Bekrachtigd door A.R.M.I

Werken in de bediening is voor Andrew Wommack niet altijd een makkelijke weg geweest. Toen hij vijftig jaar geleden begon, stond hij voor de uitdaging om mensen te bedienen zonder dat er een ondersteunend netwerk van pastors was. Andrew had het gevoel dat hij door een harde leerschool ging en worstelde gewoon om te overleven. Met deze worstelingen in het achterhoofd, richtte Andrew de Association of Related Ministries International (A.R.M.I.) op, om dienaars in het Evangelie de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun roeping te vervullen.

A.R.M.I.-leden zijn heel blij met de toegevoegde waarde die zij van deze organisatie ontvangen.

Ben Conway, een pastor in Engeland, waardeert de relaties die hij via A.R.M.I. heeft opgebouwd. ‘Niemand leeft op een eiland. Je kunt niet in je eentje doen waarvoor God je heeft geroepen. Je hebt gelijkgestemde mensen nodig die met je kunnen praten en met je kunnen optrekken. De reis is zoveel leuker als er andere mensen bij zijn.’

Mark Machen, een pastor in Birmingham, Alabama, ervaart veel steun via A.R.M.I. Hij zegt: “A.R.M.I. vraagt zijn leden niet wat zij voor de organisatie kunnen doen; A.R.M.I. vraagt zijn leden wat de organisatie voor hèn kan doen. Voorgangers hebben behoefte aan relaties om daardoor aangespoord en bemoedigd te worden, en A.R.M.I biedt dat.”

 Om voorgangers zich nog meer verbonden met elkaar te laten voelen, heeft A.R.M.I. regionale contactpersonen aangesteld die ondersteuning bieden via maandelijkse opbouwende mailberichten, fellowship-bijeenkomsten en het opbouwen van relaties en mentorschap.

Naast het opbouwen van sterke relaties biedt A.R.M.I. ook speciale services aan haar leden, waaronder een persoonlijk exemplaar van Andrew’s Living Commentary Bible-software (waarde van $ 120), een maandelijkse onderwijs-special uitsluitend voor de leden, toegang tot de A.R.M.I.-ledenlijst, en je kunt in aanmerking komen voor het Charis Continuing Education for Ministers-programma (waarde van $ 4.200).

A.R.M.I. leden hebben ook toegang tot speciale evenementen, waaronder workshops en een jaarlijkse A.R.M.I. conferentie om leden toe te rusten en aan te moedigen.

 Lori Goebel, die samen met haar man James een gevangenisbediening in Colorado heeft, is dankbaar voor de krachtige middelen die A.R.M.I. ter beschikking stelt. “A.R.M.I. geeft je de tools en helpt je met het zakelijke aspect van de bediening. Voor A.R.M.I.-leden zijn veel bronnen beschikbaar die je nergens anders vindt.”

 Dr. Barry Burns, die sinds 1975 in de bediening is, werkt als uitvoerend directeur voor A.R.M.I.

 Als president en oprichter gelooft Andrew Wommack dat de fellowship en middelen die A.R.M.I. biedt van vitaal belang zijn voor groei in de bediening en heeft zich voorgenomen dat A.R.M.I. uitsluitend bestaat om de leden te dienen. “Mijn doel voor A.R.M.I. is om u te dienen. Ik heb me voorgenomen om ervoor te zorgen dat A.R.M.I. nooit zal bestaan om gediend te worden. Als u pastor bent, rondreizend leraar of evangelist, in de leiding van een kerk zit of leider van een semi-kerkelijke organisatie bent, nodig ik u uit om vandaag lid van A.R.M.I. te worden.”

Als je meer informatie over A.R.M.I. wilt, bezoek dan de website: armimember.org

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis