+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

AWMPACT: ERFENIS VAN Discipelschap

25 feb 2020 | Algemeen, Andrew Wommack Ministries, Andrew Wommack schrijft, Getuigenissen

AWMPACT: ERFENIS VAN Discipelschap

Al meer dan vijf decennia onderwijst Andrew, met de hulp van zijn partners, waarheden uit Gods Woord die worden bevestigd met tekenen en wonderen. Anderen bekwaam maken om hetzelfde te doen – dat is discipelschap – ligt Andrew na aan het hart. En dat is een van de redenen waarom Charis Bible College vijfentwintig jaar geleden werd opgericht.

Barbara Harris uit West Palm Beach, Florida, vertelt ons over de invloed die het discipelschap van Charis heeft gehad op haar genezing van kanker:

‘Momenteel ben ik een fervent student en partner van Andrew Wommack.
In juni 2018 kreeg ik de diagnose darmkanker, moest ik drie operaties ondergaan en was ik in de zomer van dat jaar in het ziekenhuis voor revalidatie. Vanwege complicaties kreeg ik gedurende acht maanden een stoma. In maart 2019 werd die weer verwijderd. Maar in september 2019 kreeg ik opnieuw de diagnose kanker, nu in een lymfeklier in mijn buik.

Mijn beste vriendin is student aan Charis Bible College. Ze hielp mij door mij te laten zien, vanuit de Bijbel, dat mijn lichaam al door Jezus was genezen toen Hij stierf aan het kruis. We hebben hierover dagelijks gesproken totdat ik ging geloven dat mijn kanker genezen was en genezen moest zijn door de striemen van Jezus. De Heilige Geest maakte mij duidelijk dat ik geen chemotherapie moest krijgen voordat ik bij de arts op gesprek was geweest.

Prijs God! Er werd als behandeling gekozen voor gerichte bestraling. Tijdens de CT-scan die de oncoloog voorafgaande aan de bestraling uitvoerde, hoorde ik in de Geest de stem van mijn vriend zeggen: ‘Prijs God’ en ik geloofde dat ik al genezen zou kunnen zijn. Vanmorgen heeft de dokter me gebeld om me te vertellen dat de lymfeklier weg is, die is uit mijn lichaam verdwenen! Prijs God! Ik werd genezen door Jezus en door het Woord! Mijn geloof is enorm gegroeid en ik geloof dat de vijand – kanker – verslagen is! Hallelujah!

Op dit moment ben ik correspondentiestudent bij Charis Bible College. Ik heb zoveel geleerd van Andrew Wommack en zijn onderwijs, en ik schrijf mijn openbaring van genezing toe aan het Woord, Charis Bible College en Andrew Wommack Ministries. Heel erg bedankt!’

Getuigenis van Gods goedheid

H. Sanou, vertelt ons over de invloed die het onderwijs van Mike en Carrie heeft gehad op haar genezing van slijmbeursontstekking:

Op 25 november 2019 hield Andrew Wommack Ministries Nederland haar najaarsconferentie met als thema ‘Leef vanuit je hart’. De sprekers waren Mike en Carrie Pickett, die de functie van Vice President van Andrew Wommack Ministries & Charis Bible College Internationaal bekleden. Wat tijdens de avond gebeurde was geweldig, want ik merkte na afloop dat ik daar mijn genezing heb ontvangen voor de slijmbeursontsteking in mijn linkerschouder!

 Een snerpende, stekende pijn hield mij al meer dan acht maanden tegen om mijn linkerarm omhoog te brengen. Met een dof gevoel in mijn arm ging ik naar de conferentie toe. Tijdens de avond zei Carrie ‘vraag God vanavond Zijn liefde aan jou te openbaren’ en dit bleef ik die avond maar herhalen ‘Vader, openbaar Uw liefde aan mij, Vader openbaar Uw liefde aan mij’. Op dat moment was God mij aan het genezen! Halleluja, God is groot en Hij is goed!

