Charis enkele weken gesloten

Zoals je ongetwijfeld weet zijn de voorzorgsmaatregelen (tegen besmetting met het coronavirus) vandaag – 15 maart –  nog verder aangescherpt om een enorme piek in het aantal besmette personen, te vermijden.

Alle staats-erkende scholen zijn vanaf nu gesloten. Eet- en drinkgelegenheden, en sportscholen zijn dicht. Mensen worden dringend verzocht om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, afstand van elkaar te nemen, en hun sociale contacten te minimaliseren.

Onze regering vraagt, waar mogelijk, onze onverdeelde aandacht en inzet hieromtrent.

 Bij Charis hebben wij meerdere keren per week zo’n 50 personen – vanuit heel Nederland –  tegelijkertijd in huis; dan kun je niet spreken van het minimaliseren van sociale contacten.

Zonder paniekerig te doen…. Maar als bovengenoemde maatregelen worden genomen, en we worden geadviseerd ons niet in groepen te verzamelen, voor feestjes e.d… hoe kunnen we dan verantwoorden dat we wekelijks zoveel mensen bij elkaar laten komen?

 In overleg met onze Europa Regioleider hebben we dan ook besloten om de school voor de komende weken te sluiten. Voor velen zal dit wellicht verbazingwekkend zijn… Wij staan toch in geloof!?  Waarom zulke drastische maatregelen? Wij leven toch niet uit angst!?

 Andrew Wommack zelf schrijft – met het oog op de ander – hierover:

 Ik geloof persoonlijk dat er geen plaag in de buurt van mijn lichaam zal komen (Psalm 91:10). Als een slecht micro-organisme mij aanraakt, sterft het, maar niet iedereen kan daarin op dezelfde manier in geloof staan. Daarom houden we ons aan de aanbevelingen van onze lokale gezondheids-functionarissen. Als we hun waarschuwingen of instructies overtreden en er dan een uitbraak komt, zou het verschrikkelijk zijn. Dus we volgen hun voorbeeld.

Jamie en ik bidden Psalm 91 over ons gezin, over de families van onze partners en vrienden, en over iedereen die op welke manier dan ook wordt getroffen door deze aanval van de vijand.

Wees bemoedigd … Zoals Paulus Timoteüs vertelde in 2 Tim.1:7, gaf God ons geen geest van angst!

 Directie AWM/Charis

Jan van der Horst
Marijke Lamers

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

10 + 8 =