+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

26-27 april 2022 l Brazilië

28 apr 2022 | Brazilië | 8 reacties

Aan heel veel mooie dingen komt een eind. Zo ook aan onze missietrip. Althans, het Brazilië-gedeelte. We zijn namelijk gekickstart om wat we in Brazilië gedaan hebben, mee te nemen onze omgeving in en het Koninkrijk zichtbaar te maken.
We begonnen de dag gisteren met het inpakken van de koffers, gevolgd door een prachtige aanbidding. Heerlijk beschenen door de zon! Dat leverde een geweldige foto op. Dank zij onze fotografe Jantinka, kunnen jullie ook nog genieten van een paar mooie natuurfoto’s. Wat een prachtig land is Brazilië!
Na een heerlijke brunch deelde ik met de groep hoe we Gods genade aan anderen over kunnen dragen door de woorden die we spreken (Efeze 4:29). We hebben dit meteen in de praktijk gebracht door voor elkaar kaarten te schrijven en de woorden over elkaar uit te spreken. Ook Brenda, Johan en Roberta mochten we op die manier bemoedigen. Dat was een ontroerend en krachtig moment.
Rond drie uur Braziliaanse tijd (lees 15:30), vertrokken we naar de luchthaven. We waren mooi op tijd en konden nog even genieten van een heerlijk ijsje en de winkeltjes op de luchthaven. Iets later dan gepland begonnen we aan de oversteek over de oceaan, terug naar het thuisfront. De vlucht ging naar mijn idee heel vlot – ondanks de beperkte ruimte heb ik toch nog wat kunnen slapen onderweg.
De reis verliep voorspoedig en inmiddels zijn we fysiek geland en thuisgekomen in Nederland. Nu nog even de tijd nemen om ook mentaal te landen en alle indrukken te verwerken. Een ding is zeker: dit was een geweldige, geslaagde reis die ons leven heeft veranderd. Dank U Jezus!
Stein

8 Reacties

 1. Audrey

  Amen !!! Mooi!!

  Antwoord
  • Mettie

   Ik heb ook genoten van jullie verslagen en foto’s.
   Sommige waren herkenbaar van 2019, toen ik naar Brazilië was geweest.
   De lokatie is volgens mij behoorlijk opgeknapt en verbeterd, leuk om te zien.

 2. Ronn

  Prijs God ! ik heb genoten van jullie verhalen en foto’s . Welkom thuis !

  Antwoord
 3. Ankie Walhout

  En dank jullie voor het delen van de prachtige verhalen en foto’s. Jullie zijn een inspiratie voor mij om ook zoveel mogelijk Gods Koninkrijk zichtbaar te maken.

  Antwoord
 4. Jacqueline

  Welkom thuis allemaal!
  Fijn dat jullie weer veilig in Nederland aangekomen zijn en jullie zo’n mooie missiereis hebben gehad! Dankbaar daarvoor! Ik bid dat de Heilige Geest de opgedane ervaringen verder in jullie zal uitwerken. Nu lekker even bijkomen allemaal!

  Antwoord
 5. Caroline

  Wat een prachtige verslagen en foto’s!! Ik heb genoten! Ik ben benieuwd naar de verdere uitwerking in jullie levens en gemeentes waar jullie dienen!!
  Welkom thuis!!

  Antwoord
 6. Linda

  Dank voor jullie mooie verhalen en foto’s, erg van genoten! Als thuisfront fijn om er zo deelgenoot van te zijn!

  Antwoord
 7. Ria

  Dank voor jullie fotos en verslagen heerlijk te zien en horen hoe eel liefde jullie groep uitstraalde naar de mensen . Dank jullie wel …ik heb meegenoten en gebeden hoor .liefs ria

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *