Actueel

Lees in deze rubriek over de activiteiten en evenementen die we in Nederland en België organiseren, maar ook de reacties en getuigenissen van mensen waarbij het Bijbels onderwijs hun leven heeft veranderd.

Discipelen voor deze tijd

Discipelen voor deze tijd

Eén van Jezus’ laatste bevelen was om discipelen te maken… leerlingen, volgers, supporters… Juist omdat discipelschap mensen transformeert. 

Zeg… Wie ben jij?

Zeg… Wie ben jij?

In Hem zijn wij volmaakt, zijn wij geheiligd, zijn wij levend gemaakt en zijn wij een nieuwe schepping… Hoe komt het dan, dat wat wij ervaren over onszelf niet overeenkomt met wat de Bijbel over ons schrijft?

Hoe vrolijk is jouw hart?

Hoe vrolijk is jouw hart?

Spreuken 17:22 zegt: “Een blij hart bevordert de genezing, maar een neerslachtige geest doet de beenderen verdorren.” Een vrolijk hart doet ons goed.

Summerschool 2021

Summerschool 2021

Een plek van ontmoeting, samen eten, dieper ingaan op het Woord van God en veel ruimte voor geloofsvragen. Dit is wat je onder andere kunt verwachten bij de Discipelschap Evangelisatie Summerschool. De school wordt deze zomer in augustus gratis georganiseerd door Charis Bible College in Naarden.

In de geest heb je het al!

In de geest heb je het al!

Als jij God ergens voor geloofd hebt, voor wat dan ook, dan heb ik goed nieuws voor je: je hebt het al ontvangen! Je bent al genezen, gezegend, voorspoedig en bevrijd.

Kunnen christenen bezeten zijn?

Kunnen christenen bezeten zijn?

Ik gaf laatst les bij Charis over bevrijding en autoriteit. De reacties daarop van de studenten waren zo enthousiast, dat ik heb besloten om dit keer mijn blog daaraan te wijden.

Triomfeer over je problemen

Triomfeer over je problemen

God heeft ons toegerust om alle problemen die we hebben te overwinnen. Daar hebben we alle genadegaven voor gekregen. In Filippenzen 4 geeft Paulus 6 belangrijke principes voor het omgaan met problemen.

Het grote ontwaken

Het grote ontwaken

Onlangs heeft God iets speciaals voor me gedaan dat ik graag met je wil delen. Hij sprak op 5 maart 2021 tot mij en vertelde me een aantal dingen die mijn houding drastisch hebben veranderd.

Stemmen tot zwijgen brengen

Stemmen tot zwijgen brengen

Spreuken 4:20 zegt ons dat we onze oor moeten richten naar Gods Woord. Als wederom geboren christenen hebben we ‘geestelijke’ oren…. Wie oren heeft die hore …. En Jezus stelt heel duidelijk: Mijn schapen hóren Mijn stem!

Gods genade is genoeg

Gods genade is genoeg

God is niet boos op ons. Hij is niet eens in een slecht humeur! Hij schenkt ons geen genade op basis van onze werken en kijkt niet of we goed genoeg zijn. God is gewoon zo goed, en Hij houdt van ons ondanks onszelf!

Leiderschap is een keuze

Leiderschap is een keuze

Ik herinner me nog het moment dat mijn leven veranderde. Het was vijfenveertig jaar geleden. Terwijl ik sprak tot een menigte van ongeveer drieduizend mensen, voelde ik een overweldigende roep van God om niet alleen zelf mensen te leiden, maar ook leiders op te leiden.

Moeiteloze verandering

Moeiteloze verandering

Weet je dat God meer voor jou heeft dan wat je op dit moment ervaart? Je zegt vast ‘Ja!’ als je tenminste net zo bent als de meeste christenen die ik heb ontmoet. Maar weet je hoe dat komt?

De derde grote opwekking is al begonnen

De derde grote opwekking is al begonnen

Ik vertelde onlangs dat de Heer op 5 maart tot mij sprak tijdens de eredienst in The Encounter in Oklahoma City, waar Lance Wallnau en ik spraken. De aanwezigheid van de Heer was duidelijk en...

Strijd de goede strijd van het geloof

Strijd de goede strijd van het geloof

1 Timotheüs 6:12 zegt: ‘Strijd de goede strijd van het geloof. Grijp naar het eeuwige leven, waartoe u ook geroepen bent en de goede belijdenis afgelegd hebt voor vele getuigen.’ Dit doet een beroep op elke gelovige om echt te leven en te genieten van de voordelen van een ‘Goddelijk soort leven’.

Levens in Afrika transformeren

Levens in Afrika transformeren

Dit verhaal gaat over Ricky Burge, die afgestudeerd is aan Charis Bible College en die de afgelopen vijf jaar in Afrika bezig geweest is met het veranderen van mensenlevens door middel van de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade. Ricky’s leven werd allereerst zelf veranderd door een krachtige ontmoeting met God.

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.