AWMPACT: Bediening in de gevangenis

Gerardo Hidalgo was zijn hele leven lang bezig met overleven. Toen hij in de gevangenis terecht kwam, was dat nog steeds zo. Op dat moment, toen hij uit zijn chaotische leven was gehaald, dacht hij plotseling terug aan iets wat hij diep in zijn herinnering had weggestopt. ‘Ik herinnerde me dat mijn moeder me vertelde dat Jezus voor mij stierf’, zegt hij. ‘Toen ik ging geloven in het feit dat Hij voor mij gestorven was, voelde ik de Geest van God. Ik voelde me zó verward…. het sloeg voor mij nergens op, na alle dingen die ik gedaan had – al dat stelen, schieten en alles waar ik bij betrokken was – dat God mij zou willen hebben.’

Gerardo zat zeven jaar en drie maanden in de gevangenis nadat hij was veroordeeld voor doodslag en poging tot doodslag. Terwijl de maanden verstreken na dat eerste moment in de gevangenis waar hij zich herinnerde wat zijn moeder had gezegd, dompelde Gerardo zich onder in het Woord van God. ‘Toen ik God begon te zoeken en Hem leerde kennen, bracht een broeder in de Heer mij in aanraking met Andrew Wommack, door één van diens cassettebandjes.’

Naarmate de tijd verstreek, begon Gerardo zichzelf te zien als geliefd door God, en het veranderde zijn leven radicaal.

Dankzij onze partners is Gerardo – en zijn vele anderen – vrijgezet om het leven te leiden dat God altijd al voor hen heeft bedoeld; ze hebben, wat ze niet voor mogelijk hielden, een tweede kans gekregen waar ze toch altijd van hadden gedroomd. Dankzij onze partners heeft Andrew een gevangenisbediening op kunnen zetten zodat zijn onderwijs in handen komt van steeds meer gevangenen, zonder dat het hen iets kost. Met andere woorden: partnerschap verandert levens overal, zelfs in gevangenissen.

‘Bedankt voor alles wat je met je bediening doet.’ Dit zijn de woorden die heel vaak zijn geschreven door gevangenen die zijn gezegend door onze gevangenisbediening, en dit is ook wat we tegen onze partners zeggen.

Dank je wel! Dank je wel partners, dat jullie dit mogelijk maken! Dankzij jullie worden levens veranderd, ver weg en dichtbij!

Als je nog geen partner bent en je wil meewerken om het evangelie zo ver en zo diep mogelijk te brengen, ga dan naar www.andrewwommack.nl/partners-en-giften/en word vandaag een Grace partner!

Ga naar: YouTube om het krachtige getuigenis van Gerardo (11 minuten) te bekijken.

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis