jullie kanjers💋💋

 7. Marijke

  Wel verdiend zo’n stranddagje!

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis