+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Andrew Wommack’s reactie op COVID_19

Jamie en ik zijn persoonlijk niet in paniek over de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19). We hebben Gods beloften dat Hij ons zal beschermen, en dat is goed genoeg voor ons. Maar het gaat niet alleen om ons.

We zijn deel van de gemeenschap hier [in Woodland Park], en er zijn veel mensen die onze visie niet delen en oprecht bezorgd zijn over de gezondheidsrisico’s voor zichzelf en anderen.

Lokale gezondheidsautoriteiten namen contact met ons op en vroegen ons om onze conferentie Men’s Advance te annuleren, wat we ook deden. Er waren een aantal mannen uit de plaats aanwezig en met hun goedkeuring werd de conferentie via livestream uitgezonden.

We hebben ook onze A.R.M.I. conferentie geannuleerd en we hebben alle reizen van personeel en studenten tot ten minste eind maart afgelast.

Aangezien de gouverneur van Colorado alle openbare scholen van Denver tot Pueblo heeft gesloten, hebben we besloten hieraan gevolg te geven en dat met onze school ook te doen. Charis Bible College Colorado is deze twee weken gesloten en voor de studenten zijn er allerlei dingen geregeld. Onze andere campussen in de Verenigde Staten volgen de instructies op van de lokale gezondheidsfunctionarissen.

Dit is misschien een overdreven reactie, maar als iemand tijdens onze bijeenkomst het virus zou oplopen en – God verhoedde het – hij zou sterven, zouden we worden gezien als schuldig aan diens dood. Ik wil dat zeker niet en denk niet dat dit het soort getuigenis zou zijn dat Jezus door ons heen zou willen geven aan de mensen om ons heen.

We nemen dus extra voorzorgsmaatregelen voor onze medewerkers, zoals het inrichten van meer ontsmettingspunten en het constant schoonmaken van vaak gebruikte ruimtes. We vragen werknemers die symptomen vertonen om thuis te werken en we hebben voortdurend contact met de gezondheidsfunctionarissen in onze regio en volgen hun aanbevelingen op.

Als jij zelf of iemand die je kent ziek is geworden van het virus, is onze hulplijn op maandag t/m donderdag tussen 10.00 u en 12.00 u geopend en zijn we beschikbaar om met je te bidden en de genezende kracht van de Heer te zien stromen. We hoeven niet te vrezen voor de pest die in de duisternis loopt. Geen kwaad zal ons overkomen en geen plaag kan dichtbij onze woning komen (Psalm 91:6, 10). We willen graag in geloof overeenstemmen met u en we geloven dat deze bescherming geldt voor u en uw hele gezin.

Paulus vertelde Timotheüs in 2 Timotheüs 1:7 – ‘God heeft ons niet een geest van angst gegeven, maar van kracht en liefde en van een gezond verstand.’ Dat is onze positie en wij geloven dat dit ook voor u geldt.

Als je wilt bidden, bel dan onze hulplijn op 035 533 88 75. Buiten die tijden kun je een voicemail-bericht inspreken. Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld. Of mail naar info.nl@awmcharis.com. Dan bellen of mailen we je terug.

Wij houden van jou!

Andrew en Jamie Wommack

0 reacties

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

4 + 6 =