+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Business Summit 2024 

Increase your income to advance God’s Kingdom

11 en 12 april in Ermelo

Andrew Wommack Ministries organiseert een Business Summit met sprekers Andrew Wommack, Billy Epperhart en Michiel Koelewijn. Wil je meer bedreven worden in het vergroten van je welvaart, zodat je impactvol kunt bouwen aan het Koninkrijk van God? Kom dan naar deze Business Summit en laat je toerusten om volgens Gods principes te handelen op het gebied van financiën.

Je zult leren hoe je met ondernemend denken, meester over je geld wordt in plaats van andersom. De conferentie is echter niet alleen voor ondernemers, maar voor alle christenen die hun welvaart willen vergroten om financiële zegen door zich heen te laten stromen. Zo zegenen we anderen en brengen we samen Gods Koninkrijk dichterbij.

Op de bergtop

Sprekers

Andrew Wommack

Andrew Wommack

Andrew Wommack is de oprichter van Andrew Wommack Ministries en Charis Bible College. Andrew onderwijst sinds 1969 het Evangelie van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade uit de Bijbel. Wereldwijd bereikt hij miljoenen mensen, o.a. door zijn radio- en televisie-uitzendingen van ‘Gospel Truth’.

Lees meer...

In Nederland wordt ‘Gospel Truth’ uitgezonden op YouTube.  Daarnaast heeft hij bijna veertig boeken en honderden lessen geschreven.

De basis van Andrew’s boodschap ligt in de liefde en genade van God en de kracht die verscholen ligt in Gods Geest die aan ons is gegeven, doordat we geloven in Jezus Christus, Gods Zoon.

In 1994 richtte hij Charis Bible College op, wat klein begon, maar is uitgegroeid tot meer dan vijftig campussen over de hele wereld en duizenden studenten die leren te wandelen in de kracht van God.

Andrew en zijn vrouw Jamie zijn al meer dan vijftig jaar getrouwd en hebben twee zonen.

Billy Epperhart

Billy Epperhart is de CEO van Andrew Wommack Ministries en Charis Bible College, waar meer dan 800 mensen werken. Hij is toegewijd aan het investeren in mensen en heeft een passie om ze naar duurzame financiële vrijheid te begeleiden.

Lees meer...

Hij leert anderen niet alleen hoe ze financiële onafhankelijkheid kunnen bereiken, maar vindt het ook geweldig om hen in staat te stellen hun vermogen op te bouwen, zodat ze een impact kunnen hebben op steden en natiën voor het Koninkrijk van God.

Naast zijn functie als CEO bij AWM heeft Billy twee non-profitorganisaties, WealthBuilders en Tricord Global, die mensen helpen om zin te geven aan het verdienen van geld om zo een verschil te maken.

Door middel van microfinancieringsleningen heeft Tricord Global wereldwijd meer dan 10.000 klanten geholpen. Als CEO en oprichter van zijn eigen vastgoedbedrijf was Billy eigenaar van, en hield hij toezicht op een vastgoedportefeuille van meerdere miljoenen dollars in vijf verschillende vastgoedmarkten. Tenslotte is hij ook openbaar spreker en heeft zeven boeken geschreven.

Michiel Koelewijn

Michiel Koelewijn

Michiel Koelewijn is geboren in 1975 in Spakenburg. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na acht jaar in de automotive-branche te hebben gewerkt, besloot hij in 2006 als zelfstandig ondernemer verder te gaan,

Lees meer...

gedreven door het verlangen om meer geld te verdienen in minder tijd en om tijd vrij te maken voor Bijbels onderwijs. Als partner van de Onderwijs Inkoop Groep bv en eigenaar van de Inkoop Broker richt hij zich op inkoopbesparingen. Hij en zijn vrouw Annemieke zijn oudsten en leden van het leiderschapsteam in de Evangelische Gemeente in Zeewolde.

Michiel volgde in 2010/2011 Charis Bible College in Naarden. Zijn interesse in Gods economie begon in 1999, geïnspireerd door het boek ‘Gods plan voor uw geld’ van Derek Prince. Deze zoektocht, gecombineerd met ervaringen en Bijbelstudie, leidde tot Michiels eerste boek ‘Gods economie’.

Het doel daarvan is lezers te laten ontdekken wat ware Bijbelse voorspoed inhoudt, met als doel: het bouwen van het Koninkrijk. Michiel heeft inmiddels drie boeken geschreven: ‘Gods Economie’, ‘10%’ en ‘101 sleutels om te ondernemen met Bijbelse wijsheid’.

Programma

Donderdag 11 april

– Inloop vanaf 12:30 uur
– Start Summit: 13:00 uur
– 3 Sessies met Billy Epperhart en Michiel Koelewijn
– Diner
– Sessie met Andrew Wommack (interactieve livestream met Q&A)
– Einde: 21:30 uur

Vrijdag 12 april

– Inloop vanaf 8:30 uur
– Start Summit: 9:00 uur
– 3 Sessies met Billy Epperhart en Michiel Koelewijn
– Lunch
– Q&A Sessie met Billy Epperhart en Michiel Koelewijn
– Netwerk-‘borrel’ en fellowship
– Einde: 17:00 uur

Vrijheid in je financiën

Een belangrijk onderwerp van de Summit is het bereiken van financiële vrijheid. Dit begint bij het aflossen van je schulden. Daar valt ook je hypotheek onder.

Veel christenen zitten namelijk gevangen in een systeem waarbij zij het geld dienen. Niet omdat ze daar ooit voor hebben gekozen, maar omdat niemand hun heeft uitgelegd hoe ze meesterschap over geld kunnen krijgen.

Met Gods hulp ontvlucht je het systeem zodat je vermogen kunt opbouwen. Niet voor zelfzuchtige doeleinden, maar om zegenrijk te zaaien, blijmoedig te geven en overvloedig te kunnen zijn in elk goed werk. (2 Korinthe 9:6-8)

Tarieven en aanmelden

Meld je aan vòòr 1 maart en ontvang korting.

– Early Bird: €140,-
– Normaal tarief: €175,-

De prijzen zijn inclusief een diner (11 april) en een lunch + borrel (12 april).

Tijdens de conferentie is er een offering ten bate van Andrew Wommack Ministries Nederland.

Vertaling sprekers

De sessies van Billy Epperhart en de Q&A met Andrew Wommack zijn in het Engels. De sessies van Michiel Koelewijn zijn in het Nederlands.

We gebruiken de LiveVoice app voor het tolken tijdens deze bijeenkomst. Zorg dat je de app LiveVoice [Apple | Android] alvast installeert op je smartphone. Vergeet niet je eigen hoofdtelefoon/oordoppen mee te nemen.

 

Locatie

Hotel & Congrescentrum De Heerlickheijd van Ermelo

De summit vindt plaats in het luxueuze congresscentrum op de Veluwe.
Het adres is Staringlaan 1, 3852 LA in Ermelo, www.heerlickheijdvanermelo.nl

Blijven slapen? Reserveer een hotelkamer met korting:

1. Ga naar www.heerlickheijdvanermelo.nl/hotelkamers-en-suites
2. Selecteer de  datum (11 en/of 12 april) en klik daarna op de zoekknop.
3. Vul ‘promotiecode’ AWM24 in om een kamer te boeken voor het aangepaste tarief.

De code is alleen geldig voor overnachtingen op 11 en 12 april.

Heerlickheijd van Ermelo