Thuisstudie

Wil jij ook genieten van levens veranderend Bijbels onderwijs, maar heb je niet de mogelijkheid om naar school te gaan? Dan is thuisstudie wat voor jou. Studeer op je eigen tijd in je eigen tempo en laat je zo van binnenuit vernieuwen door Gods onvoorwaardelijke liefde en aanvaarding.

Nieuw!

Binnenkort gaan we over van DVD’s naar een online studie! Tegelijkertijd vergroten we de studie met 8 modules, dus i.p.v. de 24 DVD-modules zal de thuisstudie dan uit 32 modules bestaan.

Waarom?

We kiezen hiervoor omdat we met de tijd mee willen gaan…. bij online studeren staan de video-lessen altijd klaar voor gebruik… je hoeft geen bestelling te doen, er hoeft niets verstuurd te worden; kortom: er gaat geen tijd overheen….. daarnaast hebben veel computers geen DVD-ingang meer.

Huidige studenten die gewend zijn om via DVD’s de studie te volgen krijgen de keuze om over te stappen of ‘op de oude voet’ verder te gaan.

Ook de 8 extra modules worden voor de huidige studenten beschikbaar gesteld om aan te schaffen (waarschijnlijk via usb-stick). Ook dit zijn lessen van ervaren docenten van Charis Bible College Colorado en Nederland. Verder blijft alles hetzelfde: iedere module sluit je af met een digitale toets en een essay, die je helpt de lesstof goed te verwerken. Tijdens je studie word je begeleid door een persoonlijke coach die jouw geestelijke groei volgt en jouw vragen kan beantwoorden.

Ja! Ik wil mij inschrijven voor de thuisstudie

 

Coach

Zodra wij jouw aanmelding binnen krijgen, krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Deze neemt contact met je op en helpt je verder op weg met het opstarten van de cursus. Tevens is hij/zij jouw aanspreekpunt voor zolang jouw cursus duurt. Je kunt bij hem/haar terecht voor vragen over de lesstof, maar ook voor andere vragen m.b.t. CBC of de studie. Ook houdt jouw coach je op de hoogte van activiteiten binnen CBC die interessant voor je kunnen zijn.

Certificaat

Als alle 32 modules zijn afgerond (met bijbehorende toetsen en essays), ontvangt de student een certificaat. Dit certificaat geeft toegang tot het 2e jaar voltijd c.q. 3e jaar deeltijd bij Charis Bible College te Naarden. De student kan er ook voor kiezen om in te stromen in het 3e hybride jaar.

Evenals bij de Online Thuisstudie worden ook bij de Hybride studievorm de videolessen online thuis bekeken. Voor overige – live en interactieve – lessen komt de Hybride student 10 zaterdagen per schooljaar naar Naarden. De tweejarige Charis opleiding duurt in Hybride studievorm 4 schooljaren, en is daarmee te vergelijken met de deeltijdopleiding.

Kosten en start

Evenals bij de overige opleidingsvormen van Charis vult de aankomende student een aanmeldingsformulier in, en betaalt het inschrijfgeld van € 70,-. Pas na het betalen van het inschrijfgeld is de studieovereenkomst gesloten.

De online thuisstudie wordt verkocht per 8 modules: € 520,- per pakket van 8 modules. (Dat is dezelfde prijs als we berekenden voor 8 DVD-kits.) Een eenmaal gekocht pakket, kan niet meer worden geretourneerd. Alleen bij de 1e aanschaf geldt een proeftermijn van één maand. Bevalt de cursus niet, dan zal men de betaling terug ontvangen, na het – op eigen kosten – retour zenden van de studiemap – die niet mag zijn beschreven of beschadigd.

De student ontvangt een factuur voor betaling van het pakket van 8 modules. De betaling kan geschieden door vooruitbetaling (€ 520,-), of in 5 maandelijkse termijnen van € 115,-.

De Thuisstudie Coördinator (Coriena Boef) wordt op de hoogte gebracht van de inschrijving, en stuurt een welkomstmail met de benodigde informatie en een separate inlogcode voor het maken van de toetsen. Tegelijkertijd voegt de Thuisstudie Coördinator de student toe aan het Online Studie Systeem geeft hem/haar toegang (op volgorde) tot de betreffende modules.

De communicatie tussen de student en de Thuisstudie Coördinator gebeurt d.m.v. email – thuisstudie.nl@awmcharis.com

Voltijd Bijbelschool
 • 2-jarige opleiding
 • 4 dagdelen, van 9.00 u tot 13.00 u (waarvan 2 dagdelen 's avonds mogelijk, van 18.30 u tot 22.00 u)
 • locatie Naarden

meer informatie

Deeltijd Bijbelschool
 • 4-jarige opleiding
 • 2 dagdelen per week, op maandag en dinsdag van 9.00 u tot 13.00 u (ook op de avond mogelijk, van 18.30 u tot 22.00 u) 
 • locatie Naarden

meer informatie

Leiderschap programma
 • 2-jarige opleiding, 2 middagen p.w.
 • aanvullend jaar na afstuderen Charis Bible College
 • + stage van 2 dagdelen p.w.
 • locatie Naarden

meer informatie

Hybride onderwijs
 • Combineer thuisstudie met studiedagen op locatie
 • 4-jarige opleiding + (optioneel) 2-jarig Leiderschap programma
 • 10-maandelijkse studie zaterdagen in Naarden  (09.00 u - 16:45 u)

meer informatie

Deelonderwijs
 • 1 avond per week 
 • 3-jarige opleiding
 • certificaat geeft toegang tot instromen in het 2evoltijdjaar, of 3e deeltijdjaar in Naarden, of 3e hybridejaar
 • locaties: Maastricht, Enschede, omgeving Rotterdam

meer informatie

Thuisstudie
 • Studeer op je eigen plek en op jouw moment
 • Video/DVD onderwijs
 • Online toetsen
 • Persoonlijke coach voor vragen en geestelijke groei
 • Certificaat geeft toegang tweede jaar voltijd of derde jaar deeltijd opleiding in Naarden

meer informatie 

Kies voor onze voltijd of deeltijd opleiding!

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

6 + 9 =

Facebook reacties