Actueel

Lees in deze rubriek over de activiteiten en evenementen die we in Nederland en België organiseren, maar ook de reacties en getuigenissen van mensen waarbij het Bijbels onderwijs hun leven heeft veranderd.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Je ontvangt onderwijs van Andrew Wommack in de vorm van overdenkingen en je blijft op de hoogte van onze activiteiten.

Gods stem ‘horen’

HOE VAAK gebeurt het dat we niet reageren op zo’n indruk, dat wij eraan voorbij gaan, omdat we niet IN’zien’ dat God tot ons spreekt.

Lees meer

Werken vanuit de rust

Leven volgens het ritme van God maakt je niet overspannen, want onze Schepper kent ons en weet hoe wij het beste functioneren.

Lees meer

AWMpact Gospel Truth TV

Of je nu een vroege vogel bent of een nachtbraker, je kunt altijd live kijken naar Gospel Truth TV en een schema kiezen dat voor jou werkt.

Lees meer

Bij voorbaat dank

Onze schoonzoon organiseerde een ‘wijnproeverij’ aan huis voor ons gezin. Wat wij niet wisten was, dat hij twee maal dezelfde wijn achter elkaar serveerde…

Lees meer

Run after your destiny

Met deze slogan liepen we onze sponsorloop. Lees over hoe afleiding onze gang in het leven kan verstoren en ervoor zorgen dat we nooit tot ons doel komen.

Lees meer

De kracht van discipelschap

Waar evangelisatie zich concentreert op de noodzakelijke taak om mensen te bekeren en tot wedergeboren te krijgen, richt discipelschap zich op het onderwijzen van gelovigen, door diep het Woord in te gaan.

Lees meer

Ondernemen met Bijbelse wijsheid

Over de twee dagen hebben we ruim 260 mensen mogen verwelkomen genietend van het gedegen en bijbels gefundeerd onderwijs over hoe op Gods wijze zaken te doen in de wereld.

Lees meer

Van drugs en prostitutie naar evangelisatie

Grace encounter Afgestudeerden van Charis Bible College Nederland zijn, in de loop der jaren dat onze bijbelschool bestaat, uitgewaaierd over de hele wereld. Oud-studenten van Charis Nederland zijn tegenwoordig actief in het leiderschap van Charis scholen of...

Lees meer

Andrew Wommack Ministries – Werken in teams

Fijn om hier iets met jullie te kunnen delen over waar we in Naarden zoal mee bezig zijn om bij te dragen aan de missie en visie van onze wereldwijde bediening.  AWM Charis historie  Reeds begonnen rond 2006 door enkele mensen die dit geweldige onderwijs ontdekten en...

Lees meer

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

15 + 8 =