Charis in Brazilie (7) Joan schrijft

Vandaag hebben we als groep een event voor de kinderen in de sloppenwijk georganiseerd. We hebben een zeephelling, zeepvoetbal, suikerspin en popcornkraam voor ze afgehuurd zodat ze een fijne tijd konden hebben. Het was vol met kinderen en ze waren erg blij en hebben genoten. Het weer was ook hartstikke mooi met veel zon.

Er waren jongedames van een kerk aanwezig die Engels konden verstaan en spreken. Dit was fijn want dit keer konden we met de mensen communiceren. Ik heb een aantal gesprekken met wat kleine meisjes gehad die dankbaar waren wat we voor hun hebben gedaan. We hebben een paar honderd hotdogs en limonade uitgedeeld die we zelf hadden gemaakt. De kinderen konden maar geen genoeg van alles krijgen. Er waren ook jongeren en ouders aanwezig waar we goede gesprekken mee hebben gevoerd. Ook is er gebeden voor een aantal mensen die daar om vroegen.

Janet heeft voor het schminken gezorgd en had ook wat assistentie. Het was erg druk met kinderen. Er waren veel meisjes die geschminkt wilden worden en zelfs een moeder die dit voor haar kleine baby wilde. Als studenten van Charis Bible College zijn we blij dat we vandaag weer iets moois met het zegengeld konden doen voor de mensen van de sloppenwijk.

Vanavond zullen we vijfhonderd broodjes voor de daklozen maken die we morgen weer gaan uitdelen.

 

 

7 Reacties

 1. Janvdh

  Dank je wel Joan voor je verslag. We konden mede ook door de diverse fb clips v Brenda getuige zijn wat een geweldige onvergetelijke tijd jullie daar de jeugd hebben kunnen bezorgen en ze vooral iets blijvends hebben mogen meegeven; dat ze weten dat ze geliefd zijn! De groeten daar en weet jullie zijn gezegend!

 2. Maarten Kroon

  Dag Joan en natuurlijk ook de andere. Wat hebben jullie deze jongeren een onvergetelijke dag bezorgt. Op deze manier mochten jullie de liefde van de Heere aan hen laten zien, door ze heerlijk te verwennen met eten en drinken. Wat een zegen om daar voor hen iets te mogen betekenen.
  Mooi ook dat jullie door de gesprekken bemoedigd worden. Gaaf om jullie zo te kunnen volgen. Wees gezegend!

 3. Elly

  Heerlijk al die blije gezichtjes! Jullie hebben een lichtje gebracht daar, net zoals Jezus dat deed!
  Gelukkig was het droog en scheen de zon!
  Wens jullie een hele goede en gezegende tijd nog met elkaar!

 4. Hanneke

  Zo te zien hebben jullie de kinderen een heerlijke tijd bezorgd. Mooi dat jullie zo Gods liefde deelden. Het lijkt me, inderdaad, heerlijk als je ook wat mondeling contact kunt hebben. Gods zegen werkt door jullie heen. Zo mogen jullie tot zegen zijn voor God, elkaar en de mensen om je heen.

 5. Gre

  Fantastisch dat er dankzij de vele giften zo,n uitgebreide speeldag kon zijn.
  Zoveel vrolijkheid , volop lekker eten en jullie allen daartussen vol van de Liefde van Jezus .
  Ook het klussen vind ik knap, zoals Jörg daar op de 2 trappen balanceert…. een compliment waard !
  En dan Jacob en medewerker met in hun midden een stomdronken man, die naar een afkickcentrum wordt gebracht.
  Dit alles is: Geloof in Aktie.
  Zegen en lieve groeten.

 6. Mijnie Elsbeek

  Hoi Joan en alle anderen, wat weer een mooi verslag.thanxs ervoor.super!wat er in m,n gedachten schoot tijdens dit verslag was dat alles wat uit liefde gedaan word houd zijn waarde en zal blijven bestaan en dat Jezus ieder persoon al zou het er maar een zijn op het oog heeft!

  Hartelijke groeten en liefs MijnieXXX

 7. Nienke

  Wat geweldig dat jullie daar zijn en kunnen uitdelen en ontvangen van Gods liefde. Fijn om jullie verslagen te lezen. Ik bid voor jullie, en vooral voor Ka. 😉

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis