2e jaar studenten op missiereis 2019

In april begint de langverwachte missiereis voor de 2e jaar studenten van Charis Bible College. Dit jaar bestaat de groep uit ruim zeventien studenten en zij zullen samen met hun coördinatoren vertrekken naar Roemenië, Brazilië en Oeganda. Ze gaan daar Gods liefde, goedheid en genade verkondigen en zichtbaar maken. Op dit moment zijn de studenten druk bezig met de voorbereidingen en we zien uit naar de grote werken die God gaat doen door de studenten heen.

Na een levensveranderende ‘reis’ van een studie van twee jaar voltijd, of vier jaar deeltijd, waarin de studenten tijd apart hebben gezet om de Vader beter te leren kennen, waarin ze zijn ondergedompeld in Gods Woord, sluit de missiereis de studieperiode af. Het onderdompelen in Gods woord zorgt voor een geleidelijke transformatie naar Zijn beeld, die identificatie met Hem is in hun geest al werkelijkheid (1 Kor. 6:17). Naast het Woord zijn de studenten in hun tweede leerjaar ook op outreaches gegaan en volgden ze praktijklessen waarbij ze groeiden om, hetgeen ze geleerd hebben, ook uit te delen. Al deze lessen zijn ter voorbereiding van de missietrip, maar ook om het nog meer ‘eigen’ te gaan maken en er, ook in het dagelijks leven, in te gaan wandelen.

Tijdens de missiereizen merken we steeds weer dat wanneer je er voor kiest om alles los te laten, en uit je comfortzone, je dagelijkse leven, je thuis te stappen, en je volledig toe te wijden aan God, dat er geweldige manifestaties plaatsvinden. Er vindt een proces van overgave plaats waarin je er voor kiest om alles los te laten en alles aan Hem over te geven. Juist in deze situatie word je totaal afhankelijk van de Vader en blijft niets anders over dan volledig op Hem te vertrouwen. Doordat je in een positie van volledige overgave wordt gezet ondervinden veel studenten ook richting van de Vader voor de verdere wandel van hun leven.

Veel studenten ervaren tijdens de missiereis  Gods onvoorwaardelijke liefde voor andere mensen, waardoor je hen ook lief kan hebben. Ze ervaren dat je als een kanaal gebruikt wordt om Zijn liefde te geven aan de mensen. En tegelijkertijd vindt er heling plaats bij de studenten omdat er alle ruimte is voor de Vader om te spreken, te verruimen en te genezen.

Programma

De veertiendaagse missiereis bevat een gevarieerd programma. Zo is er ruimte om te spreken in kerken, wordt er les gegeven op scholen, is er gelegenheid voor gebedsbediening, en worden bezoeken gebracht aan ziekenhuizen, gevangenissen, weeshuizen en afkickklinieken. Daarnaast wordt er ook praktische hulp aangeboden door middel van het uitdelen van kleding en voedsel aan de mensen in nood.

Bij het indelen van de taken wordt er met de studenten gekeken naar hun leerdoelen en verlangens die God in hun hart heeft gelegd. Het is dé reis van de studenten met de Heer, waarin Charis Bible College niets liever wil dan dat ze doorbraken ervaren en steeds meer gaan ontdekken wat het plan van God is met hun leven en daarin beginnen te wandelen.

Verwachtingsvol

We zijn vol verwachting over de manifestaties die gaan plaatsvinden tijdens de komende missiereis. We zien keer op keer grote doorbraken, herstel, groei in bestemming, maar bovenal dat we tot zegen mogen zijn voor de mensen daar. Mensen die voor het eerst de boodschap horen van Gods onvoorwaardelijke liefde, mensen die Jezus aan gaan nemen, mensen die worden bevrijd van angst, teleurstelling, pijn, ziekte.

En hen die geloofd zullen hebben, zullen deze tekenen volgen: in Mijn Naam zullen zij demonen uitdrijven; in vreemde talen zullen zij spreken; slangen zullen zij oppakken; en als zij iets dodelijks zullen drinken, zal het hen beslist niet schaden; op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen gezond worden. (Markus 16:16-18)

 Het belangrijkste van alles is het delen van Gods onvoorwaardelijke liefde, dat ze die tastbaar zullen ervaren en Hem zullen aannemen. Dat mensen zullen weten dat ze goed genoeg zijn voor de Allerhoogste, dat Hij ze onvoorwaardelijk lief heeft en hun bovennatuurlijk wil zegenen op elk gebied van hun leven.

Deel worden van de missiereizen

We bieden je graag de gelegenheid om deel te nemen aan deze missiereizen. Dit kan zowel geestelijk als financieel. We geloven in de kracht gebed, van mensen die biddend achter ons staan en ons geestelijk ondersteunen. Wil je deel uitmaken van deze missiereizen door ons geestelijk te ondersteunen? Dat zouden wij fantastisch vinden!

Wil jij meebouwen aan Gods Koninkrijk en tot zegen zijn voor de mensen in Roemenië, Brazilië en Oeganda? Dan kan je  een gift overmaken naar Andrew Wommack Ministries: IBAN: NL83 RABO 0114176485, onder vermelding ‘missiereis 2019’ [de giften zijn aftrekbaar van de belasting]. Als je geeft, weet dan dat je deel wordt van de missiereizen, dat je zult meehelpen om vrucht te dragen. Je gaven en offers zullen doorwerken tot in eeuwigheid, omdat het gezaaid wordt in Zijn koninkrijk. Je gift zal alleen gebruikt worden om de mensen daar te zegenen!

Voor meer informatie en het volgen van de dagverslagen houd de website in de gaten en onze Facebook pagina. Reisdata: 4 t/m 19 april 2019

 

 

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

2 + 2 =