Discipelschap Evangelisatie studie

Jezus zegt ons: ‘Maak discipelen’. Aan die opdracht geeft de Discipelschap Evangelisatie studie. Je leert te kijken in de spiegel van Gods Woord naar wie je bent, wat je hebt, hoe je het leven in overvloed kunt leven dat Jezus je heeft gegeven, hoe je tussen al de wereldse geluiden Gods stem kunt verstaan en Zijn plan voor jouw leven kunt ontdekken en in je bestemming kan gaan wandelen.

Tijdens de studie laat je je tien weken onderdompelen in Gods onvoorwaardelijke liefde en genade. Wil je de cursus in jouw woonplaats? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag naar de mogelijkheden!

De gehele studie bestaat uit 3 niveaus, welke ieder uit een serie van 10 (dag) delen bestaat. Je bent uiteraard niet verplicht alle niveaus te doorlopen, je kunt bijvoorbeeld na het 1e niveau stoppen. Het is echter niet mogelijk te starten op een ander niveau dan het eerste als je dat nog niet eerder gevolgd hebt. Per serie van 10 delen zijn de deelname kosten €125,- Voor niveau 1 bieden we een instapkorting van €50 per persoon. Voor echtparen geld daarboven nog een korting van €25 op de totale gezamenlijke kosten.

De eerste avond kun je geheel vrijblijvend komen ‘proeven’ aan dit geweldige onderwijs of het werkelijk is wat je ervan verwacht en kun je alsnog besluiten om verder te gaan,

Het programma van een avond:

18.45 uur – inloop met koffie
19.10 uur – aanbidding
19.30 uur – 1e sessie
20.15 uur – pauze
20.35 uur – 2e sessie
21.20 uur – afsluiten

Onderwerpen van de Discipelschap Evangelisatie studie

Niveau 1 heeft de volgende onderwerpen; eeuwig leven, behoud uit genade, gerechtigheid uit genade, de aard van God, relatie met God, bekering, de waterdoop, toewijding, wat gebeurt er als een christen zondigt, identiteit in Christus, God is niet schuldig, de integriteit van Gods woord, de kracht van een geestvervuld leven, hoe de Heilige Geest te ontvangen en wat heb je aan het spreken in tongen.

Niveau 2 heeft de volgende onderwerpen: het belang van de kerk, hoe mediteer je op het Woord, vernieuwing van denken, genezing is een deel van de verzoening, hindernissen voor genezing, bevrijding, het gezag van de gelovige, zelfgerichtheid, anderen vergeven, het huwelijk, Gods soort liefde, financiën en wat moet je doen als je gebeden niet beantwoord lijken.

Actuele trainingen
Binnenkort verwacht
  •  Op dit moment hebben we helaas geen nieuwe D.E studies in de planning.

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Verstuur een bericht

12 + 7 =

Facebook reacties