+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Leiderschap programma Bijbelschool

Het Leiderschap Programma wat wij aanbieden, is specifiek bestemd voor afgestudeerden aan Charis die in leiderschap (gaan) functioneren, in een christelijke gemeente, een christelijke bediening en/of in het bedrijfsleven.

 Een deel van de video-lessen worden gegeven door zakenmensen, die hun sporen hebben verdiend op het gebied van investeren (Billy Epperhart) en het opzetten van bedrijven (Paul Milligan). Maar ook video-lessen op het gebied van leiderschap in de bediening, die gegeven worden door leraren als Greg Mohr, Barry Bennett en Duane Sheriff, vormen een essentieel onderdeel van het curriculum. Het Bijbels gefundeerde leiderschapsmodel zoals dat bij AWM/Charis gehanteerd wordt, wordt onderwezen in diverse modules door dr. Dean Radtke. Dit zijn ‘pareltjes’ voor leiders, omdat je hier leert hoe je met teams veel effectiever te werk gaat, dan dat je ‘top down’ orders uitdeelt.

Het leiderschap Programma wordt alleen als Deeltijd opleiding aangeboden: 1 dag per week (op maandag) volgen de studenten van 10.00-17.00 uur de lessen gedurende de maanden september t/m juni; vakanties uitgezonderd. Naast het volgen van de lessen, loopt iedere student een stage binnen de AWM/Charis organisatie. Een andere stageplaats is bespreekbaar, maar alleen in uitzonderlijke gevallen.