Aansluiting met het evangelie is nu makkelijker geworden.

De website van Andrew Wommack Ministries in Colorado ( www.AWMI.net ) is door de jaren heen een godzalige bron van informatie voor veel mensen geweest. En het is nu nog beter! Het bijna-te-goed-om-waar-te-zijn nieuws opzoeken, lezen en beluisteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Probeer de volgende functies eens uit:

 • Sterke zoekfunctie
 • Zoeken op Categorieën
 • Gemakkelijker in de bedieningsblog komen
 • Vriendelijk voor de mobiele telefoon gebruiker
 • Sneller opladen

Zoals je wellicht weet, is er op onze website veel materiaal ter beschikking gesteld voor je. Het onderwijs van Andrew, nieuws over de bediening, televisie- en radio uitzendingen, getuigenissen, live uitzendingen en gedocumenteerde evenementen – het is allemaal gratis beschikbaar. Hier zijn een paar voorbeelden van wat mensen in ons online gastenboek over onze website schreven:

Jaren geleden was ik overweldigd door wat Jesaja 55:1 zei over: kom, koop en eet, zelfs als je geen geld hebt. Hetzelfde geldt voor ons met jullie website en al het onderwijs dat gratis gebruikt kan worden. Wij waarderen dat heel erg en danken God voor alles wat jullie doen en geven.                                                                   L.S.

 Wow! Deze weblog is fantastisch! Heel leuk om jullie posts te lezen. Ga zo door met het goede werk! Jullie realiseren je, dat er heel veel personen zijn die naar deze informatie op zoek zijn; jullie helpen ze geweldig.

                                                     Anoniem

 Goede dag. Ik wilde je graag laten weten wat Andrew Wommack Ministries voor mij door de jaren heen heeft betekend. Ik kijk graag naar de dagelijkse tv uitzendingen en alle hulpmiddelen op de website. Op dit moment beluister ik de teksten over genezing. God zegene jullie allemaal!

                                                         D.B.

 Hallo meneer Wommack, ik heb u net ontdekt op Youtube, nadat ik tot God gebeden had voor een prediker, die niet bang is om het gehele Woord van God te prediken. Wat een geweldige zegen is uw website; zoveel fantastisch onderwijs, het is een feest voor de gedachten, lichaam, ziel en geest. Dank u wel dat u ze gratis beschikbaar stelt om te downloaden. Ik zit in een gelijkwaardige situatie, als die u beschreef waar het financiën aangaat… U bent een geweldige zegen voor heel veel mensen en ik weet zeker, dat door middel van uw onderwijs, ik de weg weer terug zal vinden naar God. Woorden kunnen de dankbaarheid niet beschrijven die ik voor u en uw team voel voor al dit gratis onderwijs.

De moed is me zo vaak in de schoenen gezakt, omdat ik me het onderwijs niet kon permitteren dat mij in mijn wandel met God kon helpen… Ik wil dat u en uw team weten, wat een zegen jullie voor mij zijn. En ik weet zeker, voor veel mensen over de hele wereld. Ik stuur mijn gebeden en zegen naar jullie allemaal. Shalom. Vriendelijke groet.

                                                         D.L.

 Ik ben enorm bemoedigd door uw onderwijs en nu volg ik Jezus naarstig zonder de angst en de veroordeling van zonden.

                                                         A.S.

 AWMI.net is nu beter dan ooit! Bezoek ons vandaag nog om onze nieuwe website uit te proberen en doe er je voordeel mee om manieren te vinden om met het evangelie in contact te komen!

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

 • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
 • Bic NR: ABNANL2A   
 • KVK nr. 34384289   
 • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

 • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
 • Bic NR: RABONL2U 
 • KVK nr. 37137450
 • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

2 + 14 =