Actueel

Lees in deze rubriek over de activiteiten en evenementen die we in Nederland en België organiseren, maar ook de reacties en getuigenissen van mensen waarbij het Bijbels onderwijs hun leven heeft veranderd.

Het grote ontwaken

Het grote ontwaken

Onlangs heeft God iets speciaals voor me gedaan dat ik graag met je wil delen. Hij sprak op 5 maart 2021 tot mij en vertelde me een aantal dingen die mijn houding drastisch hebben veranderd.

Stemmen tot zwijgen brengen

Stemmen tot zwijgen brengen

Spreuken 4:20 zegt ons dat we onze oor moeten richten naar Gods Woord. Als wederom geboren christenen hebben we ‘geestelijke’ oren…. Wie oren heeft die hore …. En Jezus stelt heel duidelijk: Mijn schapen hóren Mijn stem!

Gods genade is genoeg

Gods genade is genoeg

God is niet boos op ons. Hij is niet eens in een slecht humeur! Hij schenkt ons geen genade op basis van onze werken en kijkt niet of we goed genoeg zijn. God is gewoon zo goed, en Hij houdt van ons ondanks onszelf!

Leiderschap is een keuze

Leiderschap is een keuze

Ik herinner me nog het moment dat mijn leven veranderde. Het was vijfenveertig jaar geleden. Terwijl ik sprak tot een menigte van ongeveer drieduizend mensen, voelde ik een overweldigende roep van God om niet alleen zelf mensen te leiden, maar ook leiders op te leiden.

Moeiteloze verandering

Moeiteloze verandering

Weet je dat God meer voor jou heeft dan wat je op dit moment ervaart? Je zegt vast ‘Ja!’ als je tenminste net zo bent als de meeste christenen die ik heb ontmoet. Maar weet je hoe dat komt?

De derde grote opwekking is al begonnen

De derde grote opwekking is al begonnen

Ik vertelde onlangs dat de Heer op 5 maart tot mij sprak tijdens de eredienst in The Encounter in Oklahoma City, waar Lance Wallnau en ik spraken. De aanwezigheid van de Heer was duidelijk en...

Strijd de goede strijd van het geloof

Strijd de goede strijd van het geloof

1 Timotheüs 6:12 zegt: ‘Strijd de goede strijd van het geloof. Grijp naar het eeuwige leven, waartoe u ook geroepen bent en de goede belijdenis afgelegd hebt voor vele getuigen.’ Dit doet een beroep op elke gelovige om echt te leven en te genieten van de voordelen van een ‘Goddelijk soort leven’.

Levens in Afrika transformeren

Levens in Afrika transformeren

Dit verhaal gaat over Ricky Burge, die afgestudeerd is aan Charis Bible College en die de afgelopen vijf jaar in Afrika bezig geweest is met het veranderen van mensenlevens door middel van de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade. Ricky’s leven werd allereerst zelf veranderd door een krachtige ontmoeting met God.

Musical: “God met ons”

Musical: “God met ons”

“Het is heel geweldig! We hebben van mensen gehoord die het vergelijken met Broadway. En het is zeker zo goed.”

Jouw bijdrage is tot zegen!

Jouw bijdrage is tot zegen!

We zijn God dankbaar voor de overvloedige eindejaarsgiften die AWM-NL hebben bereikt in december 2020 en januari 2021.

Onze hulplijn is er voor je

Onze hulplijn is er voor je

Onze AWM-telefoonbedienaars hebben een eeuwige impact in het leven van bellers over de hele wereld! Of er nu iemand op zoek is naar gebed of naar een stuk onderwijs van Andrew, of wil doneren aan AWM, onze bedienaars verlenen hulp aan mensen die het nodig hebben.

Leven in het beste van God

Leven in het beste van God

Het is Gods wil dat we het best mogelijke leven leiden, maar de meeste mensen komen daar nooit aan toe. Maar wat is het beste van God?

Wat is liefde?

Wat is liefde?

Liefde… Het onderwerp liefde kan behoorlijk complex zijn.

Geven vanuit een dankbaar hart

Geven vanuit een dankbaar hart

Uit dankbaarheid wilde Kimberly een donatie sturen naar Andrew Wommack Ministries. Omdat ze geen geld had, wist ze niet hoe ze een gift zou kunnen geven. Gelukkig baande de Heer een weg.

GospelTruth TV: Bijbels onderwijs waarop je kunt vertrouwen

GospelTruth TV: Bijbels onderwijs waarop je kunt vertrouwen

Het is belangrijker dan ooit om te bewaken waar we naar kijken en naar luisteren. Met veel beschikbare opties voor entertainment – op televisie, mobiele apparaten en online – kan het een uitdaging zijn om iets goeds te vinden voor het hele gezin.

Open MAAND bij Charis

Open MAAND bij Charis

Elk jaar in februari en in mei houden wij ‘open huis’ voor mensen die kennis willen nemen van het onderwijs en de studiemogelijkheden van Charis Bible College Nederland. Vanwege de Coronamaatregelen moesten we in mei 2020 deze gewoonte doorbreken, en zijn we ‘virtueel’ gegaan. Dit bleek een enorm succes!

Genezing door genezende liefde

Genezing door genezende liefde

Toen Connie Weiskopf werd gediagnosticeerd met borstkanker, had haar hart evenveel genezing nodig als haar lichaam. Haar vrienden adviseerden haar om alles te onderzoeken wat dokters over kanker zeggen. Echter, de Heer vertelde haar dat ze iets anders nodig had: ga uitvinden wat God zegt over genezing!

Privacy -verklaring
ANBI & Verantwoording

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.