AWMpact: de Super-Bijbel-Studie voor iedereen

Veel mensen hebben moeite om gezonde, op genade gebaseerde Bijbelstudies te vinden die op regelmatige basis gegeven worden. Daarom zijn we er echt enthousiast over dat we samen met Andrew Wommack een bijbelstudie van goede kwaliteit presenteren, die gratis beschikbaar is voor iedereen met een internetverbinding.

Sinds Andrew zijn Live Bible Study begon in 2016 is het gestaag uitgegroeid tot een bloeiende wereldwijde gemeenschap van gelovigen die de studies volgen en online samenkomen, elke dinsdag om 18.00 uur (MT) – In Nederland is dat 8 uur later; dus om 02.00uur in de nacht van dinsdag op woensdag. Het wordt regelmatig gepresenteerd door Carrie Pickett, er is onderwijs door Andrew en er zijn gastsprekers zoals Jeremy Pearsons, Ashley en Carlie Terradez, Greg Mohr, Audrey Mack en Tony Cooke, en nog vele andere uitstekende leraren. Naast het horen van het Woord kunnen deelnemers ook vragen stellen, opmerkingen maken, gebed aanvragen, Bijbelstudie-notities ontvangen en intekenen voor het ontvangen van gratis producten.

In 2019 deden elke week gemiddeld meer dan 2.000 mensen uit 22 landen mee met deze interactieve live Bijbelstudie! Degenen die niet live kunnen afstemmen, meestal vanwege tijdzoneverschillen, kunnen via onze video-archieven terugkijken. In de loop van het jaar hebben bijna 1,4 miljoen mensen de Bijbelstudie live gevolgd en ook on-demand via onze website awmi.net of via Facebook, YouTube of Periscope.

In de loop van het jaar hebben bijna 1,4 miljoen
mensen de Bijbelstudie live gevolgd!

Er zijn veel vriendschappen opgebouwd tijdens deze Bijbelstudies, en Andrew kent al veel namen van de vaste deelnemers. Er zijn meestal zoveel vragen dat ze niet allemaal binnen de tijdsduur van de Bijbelstudie beantwoord kunnen worden. Charis leraar Barry Bennett beantwoordt veel van de overgebleven vragen op Facebook. Mensen kijken echt uit naar de volgende Bijbelstudie. Het is duidelijk dat deze studies een zegen voor de kijkers zijn. Kijk eens naar wat ze zeggen:

Arlene: ‘Ik ben dol op de Live Bijbelstudie van dinsdagavond! Dank u voor het investeren in ons’

Evy: ‘Het hoogtepunt van mijn dinsdag!’

Kali: ‘Zo gaaf om met mensen van over de hele wereld mee te doen!’

Steven: ‘Een uur is eigenlijk niet genoeg.’

Debbie: ‘Zo dankbaar om deel uit te maken van de Bijbelstudie.’

Bedankt partners…

…dat jullie dit mogelijk maken! Vanwege jullie trouwe steun kunnen velen die geen toegang hebben tot het ware evangelie, nu uitzien naar deze geweldige wekelijkse dosis genade. Iedereen met toegang tot internet kan elke week het Woord bestuderen met Andrew en een gelijkgestemde gemeenschap van gelovigen, en dat is allemaal vanwege jullie trouwe ondersteuning. Dank je wel!

Als je nog geen partner bent en je zou ons willen helpen bij het zo ver en zo diep mogelijk brengen van het Evangelie, ga dan naar onze website en word vandaag nog partner.

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

2 + 3 =