AWMpact: Meer online door Covid-19

In deze ongekende tijd waarin veel landen hun grenzen sloten en regeringen hun burgers bevalen om thuis te blijven vanwege het coronavirus (COVID-19), heeft AWM zijn activiteiten online uitgebreid om mensen over de hele wereld te kunnen bemoedigen.

In maart, enkele dagen voor de Men’s Advance conferentie in Colorado, is de beslissing is genomen om het evenement alleen via livestream uit te zenden. Met de opkomst van COVID-19 werden lokale gezondheidsfunctionarissen beducht voor bijeenkomsten in grote groepen, en werden de fysieke bijeenkomsten beperkt tot alleen personeel en studenten.

De conferentie Men’s Advance omzetten in een livestream-gebeuren was een geweldig succes. Terwijl er meer dan 1200 aanmeldingen waren van mensen die wilden komen, waren er meer dan 13.000 kijkers online!

De mannen van de online community hadden een mooie gelegenheid om onze conferentie te volgen. Enkele reacties:

‘Bedankt voor het streamen hiervan! Aan het kijken vanuit Alabama en ik wenste dat ik daar bij was met alle broeders!’ – A. LeBlanc

‘Aan het kijken vanaf Castle Rock. Kon er niet bij zijn dit jaar. Prijs God voor de technologie die mensen in staat stelt om Zijn Woord op afstand te horen!’ – R. Del Rio

De online Live Bijbelstudie van Andrew begon op 22 maart met  de serie ‘Geloof Over Fear’ (‘Geloof is groter dan vrees’) en er waren speciale gasten zoals John Tesh, Jesse Duplantis en Duane Sheriff.

Door middel van deze serie vonden mensen, die op zoek zijn naar een Bijbelse reactie op het Coronavirus, de antwoorden die ze nodig hadden. Eén online kijker zei:

‘Ik zocht op de website van Andrew om te luisteren naar wat hij zou zeggen over dit virus en ik vond deze livestream. Dank U Jezus! – B. Royseland

 Voor het eerst hield Andrew een online dienst op Paaszondag, waarbij ook online een Verbondsviering werd gehouden door Andrew en Jamie.

‘Bedankt, Jamie en Andrew voor het delen van de maaltijd van de Heer, samen met ons! Ik waardeer je zo, Jamie, dat je ook voor de camera wilt staan. Het betekende veel voor mij!’ – D. Johns

‘Ik ben zo blij met al deze kansen om Gods Woord tijdens deze periode van thuisblijven te delen!’ – C. Britts

Daarnaast heeft AWM in de V.S. samengewerkt met een groep christelijke organisaties om gratis bijzondere producten aan te bieden via het Isaac Newton Project. Mensen konden genieten van de musical ‘God With Us’, twee Charis Bijbel College-lessen en nog veel meer.

We zijn onze aanwezigheid online aan het versterken om hoop te brengen in een tijd van verwarring. Dat zou niet mogelijk geweest zijn zonder uw steun. Bedankt, partners!

Opmerking: getuigenissen zijn bewerkt voor lengte en duidelijkheid.

 

 

 

Winkelmand

Aanstaande evenementen

 1. GRATIS studie onwankelbaar fundament

  februari 15 @ 00:00 - maart 15 @ 23:00
 2. School voor Genezing

  februari 22 @ 09:00 - februari 26 @ 14:30
 3. Voorjaarsconferentie met Michiel Koelewijn

  maart 15 @ 19:00 - maart 16 @ 22:00

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
 • Bic NR: ABNANL2A
 • KVK nr. 34384289
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
 • Bic NR: RABONL2U
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis