+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

5 dagen per week live bijbelstudie

Psalm 119: 105 – ‘Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad.’

De meeste gelovigen zijn het erover eens dat het lezen van de Bijbel belangrijk is. Toch is het voor velen moeilijk om tijd vinden om zich echt in het Woord te verdiepen. Dankzij de steun van onze partners kunnen we de Charis Daily Live Bijbelstudie uitzenden, waardoor je praktisch inzicht in de Bijbel ontvangt, zodat je kunt groeien in het Woord!

Voorafgaand aan COVID-19 hield Andrew eenmaal per week, op dinsdagavond, live Bijbelstudies. Nu wordt de Charis Daily Live Bible Study vijf dagen per week uitgezonden, van maandag tot en met vrijdag. De tijden zijn zo gespreid dat de kijkers in verschillende tijdzones erop kunnen afstemmen.

Via verschillende platforms wordt de livestream aangeboden. Bij de interactieve livestream kunnen de kijkers chatten met anderen van over de hele wereld en deelnemen aan een vraag- en antwoordsessie nadat de les is beëindigd. Ze kunnen zich aanmelden om gratis de tekst te ontvangen en een wekelijkse reminder voor de uitzending. Bovendien hebben de kijkers op onze website toegang tot het archief met alle vorige uitzendingen!

Degenen die het onderwijs verzorgen zijn leraren op Charis Woodland Park, en ook Amerikaanse en internationale leiders van Charis Bijbelscholen. De deelnemers aan de uitzendingen zullen verschillende leraren horen die ieder in hun eigen stijl lesgeven. Dit is ook de ervaring van de studenten op Charis Bible College.

In mei 2020, tijdens de COVID-19 lockdown, waren Andrew Wommack en Carrie Pickett gastheer en gastvrouw bij de eerste Dagelijkse live Bijbelstudie, samen met bijbelleraar Wendell Parr van Charis Woodland Park. Hij onderwees toen over fundamentele waarheden en het belang van het teruggaan naar de basis van het Woord. Dit is wat de online community te zeggen had over de livestream:

“Ik waardeer Wendell Parr en de stabiliteit die hij vertoont. Teruggaan naar de basis en een sterk fundament in het Woord leggen . . . zo eenvoudig maar toch zo krachtig. Ik houd van de eenvoud van zijn studies die zijn gebaseerd op het Woord en geleid door de Heilige Geest.”
Audrey M.

“Bedankt dat uw uitzendingen nog breder beschikbaar zijn!”
Paula O.

“Bedankt Charis Bible College, voor de extra uitzendtijd en voor het Woord, zodat we worden opgebouwd.
Stephen M.

 

Bedankt, partners, dat jullie de dagelijkse Charis Live Bijbelstudie voor zo veel mensen toegankelijk maken! Door middel van jullie ondersteuning kunnen de studies van het Woord via verschillende media worden aangeboden.

Voor meer info over de Charis live Bijbelstudie kun je kijken op awmi.net/Study  

Opmerking: getuigenissen zijn bewerkt voor lengte en duidelijkheid.

Populair in onze webshop:

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. info.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)
  • Bic NR: ABNANL2A
  • KVK nr. 34384289
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop)
  • Bic NR: RABONL2U
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur jouw bericht of getuigenis

[wpforms id=”11351″ title=”false” description=”false”]

[paytium name="Formulier naam" description="Gift via website Andrew Wommack NL" button_label="Overmaken / Donate"] [paytium_field type="open" label="Maak jouw gift over / Donate now" amount="25" tax="0" /] [/paytium]