AWMpact Gospel Truth TV

Het delen van het evangelie in dit digitale tijdperk toont de noodzaak van voortdurend aanpassingsvermogen. Terwijl de visie die God meer dan vijftig jaar geleden aan Andrew en Jamie gaf, niet is veranderd, heeft Andrew wel de noodzaak ingezien om mee te gaan met de constante digitale veranderingen.

Het was 26 juli 1999, toen de Heer tegen Andrew sprak over het begin van een nieuw tijdperk voor de bediening. De boodschap was duidelijk: “Als je op televisie begint, zal dat het begin van je bediening worden.” Andrew accepteerde de oproep en de eerste uitzending van de Gospel Truth-televisie werd op 3 januari 2000 uitgezonden op het INSP-netwerk. De groei die de televisie teweeg bracht voor de bediening, was exponentieel. Tegen het einde van 2018 had het Gospel Truth-programma een potentieel wereldwijd bereik van 3,2 miljard mensen.

Televisie breidde onze grenzen uit en bracht de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade naar mensen over de hele wereld. En nu zijn televisie en internet samengevoegd, waardoor een nieuw platform voor de levering van video- en audio-internet-tv. Sinds 2017 biedt Andrew Wommack Ministries het publiek een van de beste internettelevisie netwerken aan, genaamd GospelTruth.TV, die beschikbaar is om live of op aanvraag te bekijken.

Of je nu een vroege vogel bent of een nachtbraker, je kunt live kijken en een schema kiezen dat voor jou elke dag van de week werkt. Kies uit afleveringen van de Gospel Truth met Andrew zelf, of de Believer’s Voice of Victory (De Stem van Overwinning van de Gelovige) met Kenneth Copeland, of diensten vanuit de Charis Bible College kapel, of Good News (Goed nieuws) met Greg Fritz, of Abundant Life (Overvloedig Leven)TV met Ashley & Carlie Terradez, of nog veel meer. Je kunt ook preken bekijken of beluisteren van een aantal van onze beste conferenties, zoals de Summer Family Bible Conference (Zomer Familie Bijbel Conferentie), Men Advance (Mannen Voorwaarts) en Women Arise (Vrouwen sta op).

Als je liever op afroep kijkt, vindt je een schat aan geconcentreerde, Christelijke inhoud. Je kunt met geweldige Bijbelstudies over alle onderwerpen genieten met leraren als Bob Yandian, Rick Renner, Tricia Gunn, Al en Angie Buhrke, en Happy en Jeanne Caldwell, om er maar een paar te noemen.

Het is de trouwe steun van partners en vrienden van deze bediening die initiatieven zoals GospelTruth.TV mogelijk maakt. De Schrift zegt in Mattheüs 5:14: “Jij bent het licht van de wereld. Een stad die op een heuvel ligt, kan niet worden verborgen.” Dat is het hart achter dit televisienetwerk – licht zijn, de waarheid van Gods liefde en genade brengen aan mensen over de hele wereld. En dat is precies wat onze partners mogelijk hebben gemaakt door zaad in deze buitengewone bediening te zaaien.

Ga naar GospelTruth.TV om dit zelf te ervaren en deel dan met vrienden en familie de geweldige dingen die God doet via dit online Christelijke netwerk. Je kan je ook opgeven voor de GospelTruth.TV-nieuwsbrief om het laatste nieuws, updates, gasten en informatie te ontvangen.

Als je GospelTruth.TV nog niet tot deel van je dagelijkse agenda hebt gemaakt, nodigen we uit om dat vandaag alsnog te doen!

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis