Charis in Brazilie (13) Mettie schrijft

Hallo allemaal, dit is het laatste verslag van mij voor dat we vertrekken. Na een korte nacht voor sommige en ons gewassen en aangekleed hebbend, hadden we om half 8 ontbijt. Daarna had ik de overdenking. Ik had het over Koll. 9_14  vooral dat we met alle kracht bekrachtigd worden om met blijdschap alles te volharden (verdragen) en geduld te oefenen. en koll.2:9 dat de volheid van God lichamelijk ook in ons is.
 
Na de overdenking vroeg Marja of er mensen waren die een getuigenis wilden geven tijdens de afkickkliniek, ik zou er over nadenken.  
Iets na 9 uur vertrokken we , onderweg hadden we nog wat voedsel ingeslagen om aan hen te geven. Toen we daar aankwamen, waren we onder de indruk hoe prachtig het daar was, er heerste een vredige rust.Er waren een paar jongens en de rest mannen. 
 
We kregen eerst een Braziliaanse maaltijd aangeboden, wat bestond uit rijst, bonen, pasta en aardappelen. De mannen hadden en bord met ‘een kop’ erop. Wij kozen voor iets minder. Daarna kwamen we in een ruimte waar de dienst werd gehouden, niet stoelen achter elkaar, maar in een kring. Johan sprak en gaf zijn getuigenis en deed een oproep om Jezus aan te nemen en doop in de Heilige Geest. Daarna mochten wij hun de handen opleggen. 
 
De mensen die een woord wilden delen of een getuigenis wilden geven, mochten naast Johan zitten zodat hij het kon vertalen in het Portugees. Karin ging eerst, daarna ik ( was toch wel spannend voor mij) maar het ging goed, toen Jorg en Janet. Bij het zingen van de liederen ( in het Portugees) gingen ze helemaal uit hun dak. Ze huppelden  en sprongen en de blijdschap was gewoon ontroerend om te zien. Ook gaven sommige jongens hun getuigenis, ik was echt onder de indruk, jongens die zo afgewezen waren, en zo de liefde van Jezus ervoeren. Het afscheid was ook zo warm en liefdevol.
 
Halverwege de middag gingen we weg, en hadden we even een tussenstop om iets te drinken. Daarna naar huis, daar hebben we ons omgekleed , voor een gezellige avond, we hebben toen heerlijk ergens gegeten. Het was een waardig en gezellig afscheid. Nog een nachtje slapen, morgen richting huis. Dag allemaal tot in Nederland.

9 Reacties

 1. Dennis

  Toppers, hele fijne reis naar huis en misschien nog wat evangeliseren in het vliegtuig? Jullie vluchtgenoten moeten toch 8 uur in het vliegtuig zitten. Het verhaal over de opstanding is beter dan het in flight entertainment system 🙂

 2. Jacolien

  Hoi Mettie en anderen. Wat geniet ik van jouw verslag. Volgens mij ben je echt uitgestapt. Heerlijk om dit te lezen. Geniet nog van het samen zijn en een goede reis naar huis. 😘

  • Marcia

   Ja geweldig Mettie om dit te lezen. Volgens mij ben je boven jezelf uitgestegen. God is goed

 3. Hans Bliek

  Lieve mensen,
  Een heel goede reis terug en behouden aankomst in Nederland
  Groetjes en fijne Paasdagen in
  Nederland
  Marry en Hans

 4. Henny Oosterom

  Wens jullie van harte een gezegende en veilige thuisreis.
  Mooi om steeds de getuigenissen te lezen.
  Wat kan er veel gebeuren in een korte tijd.
  Jullie zijn echt uitgestapt, geweldig.
  Hart. gr. en de Heer leeft dat hebben jullie ervaren.
  Henny

 5. Maarten Kroon

  Wat een feest op de laatste dag. Mettie knap gedaan. Mooi dat jullie getuigenissen geven om de mensen daar te bemoedigen.
  Fijne en gezegende terugreis en weet dat er door jullie gezaaid in vele harten van de mensen daar.
  Tot morgen op Schiphol.

  Met een hartelijke groet
  Maarten

 6. Maria Verwayen Winkelman

  Allemaal een goede reis naar huis.
  Heb jullie met veel lees plezier gevolgd.
  Ria.

 7. Mijnie Elsbeek

  Hoi Metti en alle anderen , wat een mooi verslag Metti! Ben trots op je,Dank jewel ervoor!
  Wat een zegen zijn jullie daar geweest,en een getuigenis gegeven hebben! Prachtig! prachtig! prachtig! Nog even en dan komen jullie weer in Nederland aan.geniet nog even van het daar zijn, zie ernaar uit jullie allemaal weer te zien op school!

  Een goede vlucht terug liefs en een stevige hug XXX

 8. Corrie koops

  Een gezegende thuisreis. Bedankt dat jullie daar tot zegen zijn geweest. Hij zal de zaadjes die jullie hebben gezaaid laten ontkiemen. Mettie goed gedaan. Liefs tot in Lelystad

Winkelmand

Aanstaande evenementen

 1. School voor Genezing

  augustus 2 @ 09:00 - augustus 6 @ 14:30
 2. Summerschool

  augustus 9 @ 18:00 - augustus 21 @ 13:00
 3. Charis open dag

  september 4 @ 10:00 - 14:00

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.