+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Thuisstudie Bijbelschool

Wil jij ook genieten van levens veranderend Bijbels onderwijs, maar heb je niet de mogelijkheid om naar school te gaan? Dan is Online Thuisstudie wat voor jou. Studeer op je eigen tijd in je eigen tempo (max. 3,5 jaar) of kies voor studeren volgens een 2-jarig vast programma/rooster, en laat je zo van binnenuit vernieuwen door Gods onvoorwaardelijke liefde en aanvaarding. 

Met de thuisstudie volg je online de videolessen van de modules uit het eerste leerjaar van de Charis opleiding en maak je per module een toets. Na een succesvolle afronding van de Online Thuisstudie, ontvang je een certificaat dat toegang geeft tot het 2e leerjaar aan Charis. Het 2e leerjaar kan niet als thuisstudie worden gedaan, omdat praktijklessen dan een grote rol spelen.

 Uitbreiding van het huidige curriculum

Vanuit ons hoofdkantoor in Amerika is besloten om – wereldwijd – het eerstejaars curriculum uit te breiden van 36 naar 42 modules.

Daardoor sluit een eventuele tussentijdse overstap naar de Hybride Deeltijd studievorm beter aan, en zijn alle studievormen gelijkwaardig.

 Deze 42 modules worden in 6 pakketten van 7 modules aangeboden.

Studenten die eerder gestart zijn met 36 modules, moeten deze voor 1 september 2022 afgerond hebben, om een certificaat te kunnen behalen. Zo niet, dan moeten ook zij daarna een totaal van 42 modules hebben afgerond, om voor een certificaat in aanmerking te komen.

Thuisstudie volgens een vast programma/rooster – duur: 2 jaar 

Bij voldoende deelname starten we in september met een groep thuisstudie cursisten die, volgens een vaststaand rooster, in 2 jaar tijd, de videolessen volgen. Heel regelmatig kom je als groep online samen onder leiding van een coördinator van Charis. Je bespreekt dan samen de bestudeerde lesstof, je krijgt gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, met elkaar te bidden en elkaar op te bouwen, en zo nu en dan zal je ook online ‘live’ lessen ontvangen. 

 Deze manier van thuisstudie heeft het grote voordeel dat je wordt gestimuleerd om de discipline van studeren erin te houden, en tevens geeft het je gelegenheid om studiegenoten te leren kennen en relaties op te bouwen.

Schrijf je nu alvast in!

Aanmelden Bijbelschool

Stap 1 van 3