+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

Actueel

Lees in deze rubriek over de activiteiten en evenementen die we in Nederland en België organiseren, maar ook de reacties en getuigenissen van mensen waarbij het Bijbels onderwijs hun leven heeft veranderd.

De wetten die geloof ondersteunen

De wetten die geloof ondersteunen

Ik denk dat één van de grootste ontdekkingen die ik van God ontving was dat geloof ondersteund wordt door wetten. Ik ging er eerst vanuit dat genezing gewoon een willekeurig besluit was dat de Heer...

Lessen van Jozef

Lessen van Jozef

Een van de manieren waarop God mijn leven vormde, was door mij te tonen dat ik niet alles zelf hoef mee te maken. Ik kan namelijk leren van de fouten van anderen uit de Bijbel. Het is namelijk...

De kracht van een vrolijk hart

De kracht van een vrolijk hart

Daniel Amstutz, een voorganger met talenten op vele terreinen, een lieddichter en auteur, is de directeur van het Charis Aanbiddingsteam, de derdejaars Worship Arts School en de Charis Healing...

Je toekomst vormgeven

Je toekomst vormgeven

God heeft jou de verantwoordelijkheid gegeven om toezicht te houden op je eigen leven. Maar hoewel dat onze verantwoordelijkheid is, kunnen wij vertrouwen op Gods genade, Gods beloften, Gods Woord, en Gods natuur in ons, en dat de Heilige Geest ons onderweg leidt en troost. Wij kunnen allemaal de richting kiezen waar ons leven naartoe gaat. Prijs God!

Financieel Rentmeesterschap: trouw zijn in het minste

Financieel Rentmeesterschap: trouw zijn in het minste

Jezus zei dat Hem vertrouwen op het gebied van geld het kleinste is in het gebruiken van je geloof (Lukas 16:9-11). Wie het kleine niet kan, kan ook het grotere niet. Het is heel belangrijk om dit te begrijpen.

Onvergevingsgezindheid: Een strategie van de duivel

Onvergevingsgezindheid: Een strategie van de duivel

Als je niet vergeeft, heeft satan recht om in je leven te komen, met dingen die je niet wilt. Onvergevingsgezindheid zet de deur open voor satan om ons te pijnigen. Satan zal je helpen te strijden tegen de persoon die je beledigde. Mensen strijden om het recht om beledigd te zijn, maar in feite worden ze erdoor gepijnigd.

Als je in Gods liefde rust, brengt dat genezing

Als je in Gods liefde rust, brengt dat genezing

Nadat hij verschillende jaren zonder succes geprobeerd had om genezing te ontvangen, begon Jeremiah Klaas de hoop te verliezen.
De problemen waren begonnen toen zijn lichaam vreemde symptomen begon te vertonen. Maar hij dacht dat die het gevolg waren van zijn leefstijl van zwaar druggebruik, dus negeerde hij ze totdat de helft van zijn lichaam gevoelloos werd.

Bid, en u zal gegeven worden

Bid, en u zal gegeven worden

Bidden is eenvoudig, maar je bidden moet gepaard gaan met actie. Zorg dat je bidt op basis van principes in Gods Woord, en dan zal je deuren voor je open zien gaan. Ik bid dat je gezegend zult zijn!

Lessen van Elia

Lessen van Elia

Een van de lessen die ik van Elia geleerd heb, is dat de toestand van de wereld er niet toe doet. Als er mensen zijn die willen opstaan en het Woord van God spreken, dan kan God de situatie omkeren.

De reis naar genezing

De reis naar genezing

De artsen daarbinnen geven me geen hoop meer, maar ik stel al mijn hoop op U, U bent mijn Hoopgever!

Kijken met de ogen van de Vader

Kijken met de ogen van de Vader

Vele van de beperkingen die wij in het leven ondervinden, hebben wij onszelf zelf opgelegd. De duivel heeft geen macht over ons, en God is vóór ons, niet tegen ons. God heeft al ‘Ja èn Amen’ gezegd (2 Kor. 1:20). Als dat allemaal waar is, dan zijn wij zèlf de enige bepalende factor.

Wat zijn de sleutels om vol te blijven van God?

Wat zijn de sleutels om vol te blijven van God?

De Bijbel zegt dat God ons beslist niet zal loslaten en beslist niet zal verlaten (Hebr. 13:5). Als dat zo is—en het is zo—wie heeft dan wie losgelaten? Als wedergeboren gelovigen zijn wij allemaal in staat om elke dag van ons leven in de volheid van God te leven.

God wil dat jij gezond bent

God wil dat jij gezond bent

De meeste mensen geloven pas dat zij genezen zijn als zij het zien. Dat is de reden waarom ze hun genezing niet ontvangen. Mensen vragen in gebed om genezing. Vervolgens doen zij hun ogen open en kijken ze of zich al beter voelen, en als dat niet onmiddellijk zo is, denken ze: ‘Och, er is niks gebeurd. Ik ben niet genezen.’ Deze instelling gaat tegen de Schrift in.

Wees een goede soldaat

Wees een goede soldaat

Wij hebben geen fysieke maar een geestelijke vijand. Daarom moeten wij hem, bekleed met onze geestelijke wapenrusting, het hoofd bieden. Als je in Christus bent, dan ben je een overwinnaar en heb je de opdracht te overwinnen!

Leven vanuit de Bron

Leven vanuit de Bron

Ada Otter (64 jaar) ontmoette Jezus in een droom. Hierdoor besefte ze: “Hij heeft mij vrijgemaakt van al mijn zonden.” Deze ervaring maakt haar nog nieuwsgieriger om meer te ontdekken over God.

Ontzagwekkend en wonderbaarlijk gemaakt

Ontzagwekkend en wonderbaarlijk gemaakt

Nu we vlakbij de datum komen dat in 1973 de abortuswet ‘Roe vs. Wade’ ingevoerd werd, waardoor abortus in de VS gelegaliseerd werd, moest ik denken aan iets dat een paar jaar geleden in Colorado is...

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

Stap 1 van 2