 Ik heb acht maanden lang last gehad van de slijmbeursontsteking en nu voel ik die snerpende, stekende pijn niet meer en het doffe gevoel in mijn arm wordt VEEL minder. In plaats van dat het elke dag pijnlijker werd, zoals voorheen, is het met grote sprongen steeds minder geworden.

De liefde van God bracht mij genezing! Dank U Vader dat Uw liefde voor mij, mij geheel genezen heeft! U bent niet te evenaren en vol van liefde!

Door de steun van vrienden en partners zoals jij, vertrouwt Andrew via Charis het Woord van God toe aan getrouwe mannen en vrouwen die anderen onderwijzen –  discipelen, die discipelen maken (2 Tim. 2: 2)!

Als je nog geen partner bent en je wilt meedoen om het evangelie zo ver en zo diep mogelijk te brengen, kijk dan op de partnerpagina en word vandaag Partner.

 Wij houden van jou,

Andrew en Jamie,

0 reacties

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

9 + 12 =

Terugblik 2023 l Brazilië

De missietrip is een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Onze reis naar Brazilië was goud waard. Een fantastische toegevoegde waarde in onze levenswandel met de Vader die niemand meer van ons kan afpakken. Een echte aanrader voor het volgende team, je...

Terugblik 2023 l Roemenië

The God who sees Ik schrijf dit op ongeveer 10 kilometer hoogte tijdens de terugreis van de missiereis Roemenië met mijn gedachten bij al die mensen die we hebben ontmoet. Wat heerlijk om die blije gezichten te zien na genezing, na bemoediging, maar ook na gewoon er...

Terugblik 2023 l Zuid-Afrika

De Missietrip naar Zuid-Afrika was geweldig. Zuid-Afrika is fantastisch, maar het zijn vooral de mensen die de reis van waarde maakten. Wat een onvoorstelbaar lieve mensen wonen er in Zuid- Afrika. De Missietrip was een aaneenschakeling ontmoetingen met impact: we...

25 april 2023 l Zuid-Afrika

Verslag van de terugreis van Ruth.

24 april 2023 l Roemenië

Maandag was de laatste dag voor de groep in Roemenie. De vrouwen hadden een programma gemaakt voor de weduwengroep. En de mannen gingen met oud Charis-medewerker Henk van Dijk mee om te helpen bij het jeugdvoetbal team. Deze bijzondere missiereis werd afgesloten met...

23 april 2023 l Zuid-Afrika

Yes, een dag vrij na het drukke schema. Na 2 weken met bedienen, reizen, evangeliseren en veel mensen ontmoeten nu een hele dag rust in het programma. Heerlijk uitgeslapen vanochtend, dat was ook een keer lekker. Daarna gestart met ontbijt, gevolgd door een prachtige...

23 april 2023 l Roemenië

Op zondag stonden twee kerkdiensten inclusief gebed op het programma. In de ochtend bezochten we een dienst waarbij de jeugd zorgde voor song and praise en de dienst zelf werd via een headset vertaald naar het Engels. Na de dienst hebben we heerlijk met elkaar pizza...

22 april 2023 l Roemenië

Zaterdagochtend hadden we een ‘prayer & breakfast leadershipbijeenkomst voor een aantal kerkleiders uit de omgeving. Na een croissantje en een kopje koffie/ thee gaf Marcel onderwijs over ‘geest, ziel en lichaam’. Daarna gingen we in 2 groepen uiteen. James gaf...

21 april 2023 l Roemenië

Benieuwd wat we vrijdag 21 april allemaal beleefd hebben? Kijk dan gauw het filmpje. Hierin vertellen we over ons bezoek aan Valchid waar we een gevarieerd programma met om en nabij 200 kinderen hebben gehouden. Alle kinderen hebben een heerlijke hotdog en banaan...

22 april 2023 l Zuid-Afrika

Vandaag begon onze dag rond 07.00 uur, zoals we gewoon zijn in onze menscave werden er eitjes gekookt en genuttigd onder het genot van een kopje Jacobs koffie! Om 07.45 onze dagopening dit keer was Jacqueline degene die het had voorbereid, mooi om elke dag samen op...