Andrew Wommack vertelt

Meer dan 40 jaar geleden hadden Andrew Wommack en zijn vrouw een ontmoeting met God die hun leven voor altijd veranderde —  en wij geloven dat Hij voor jou hetzelfde zal doen. Wij zien het als een groot voorrecht om de waarheid over Gods  onvoorwaardelijke en levens-veranderende liefde en genade met jou te delen!

Getuigenis van Andrew:

“Je moet je realiseren dat ik nu al meer dan 40 jaar met de Heer wandel. Het is 37 jaar geleden dat ik deze ontmoeting met de Heer had, dat God me riep en dat dingen werkelijk begonnen te werken.
Ik bedoel maar dat ik wel wat tijd heb besteed aan het mediteren en aan het zoeken naar de Heer. Ik kan je verzekeren dat ik niet begon met dezelfde resultaten die ik tegenwoordig heb.

Wist je dat we tegenwoordig een miljoen dollar per maand nodig hebben om onze rekeningen te kunnen betalen en om alles gaande te houden? Ik begon niet op dat niveau. Ik herinner me de allereerste keer dat Jamie en ik eenparig baden voor 250 dollar per maand. Dat zou genoeg zijn voor de huur, onze onkosten en dan zouden we ook nog 75 dollar per maand kunnen weggeven. Dat was het totale bedrag wat we nodig hadden. Ik herinner me dat toen we naar Colorado Springs verhuisden en we hier onze bediening begonnen en ik begon te reizen, dat Jamie en ik eenparig baden voor 3000 dollar per maand. Daarvan konden we al mijn werknemers betalen, onze huur, al onze rekeningen, van 3000 dollar per maand.

Het was een groeiproces. En soms praat ik over een miljoen dollar per maand en dan denken de mensen: “Ik ga ook die Schriftplaatsen nemen.” Maar als je het probeert en als het je over een week niet is gelukt, dan zeg je dat al dit gedoe van “bid en het zal je gegeven worden” niet werkt. Je wordt kritisch. Maar wat je niet begrijpt is dat er een groeiproces is. In mijn leven is er een groeiproces geweest. En er zal een groeiproces in jouw leven zijn.

Sommigen van jullie vinden dit niet leuk, want je wilt er meteen inspringen. Je wilt al die tussenliggende stappen overslaan en je wilt van waar je nu bent meteen in volledige volwassenheid komen. Je mag willen wat je wilt. Je kunt bidden. Je kunt God smeken. Je kunt duizenden mensen eenparig met je laten bidden, maar het maakt allemaal niets uit. Je kunt niet om het proces heen. Ik zeg je dat je eerst de halm hebt, dan de aar en dan het volle koren in de aar. Op die manier werkt het Koninkrijk van God. Er is geen kortere weg.
Nu geloof ik wel dat je het proces kunt bespoedigen door het verlangen waarmee je God zoekt, maar deze tussenstappen, deze verschillende stadia, zullen er altijd blijven. Er is nog steeds sprake van groei. Je kunt het tot op zekere hoogte bespoedigen, maar je kunt het proces niet stopzetten. Als het Woord van God nog nooit eerder in je leven heeft gewerkt, dan ga je niet opeens een honderdvoudige vrucht zien. Eerst is er de halm, dan de aar en dan het volle koren in de aar.”

uit de serie Moeiteloze verandering, les 4

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.