Charis in Brazilie (14) Karin schrijft

Ha lieve volgers, De laatste blog! En deze schrijf ik vanuit het vliegtuig ergens boven de Atlantische oceaan. Voor alles was vanochtend ‘een laatste keer’, de zon zien opkomen (ik dan, de rest lag nog op een oor), de overdenking, het heerlijke ontbijt, de rit met het busje waarin we goed door elkaar geschud beneden komen…etc.

De overdenking heb ik gehouden over de woorden die over ons zijn uitgesproken tijdens het uitzegenen. Bijzonder en bemoedigend om dan te zien hoeveel dingen die over ons  gesproken waren klopte.Hij wist wat wij nodig hadden!

De vrucht van de missietrip even met wat cijfers:

 • 300 voedselpakketten uitgedeeld, waar zo’n 1200 mensen een week van kunnen eten.

 • 650 broodjes uitgedeeld

 • 2 afkickklinieken voorzien van voedsel voor een week.

 • En zo ongeveer 200 mensen tot Jezus geleid.

We zijn enorm gezegend met giften waardoor we veel konden uitdelen. Dank jullie wel!!

We hebben een hele mooie, waardevolle en gezellige tijd met elkaar gehad, waarin we uit konden delen van Jezus liefde en een zegen mochten zijn. En tegelijk werden we zelf gezegend en mochten we  ontvangen.

Als ik nu naast mij kijk, zit Jacob lekker te slapen, bij Janet staat de film nog wel aan maar is ze in slaap gevallen. Mettie kijkt naar ‘Mama Mia’ en Jörg kijkt ook nog naar een film (titel niet bekend). Niek en Marja zijn ondertussen al ergens in dromenland.

Voor ik ook een poging ga wagen om te slapen, wil ik Marja, Jacob, Brenda en Johan super bedanken voor alles. Jullie zijn toppers!

Een paar uren later…..De reis is goed verlopen en we zijn weer veilig  op Nederlandse bodem geland! En zo komt aan deze missietrip een einde…..

En ik sluit af met: Toet de bon, Toet de bien. Toetifutti, Meu nome é Jacob

6 Reacties

 1. Jacolien

  Dank je wel voor je verslag weer Karin. Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad en weer veilig geland zijn. Ja jullie hebben mooie dingen meegemaakt. Jullie zijn echt tot zegen geweest. Rust nu lekker uit en tot ziens op school.

 2. Mijnie Elsbeek

  Hoi Karin Dank je wel voor weer je mooie reisverslag! Heb genoten van alles wat jullie allemaal gedeeld hebben! Geniet allemaal nog even van je thuis zijn en zie ernaar uit om jullie weer op school te zien! Liefs van mij en een dikke knuf!

  Zegen voor allemaalXXX De Heer is waarlijk opgestaan!

 3. Hanneke

  Dank jullie wel dat we, door jullie verslagen, mochten meegenieten met jullie prachtige reis. Dank aan God dat Hij zoveel, door jullie heen, heeft bereikt.

 4. Maarten Kroon

  Dag Karin, bedankt voor je laatste reisverslag. Wat was het gaaf om alles zo te kunnen volgen. Wat hebben jullie veel mooie dingen meegemaakt en zijn jullie allemaal tot zegen geweest daar. Fijn dat alles zo goed verlopen is en dat jullie veilig in Nederland zijn aangekomen. Zegen aan jullie allemaal.

  Met een hartelijke groet
  Maarten

 5. Marijke

  Geweldig hoe jullie allemaal tot zegen zijn geweest in Brazilië! (Maar ook weer heerlijk om jullie ‘onder ons’ te hebben bij Charis.) Prijs God voor zulke prachtige mensen!

 6. Annet

  Super wat jullie beleefd hebben!

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis